Ötvös Tibor

Lex Luthor biztosan visszatér

Miután a Warner Bros. a teljes újrakezdés mellett döntött, nem lehetett tudni, hogy a Superman visszatér készítői közül ki érkezik vissza a következő filmben. Nos, Kevin Spacey szereplése ma véglegessé vált.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a Warner Bros. A sötét lovag eszméletlen sikerét követően úgy döntött, hogy másik ismert szuperhősét, Supermant is kiveszi a csillogó-villogó közegéből és egy jóval sötétebb tónusú folytatást készít hozzá. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy a Superman visszatér stábjából ki bukkan fel a Superman: The Man of Steel című következő részben is.



Ma azonban biztossá vált, hogy a Lex Luthort alakító Kevin Spacey biztosan ott lesz a folytatásban. Ezt maga a színész árulta el a The Belfast Telegraph oldalán. A másik két fontos résztvevő - név szerint a rendező Bryan Singer és a Supermant alakító Brandon Routh - viszont jelen állás szerint kimarad a következő kalandból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pesta76 #20
    Én már egy pár jövőben játszódó filmben láttam utalásokat egy Batman Vs Superman mozira!Na szerintem ez a legnagyobb hülyeség amit el tudok képzelni!Két Dc karakter egymás ellen,ráadásul mindkettő a jó oldalon áll és egy filmben egymás ellen áááá!Ráadásul utána olvastam és Batman játszaná a gonosz karaktert,hát ez meg milyen,kajak Batman az ember nem pedig Superman és még az a köcsög földönkívüli játszaná a megmenntő szerepét elmennek az annyukba!!!!Ja és az új Superman elég gyengécskére sikerült!Remélem nem lesz folytatés!Maximum Supermant az Igazság Ligája filmben tudnám újból elképzelni.Ott viszont lenne egy pár szuperhős!Csak ennyit akartam
  • sylvanor #19
    A Superman-beli LexLuthor és a Smallville-beli között van hasonlóság, mer a Smallville mind a 7 évadát láttam és az első évadban még haverok Clarkal, meg nem is annyira leskelődik utána, aztán meg annyira megromlik a csávesz hogy az apját is kivágja az ablakon.
    Nah, de a Superman-ről a 0-tól nemtudok többet.
    Azt tudtam, hogy a Smallville az ilyen Superman copy, csak jobb és modernebb és??és jobb.
    De arról fogalmam se volt, hogy még pár név is ugyanaz a 2 filmben.
    Na de azt ne mondjátok pls, hogy a Superman neve is ClarkKent és az igazi neve KalEl, mert akkor hátast dobok.
  • Chocho #18
    Szerintem Superman koncepciója ma már nem állja meg a helyét. A Smallville-ben nagyon jó, mert az nem túl komoly hangvételű, na de egy nolan-majmoló Kent mozi... ? Nem nagyon tudom elképzelni ezt...
  • Prof William #17
    Az előző Superman filmben az egyetlen értékelhető színészi alakítás Spaceyé volt.

    De ő sem tudta a hátán elvinni a filmet.
  • Falatka2003 #16
    Szegény Spacey! Ennyire kell a pénz, hogy másodszor is lemegy érte kutyába? Kár érte...
  • DarkEvilPiccolo #15
    Dobják Vs.-be Son Goku-val. :DDD
  • birdo #14
    Várom )
  • Etinger #13
    Kevin Spacey jeeee..... nagyon nagy kedvenc :) Szóval ez egy hatalmas piros pont szerintem... Amúgy meg valami olyan erőt kellene találni, ami esetleg még Supermannek is sok... mert egyedül mikor a Kriptonittal vacakoltak, akkor tudták valamennyire legyengíteni... de azt újra előhozni megint..... :/
  • Quantumleap #12
    De hát az I.-IV.-ig mindben Christopher Reeve volt.
  • torcipepe #11
    a Superman filmek már csak ilyenek, mindig más játssza és mindig Lex a gonosz.

    az Iron Man-ban az tetszett, mikor először repült, aztán leszállás után beköp egy ilyen beszólást: je! tudok repülni. persze ezt a szinkronban nem tudták jól visszaadni, de nekem ott teszett meg az egész film, amikor ezt a jelenetet láttam egy eredeti nyelvű trailerben.