52
-
KMKM #52 Vetítik:
CINEMAX: Péntek (Január 8.) 15:15
Kedd (Január 12.) 13:10
Vasárnap (Január 17.) 23:40
Hétfő (Január 18.) 13:15
CINEMAX 2: Szombat (Január 9.) 15:15
Szerda (Január 13.) 13:10
Hétfő (Január 18.) 23:40
Kedd (Január 19.) 13:15
TESSÉK aki netán nem töltené le vagy nem találja énis így vagyok vele szóval inkább megnézem még1x -
KMKM #51 sylvanor nagyon szellemes vagy grat.. am nem csak a ""wow"" létezik a wow a világ legszarabb grafikájú mmo -ja milyen fos már nemértem miértmindneki awowohoz hasonlítgat csomó jobb van nála.. -
sylvanor #50 nah az már ténleg kocka aki ugy képzeli el a világot, mint egy mmorpg, húdesokat wowzhatott XD -
#49 A főhős ilyen figura? Nincs családja vagy mért antiszociális? Kijött a börtönből és mmorpg zik? Nem láttam és azért kérdezem. -
sonic333 #48 Látom a cikkíró se tudja mit jelent az antiszociális szó, mert egyáltalán nem azt jelenti hogy pl. valaki egész nap számítógépezik, nem megy emberek közé stb.
Hanem teljesen mást jelent a szó, és sokan helytelenül használják de egy cikkben nekem nagyon szúrja a szemem.
Az antiszociális szó egyébként ezt jelenti:
"Az ilyen egyének folyamatosan figyelmen kívül hagyják mások jogait, a szociális normákat megsértik, gyakoriak a bűncselekmények, a törvényszegő magatartás. Frusztrációs tűrőképességük alacsony, gyakoriak az agresszív, erőszakos, olykor kegyetlen megnyilvánulások, akár saját családtagjaikkal szemben is. Cselekedeteik miatt megbánást nem éreznek, bűntudatra képtelenek, a tapasztalatokból, büntetésekből nem okulnak. A zavar a börtönlakók 75 %-ra, főleg férfiakra jellemző. A disszociális személyiségzavar gyakran szövődik alkoholizmussal vagy más pszichoaktív szer abuzusával" -
#47 Még nem láttam teljesen:) de amikor játszik akkor még mindenfle csili vili fények is vannak körülötte amikor használja a képességeit vagy olyan játékkal játszik amiben nincsenek efektek. Még a wowban is van, tehát ha azt a szintet nem üti meg akkor nem nézem meg, mert nem játszik valós játékokkal, mivel azok tele vannak ilyen színekkel, most nem a menü szineire gondolok, hanem arra amikor bármihez hozzányúlok és villog, mint egy atomháború. Ilyen a film vagy csak filmből filmbe? -
YMan #46 jabocs, most látom DVD-n jelent meg. Akkor mégse bánom hogy letöltöttem :) -
YMan #45 Megnéztem, szerintem NAGYON JÓ!
Aki szereti a mondanivalóval rendelkező filmeket ne hagyja ki. Bár kicsit nehéz volt felíratot szerezni a letöltött filmhez ;) ... én bánom hogy ezt nem moziban néztem meg, de az ajánló alapján nem mertem volna. KÁR. -
#44 nem tetszett nekem sem a vége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!happy end. -
#43 mar le is adtak tv be -
#42 Remélem, hogy pixeles és vonalkás lesz amikor mmorpg vel játszik, mert mátrixból már van elég és ha ilyen lenne akkor nem hinném el, hogy játszik, ja és tuti megint egy komoly film lesz és ebben sem lesz böff-büff, miközben a halyón rumoznak. Nem hiszem el, hogy az játék grafika amit megnézek vagy a következő életemben kéne megnézni és akkor már csak a másik részét nézném meg. Viszont a south park már annyira gagyi, hogy én is beállok tőle és időm nincs arra a sok hülyeségre figyelni amit látok, de filmes játék grafikával, nem is lenne értelme megnézni, ha nem topulást akarnék látni. így vagy úgy, de nagyon halvány hármast adok a filmre. -
zsellerm #41 Az lehet. De valahogy nem érdekel. Én meg kézzel gyúrom a mákostésztát.
Főleg úgy, hogy ő is pontosan tudja, hogy az amerikai filmkritikák sincsenek híján publicisztikai tollcsattogtatások. Az újságírás meg továbbra is tág fogalom. -
#40 LOOL :DDDD
Amúgy IMYke-t nem bántani. A magyarításai istenek. -
#39 Na neeeee, komolyaaaaan?? Nem, ezt nem tudom feldolgozni. Ugrom, viszlát! -
#38 A szabadságszobor francia. Legalábbis tőlök kapta amerika ajándékba.
:)) -
A1274815 #36 Köszi! Tervezem. -
zakalwe #35 Lehet, hogy igazad van, egyik filmben sem gyűjtöttem össze a pszichológiai rendellenességeiket, hogy aztán pontosan beazonosítsam, hogy milyen betegségben szenvednek, de mindenképpen ajánlom, hogy tedd meg, mert mint említettem, szerintem jó filmek :) -
#31 úhh lehetek a barátod? :D -
DarkEvilPiccolo #29 Annak szeméthalomnak biztos nincsen, viszont az elődjének igen. :P -
DarkEvilPiccolo #28 "ahoz képest, hogy nem bírod a nem mozgó képeket, csak elolvastad az összes SW képregényt. Most ennyire megerőltetted magad, vagy ennyire keveset találtál?"
Ennyire SW fanatikus vagyok. ;P -
winnie #27 egy csomó jó európai volt már idén, nyilván ízlés kérdése, de a szerzők tényleg nagyon jó, a zöld hentesek is ott volt, a terror ügyvédje is alap, bár a legjobb szerintem az ádám almái volt. -
A1274815 #26 "..., mindkettő antiszociális figurákról szól és mindkettő nagyon tetszett."
Antiszociális (szociopata):
-patalógiai hazudozás
-mások jogainak a semmibevétele
-a helyes és a helytelen között nem tud különbséget tenni
-számító, mannipulatív
-empátiára képtelen
-impulzív
-nehézen tud magán uralkodni
-megbízhatatlan
-nem tud előre tervezni
-nem törödik saját és mások biztonságával
-nincs lelkiismerete
-szexuális alulfejletség (az átlagosnál jelentősen több szexuális partnel)
-felszínes érzelmek
-parazíta életmód
-felszínes báj, símulékony modor
Biztos ilyen figurákról szóltak a filmek? Nem inkább skizoidokról vagy méginkább skizótípálokról? -
Hoz_Hun #25 Tudtommal a Ben 10-ből is készül valami élőszereplős film.
...bakker nincs hányós szmájli?!?... akkor képzeljétek ide --> -
Hoz_Hun #24 "Az évből eddig eltelt 9 hónap mérlegét megvonva, bizony ismét csak a papírformát állapíthatjuk meg azzal, hogy kijelentjük, az európai és nem-amerikai filmes kínálat simán überelte a hollywoodit."
Lásd: Dark Knight vagy Indiana Jones. Amugy milyen europai filmről beszél, ami emlékezetes az elmult 9 hónapban. Kihagyatm valamit? -
#23 Az a Ben 10 című szeméthalom, ami annyira amcsi, mint a szabadságszobor. Köze sincs a japánokhoz és ehhez a filmhez sem. -
Anomaly #22 -
ForgerON #21 Megnézném, de félek, hogy nagy csalódás lesz, és nem olyan, mint amilyennek képzelem.
DarkEvilPiccolo: ahoz képest, hogy nem bírod a nem mozgó képeket, csak elolvastad az összes SW képregényt. Most ennyire megerőltetted magad, vagy ennyire keveset találtál? :) -
DarkEvilPiccolo #20 Jó, tudom, nagyon lol vagyok. De amúgy nem szokásom ám az ilyesmi. -
DarkEvilPiccolo #19 Jah szerintem is keverem. :D Hát van az a rajzfilm asszem a Jetix-en meg a Cartoon Network-ön és annak is Ben X vagy Ten vagy 10 a címe nem is tudom (végülis ugyanazt jelenti mind a 3 :P). Nah arról olvastam, hogy manga volt eredetileg. Bevallom őszintén, nem is nagyon olvastam el a cikket, csak ránéztem a címre azt már noymtam is a hülyeséget.
Amúgy nem mangát, hanem animét látok mindenben. ;P Nem vagyok oda a képregényekért, csak a Star Wars képregényeket olvastam el az összeset amit eddig megtaláltam neten, meg jó pár Marvel-t esetleg DC-t de amúgy nem bírom a nem mozgóképet. :) -
winnie #18 huhh, te mindenben mangát látsz?:) valamivel kevered erőteljesen. -
zakalwe #17 Nem teljesen értem hogy überelheti ez a film az amerikai kínálatot, ha cikkíró szerint nem nyújt semmi újat, nem szórakoztató, de nem is elég elborzasztó, plusz a befejezése is gyenge. Lehet hogy majd megnézem, de a cikk nem hozta meg hozzá a kedvem :) Azért is érdekes, hogy szóba hozza az amerikai filmeket, mert 2007-es a Lars and the Real Girl és a He Was a Quie Man is, mindkettő antiszociális figurákról szól és mindkettő nagyon tetszett. -
DarkEvilPiccolo #16 A Ben X eredetileg egy manga volt, szóval Japán cucc, de ha jól látom, ez sehol sincs megemlítve... -
zsellerm #15 Tegnap néztem, friss az élmény. Remek film, mindenkinek ajánlom. Amit Viktor ír az igaz, sok film használja fel a bully-témát, ellenben ebben azt szeretem, hogy átlagon felüli átélhetőséggel tálalta a dolgot: nem kíván nézői azonosulást, mégis annyira sikerül bevonnia a srác világába, hogy amikor a külvilág bánja Bent, szinte nekünk, nézőknek kezd fájni.
Egyébként meg tényleg minden bully kapja be! -
Cat #14 Egy jó kritika nem is lövi le a film poénját. -
Ry0K3N #13 IMDB-n megkapta a 7.7-es értékelést ami azért nem mondható középszerűnek. -
Rocko #12 nem egy új film, csoda, h most előkerült :D -
kukacS3K #11 inkább az a vicces hogy ez már a sokadik cikk amiben az elején le van írva hogy milyen jó film lepipálja az összes amerikai alkotást stb, aztán a történet olyan szinten van körülírva hogy pont a lényegről nem tudsz meg semmit és a legvégén persze lehúzzák hogy hú mégiscsak mekkora szar közhelyes tanmese az egész -
berserk87 #10 Attól valaki nem lesz beképzelt, hogy leírja hol tanult(szerintem). Azzal amit előtte írt meg teljesen egyetértek. Szerintem nem kéne ennyire támadnotok. -
Loverman #9 akkor azt is tudhatnád hogy az hogy TE mit nem szeretsz, tulajdonképpen senkit sem érdekel, mert az csak 1 a 6,5 milliárdból. ennyi -
Polemius #8 Valóban nem a bölcsész beszél Szekeres Viktorból. Akkor talán normális cikkeket írna.