457
Zentai Márk rajongók fóruma!
-
#57 Szopat mindenkit, ne legyetek már k
-
tedmosbyisajerk #56 Ha megnézitek itt a képek között, hogy mennyi rajongóval találkozott már, mennyi fiúnak és lánynak okozott így örömet, nem így beszélnétek róla! Én azért is szeretem, mert nem olyan beképzelt/elszállós, mint a többi hülyematyi.. -
#55 mindketőbe kanapé:DSA:DSA:
hosszupuskán már csinálnak feliratot jeah! azt mondták hallás alapján. nagyon nehéz mert nem lehet érteni mit mond! -
#54 azta k*rva loál -
#53 Ezegy barom arcú!:D -
#52 Ebbe a fórumba nem érdemes ilyen énekeseknek topikot nyitni, mert csak a buzizásokat lehet olvasni, meg hogy "Ki ez a balfasz?" satöbbi... Nem mintha én szeretném Markot, de ennek így túl sok értelme nincs... -
#51 Üdvözöllek az SG-n. -
#50 sztem jó eséllyel ez egy újreg, direkt ilyen kreténkedéshez mint ez a topik .... -
#49 és ki az a barátnő? zimány linda? D:A:SDAsad:sad: -
#48 Ehhh :D -
#47 hallgass egy kis zentai márkot, az jót fog tenni neked ne lepődj meg, mert az sg-n ilyen az alap hangnem :D amúgy én is utálom ezt a k*csögöt -
#46 :ASD:ASdsa -
tedmosbyisajerk #45 utgyuru, hogy te milyen undi vagy! Hogy beszélhetsz így egy lánnyal? Még a kutyámhoz sem szólok így :(...
A barátnőm ismeri, akivel azóta nem tartom a kapcsolatot..
Most miért az ilyenek jönnek ide, akik mással is elüthetnék az időt, minthogy itt szórakozzon? Olyan szomorú vagyok :(( -
#44 ki ez a nyálgép énekes? az is szellemifogyatékos aki ezt a médiacsinált sztárt éljeníti.
ilyenből van vagy száz...
-
#43 lol -
#42 buzinak azért nem buzi.. milyen jó nője volt :D Zimány Linda (kár, hogy kicsit buta..) -
#41 jó nagy balfasz lehetsz, ha ezt a kis köcsögládát magadra festetteted
amúgy meg Persze hogy nem meleg, rá kell nézni, lesüt róla, meg még szép hogy járt egy barátnőddel. ha ilyen közelről ismered, mér itt várod róla az infókat, mérnem kérded meg tőle h mivan? -
FL Zoli #40 És mit keres a tv, mozi, dvd fórumba? egy filmben se láttam
Mellesleg én se komálom az ilyen haknisokat -
#39 Kijjjafaxomez?
Nyissunk Tóth István topicot is, biztos sok van belőle -.- -
#38 ezt a szar t:-Ä -
#37 Most komolyan ezt a kis buzigyereket éltetitek?
-
tronk #36 jaa azt használja
-
#35 Rexona Márk aroma -
tronk #34 Mittom én megkérdezem -
#33 használd már légyszíves a "válasz erre" gombot ott jobb oldalon!
köszie -
tedmosbyisajerk #32 Lent már mutattam a linket, ott rajta van az oldalon mit kell csinálni..
Milyen dezodort használ a húgod? Rexona Tini-t? -
#31 Na eltaláltam, hogy Gyapjas, alias Mikrofonfej márk :D -
#30 Mert az egész csak a pénzről szól, megszedi magát, bekerül a Bravo Girl-be és kb ennyi, egy év múlva azt sem fogjuk tudni hogy él-e még. -
#29 jó lenne ha nem mentené meg :D -
tronk #28 És mi van azzal a nyereményjátékkal? amivel be lehet kerülni a klipbe?
Mert ha végre elmondaná vki hogy ez hogy működik akkor meg tudnám csinálnni a huginak és akkor leszálna rólam... -
#27 wháááááááááá.. "ments meg szerelem vagy belehalok.." -
tedmosbyisajerk #26 Márk olyan, mint az étcsoki! Van aki szereti, és van aki nem..
Most ezzel miért kell viccelni?
A Zámbó Jimmy topicot más fórumon láttam :)... No comment... -
#25 ÉN AZ ELŐZŐ KLIBBBEN AKAROG BENNELENNI!!!!!4 -
tronk #24 Engem a hugom nyúz ezzel a Márk gyerekkel meg a klippjével ez most ennyire nagy szám? -
#23 Kár hogy nincs Zámbó Jimmy rajongók topikja :) -
#22 kinek az alregje-e vagy? -
tedmosbyisajerk #21 Úgy izgulok, remélem van esélyem.. Van Márkról egy kis testfestésem is a hasamon :P..
És légyszi ide csak a rajongók jöjjenek, én sem bántom a Zámbó Jimmy rajongók topicját :S! -
tedmosbyisajerk #20 Megtaláltam! Ha itt beküldötök Rexona vonalkódokat, benne lehettek a klipben!
Márk új klipjébe bekerülés
Akit meg nem érdekel, van más szutykosabb fórum, ott keressétek a bajt :S.... -
#19 ezt szeretném már én is megtudni egy ideje.:o
mindenhol márk márk márk láww stb fakit :| -
#18 én is