Ben X - HA MMORPG-zel, meghalsz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CINEMAX: Péntek (Január 8.) 15:15
Kedd (Január 12.) 13:10
Vasárnap (Január 17.) 23:40
Hétfõ (Január 18.) 13:15
CINEMAX 2: Szombat (Január 9.) 15:15
Szerda (Január 13.) 13:10
Hétfõ (Január 18.) 23:40
Kedd (Január 19.) 13:15
TESSÉK aki netán nem töltené le vagy nem találja énis így vagyok vele szóval inkább megnézem még1x
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Hanem teljesen mást jelent a szó, és sokan helytelenül használják de egy cikkben nekem nagyon szúrja a szemem.
Az antiszociális szó egyébként ezt jelenti:
"Az ilyen egyének folyamatosan figyelmen kívül hagyják mások jogait, a szociális normákat megsértik, gyakoriak a bûncselekmények, a törvényszegõ magatartás. Frusztrációs tûrõképességük alacsony, gyakoriak az agresszív, erõszakos, olykor kegyetlen megnyilvánulások, akár saját családtagjaikkal szemben is. Cselekedeteik miatt megbánást nem éreznek, bûntudatra képtelenek, a tapasztalatokból, büntetésekbõl nem okulnak. A zavar a börtönlakók 75 %-ra, fõleg férfiakra jellemzõ. A disszociális személyiségzavar gyakran szövõdik alkoholizmussal vagy más pszichoaktív szer abuzusával"
aki elolvassa fasz
Aki szereti a mondanivalóval rendelkezõ filmeket ne hagyja ki. Bár kicsit nehéz volt felíratot szerezni a letöltött filmhez 😉 ... én bánom hogy ezt nem moziban néztem meg, de az ajánló alapján nem mertem volna. KÁR.
Fõleg úgy, hogy õ is pontosan tudja, hogy az amerikai filmkritikák sincsenek híján publicisztikai tollcsattogtatások. Az újságírás meg továbbra is tág fogalom.
😊)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
DBZ is My Favourite
Ennyire SW fanatikus vagyok. ;P
DBZ is My Favourite
Antiszociális (szociopata):
-patalógiai hazudozás
-mások jogainak a semmibevétele
-a helyes és a helytelen között nem tud különbséget tenni
-számító, mannipulatív
-empátiára képtelen
-impulzív
-nehézen tud magán uralkodni
-megbízhatatlan
-nem tud elõre tervezni
-nem törödik saját és mások biztonságával
-nincs lelkiismerete
-szexuális alulfejletség (az átlagosnál jelentősen több szexuális partnel)
-felszínes érzelmek
-parazíta életmód
-felszínes báj, símulékony modor
Biztos ilyen figurákról szóltak a filmek? Nem inkább skizoidokról vagy méginkább skizótípálokról?
...bakker nincs hányós szmájli?!?... akkor képzeljétek ide -->
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lásd: Dark Knight vagy Indiana Jones. Amugy milyen europai filmrõl beszél, ami emlékezetes az elmult 9 hónapban. Kihagyatm valamit?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Gaming is believing.
Nothing Ever Changes
DarkEvilPiccolo: ahoz képest, hogy nem bírod a nem mozgó képeket, csak elolvastad az összes SW képregényt. Most ennyire megerõltetted magad, vagy ennyire keveset találtál? 😊
DBZ is My Favourite
Amúgy nem mangát, hanem animét látok mindenben. ;P Nem vagyok oda a képregényekért, csak a Star Wars képregényeket olvastam el az összeset amit eddig megtaláltam neten, meg jó pár Marvel-t esetleg DC-t de amúgy nem bírom a nem mozgóképet. 😊
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Egyébként meg tényleg minden bully kapja be!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Minden jog fenntartva!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.