Jövőre jönnek a DirectX 11-es ATI-kártyák

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a directx10 a vistával bukott?
fõként azért dx9-esek a mostani játékok és azért tûnik egy helyben topogásnak ilyen szinten a mostani játékipar, mert a konzolokban dx9-es vas van és arra IS fejlesztenek. márpedig ha arra is fejlesztenek, akkor nem fognak egy teljesen új programkódot írni csak a pc-re. így aztán adna némi lökést a pc-s játékiparnak, ha a köv generációs konzolok már eleve dx11 környékén jönnének. a dx11 végre általános célú számításokra is jó, fizikát számolhatnak vele, és megy affelé, hogy a kód egyre inkább egy általános erõs vason fut és nem egy erõsen hardverfüggõ kód fut egy az adott feladatra specializált vason.

\"The voices are back... Excellent.\"

Tinman
Itt, most borítékolom, hogy DX11-et nem tudó GPU fog majd a PS4-be, meg az Box720-ba kerülni ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ugyan már többször bizonyítottad,hogy ritka ostoba vagy,de most alúlmultad önmagad..mit gondolsz,a kövi generációs konzolokban milyen grafikus kártyák lesznek? Mint most a ps3-ban?..
Nem vettétek észre a lényeget! A lényeg, hogy az AMD reklámozza az atit és a számításai kapacitást, miközben vitázik az intel-el, a teszthez intel procit használ. <#wow1> Ezekszerint ök is tudnak valamit..
jó kérdés..fõleg mikor a legújabb játék lemezén is még csak dx 9.0d az utolsó frissítés😊
5c0rp330n
gyerekek.. tegye fel a kezét, akinek szüksége van erre.
büfös faszért nem lehet megmaradni seggükön az illetékeseknek és kell ontani az egymással inkompatibilis fosokat egymás után.

Dzson
Kár hogy mindez akkor, mikor a fejlesztõk sorra felejtik el a pécét mint játékplatformot.

De biztosan jó lesz majd a legújabb tucatszar lövölde giga nagy felbontásban és 250-es fps értékkel. Vagy a need for speed huszonöt.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

de attól még a fejlõdés nem áll(hat) meg
aztán mi a fenének,mikor még dx10es játékot is alig látni egyelõre?😊
Tinman
Flémtopic? <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

← ElőzőOldal 2 / 2