43
  • kareszdj
    #43
    Úr isten... :DDD

    Vegyétek már észre, hogy a Blizzard nem etikai probléma miatt bünteti a csalókat, hanem mert hatalmas pénz van benne ( Mert fizetős ez az istenverte játék - juj ezért mit kapok :D )
    Diablo2 ben, amikor belépek BNETre és megyek egyet baalrunnolni hellen, botok viszik az egész játékot.
    Mindenki suliban, a botok meg csak indítják egymás után a játékokat...
    Ott mit gondoltok miért nincs ilyen? Hiszen a dió2 is a Blizzard tulajdona...
    Lényegében a lényeg: Nekünk playereknek, azon kívűl hogy ( tejeltek - én nem játszom wowwal )rá kell áldozni a pénzt, ( persze ezért szórakoztatnak cserébe ) semmi más dolgunk nincs...
    CSAK a pénz van benne, semmi más...
  • Komolytalan
    #42
    A csalók már régesrég ki lettek bannolva. Blizzard bácsi azt csinálja, hogy mikor találkozik egy ilyen hirdetéssel ő maga is vesz egy ilyen programot, szépen megnézi hogyan lehet felismerni a futó threadet, és a következő patchel felkerülő WoW.exe figyeli az ilyen típusú threadeket. Akinek a gépén ilyen program fut, azt véglegesen bannolja a vérbe. Magyarán egy-egy botot egy patchnél tovább nem tudsz használni biztonságosan. Ha olyan mutációt használsz, amit szerver oldali módosítással is fel tud ismerni a Blizz (pl csak átírják a thread nevét, stb), akkor meg patch előtt is lebukhatsz vele.
  • Komolytalan
    #41
    Azért nézzük a tényeket. Nem tudom mennyi a rekord, én 28 órás L1-70 szintezésről tudok. Ok, külső segítséggel, de akkor is. A guildünkben vannak olyan altok, akik bő 3 nap (vagyis kevesebb mint 100 óra) játékidő alatt érték el a 70-es szintet.
    Ezzel szemben az általad felsorolt instákból (amiben nincs benne SWP, de attól tekintsünk el) nézzünk csak egyet. Mondjuk ZA. Mikor kijött elkezdtünk oda járni, heti 2 nap. 1 raid nálunk 3 óra (este 7-10). A szintünkön (Kara clear, 25 fős nuku) kihívást jelentett, szép sorban le is mentek a bossok, kb 3 hónap alatt. Ez 72 óra played. Ezután elkezdtük próbálgatni, hogy az első 4 boss "időre" meglegyen. Eddigre gyorsultunk annyit, hogy 1 nap már megvolt a teljes insta, így kb 2 hónap telt el úgy, hogy csak 3 boss volt meg időre, és a végén már komoly javulás nem volt tapasztalható. Újabb 24 játékkal töltött óra. Ekkor szerveztünk egy fix csapatot, és elkezdtünk minden reseten (3 naponta) járni, variáltuk a felállást, taktikát, cseréltük az embereket, hogy a legjobbak legyenek a csapatban. Így kb 2 hónap alatt meglett az első maci. Ez 20 raid, további 60 óra. De ez csak 1/10 maci, a csapat többi tagjai is megérdemlik, hogy meglegyen nekik, mivel minden try nem sikerült (egy disconnect is el tudja rontani az adott estét, meg 45 perc alatt hibázik is néha az ember), ezért kb újabb 15 try kellett a +9 mounthoz, azaz +45 óra.
    Vagyis csak ZA nekünk 72+24+60+45=201 óráig tartott, amiből 156 óra volt a kihívás része, 45 óra meg a farm része, amit a játékostársaiért vállal az ember (nem a lootért). A raidre készülés része meg sehol sincs, mert az alap ilyen cinkes esetekben, hogy mindenféle consumableval készül az ember, ami megintcsak idő akár farmolással, akár AH-zással szedi össze. De ezt ne nézzük.
    Ez a 201 óra máris kb 2x annyi, mint egy 1-70 szintezés, és ez csak 1 insta. Tehát nem 5%. Jó, persze Gruulon, Maggie-n nem tölt el ennyi időt az ember, de a többi azért idő.
    Persze az is igaz, hogy mindezt meg lehetett volna 5 óra alatt is csinálni (100 óra 5%-a kb 4 óra, te ezt állítottad), mert hát aki ász, annak simán megy annyi idő alatt is, sőt még BT clear is belefér. De nem mindenki ekkora ász. Sőt, szerintem senki se.
    A kockaságról meg annyit, hogy heti 4 progress raidünk van, este 7-10-ig, részvétel heti 2 raiden javasolt (1 idő után repülnek az inaktívok). Ezzel a tempóval egész szépen haladunk, Hyjal end boss a jövő heti műsor, és BT felénél tartunk. Ja, és 1 évvel a megjelenés után kezdtük a 25 fős contentet, mert addig low-pop szerveren voltunk, ahol nem volt meg a 25 fő, és beletelt pár hónapba, míg a költözködésre rászánta magát a guild nagy része. Vagyis ha időben kezdtük volna, már valószínűleg BT is kész volna.
    Ha ez kockaság, hogy heti 2 majdnem tetszőlegesen választott estét egy bizonyos szórakozásra szán az ember, akkor szerintem kb. mindenki kocka. Szerintem aki ennyire nem érdekli a WoW, hogy heti 2 estét játsszon vele, annak drága a 3500 Ft is előfizetésre, vagyis annak nem ez a játéka.
  • Spectrum
    #40
    Bocs, hogy ebbe a nagyszerű flame-be vágok, de megjegyezném, hogy a cikk eleje, de főleg a címe hülyeség. A csalók ellen ezzel semmi érdemlegeset nem tettek, a bot-ot író cégnek kártérítést kell fizetnie. Kettőnek mi köze egymáshoz?
  • cateran
    #39
    Hehe....
    Sanyix: Hát azért a jó healelést vagy tankolást elsajátítani nem éppen sétagalopp....
    komlytalan: A játék 90% legmagasabb szint után? Jó az 5%-nak is (lássuk csak:Aréna,ZA,Kara,pár HC,MgT,repu farmok itt-ott,dailyk,SSC,Magdi,BT,Gruul,Eye..asszem nem hagytam ki semmit..ez szerinted a játék 90%?) Lvl 70 után a játék dögunalom:
    a, raidek...ha nem hc vagy akkor heti 1-2-3,amúgy meg nincs életed:D
    b, farmolás...nc,tökmindegy hogy repu,honor,gold vagy bármi..uuuunalmas
    c, kisebb insták...kihívásérték: 0..még a hc-k is unalmasak a 3.-4 run után,amikor már előre köszön minden mob (kivétel MgT ahol zseniálisan felrúgták a pve szabályokat és "pvp"-t csempésztek 1 instába..ki volt az a barom?)

    Nem véletlen hogy annyi alt szaladgál és mindenki legalább 1 másik karit elkezd fejleszteni...kis részükből twink lesz,többségükből lvl 70-es,megint 1 kisebb részük megáll valahol félúton:)

    Más: a wow account érték..lehet fikázni vagy köpködni,de befektett idő és energia van benne (és pénz ofc) Az már kérdés,hogy aki pénzt ad 1 virtuális valamiért, az nem 100 szvsz

    "Minél többet tudok meg a wowról annál jobban látom, ezt tényleg a full kockáknak csinálták, mindent csak hosszú gályázással lehet összehozni, semmi pvp(tehát szórakozás)..."
    Bár a pve is lehet fun( a társaság miatt),de a többi nagy igazság..maximálisan egyetértek vele..:)
  • Archenemy
    #38
    "Mindezt faarccal, végtelen komolysággal előadva. Szánalmas, vagy inkább ijesztő. "

    Nem kötelez téged senki wow arany/acc vételére, és engem sem kötelez senki alufelni vásárlásra. Szerinted az egyik nem ér semmit, szerintem meg a másik. Most kezdjek el én is szánalmasozni? Az olyan... szánalmas. :p
  • TomecK
    #37
    Hello ! Had folaljam össze én is mit is gondolok. Szal, ahogy előttem mondták a való életben is büntetik az ilyet, igaz szerintem az egész téma egy idióta faszság, de lehet hogy nem igy gondolnám ha lenne pár blizzard részvényem. De a botozás igenis csalás bár nem azonnali eredményű de igenis csalás, hisz ha egy olimpiai játékos doppingol pl. azt is büntetik pedig ő sem csalt igazán nagyon csak nem akart sokat edzeni és gyakorolni hanem egyszerüen megoldotta mert neki csak az arany kelett de lusta volt, ezt bizony büntetik mert mig mas éveket harcol az aranyért ő elérheti egy kapszula segítségével, így van ez a bottal is míg más valamiért sokat küzd egy játékban és neki ez okoz boldogságot, akor más nehogy már elérje ugyanazt egy bottal küzdelem nélkül mert az nem Fair ugye ? Az már más kérdés hogy akinek egy játék jelent boldogságot az beteg valahol ....
  • Komolytalan
    #36
    Ami meg a másik, hogy ha nem lenne érték, akkor szerinted miért írnának vírusokat WoW account lopásra? Nemrég volt hír, hogy a nemzetközi űrállomás egy gépén is volt egy ilyen vírus, keress rá bátran.
    Ha a karaktert nem is nézed (mert lopás után az accountot bannolják), de a gold is ér valami keveset. 1000gold~12-13euro, azaz durván 3000Ft. Van aki már elérte az egy karakteren tárolható 214748gold 36silver 48copper határt, sőt az illető azóta már elérte az 1 millió goldot is (több karakterre szétosztva a pénzt). Nyilván ez extrém eset, de néhány 10ezer gold 1 accounton nem nagy szó - ennyi sokaknak van. Ha csak egy 10K-val rendelkező accountot ellopnak, akkor a gold 30eFt-ért eladható. Van aki ebből él, nem is rosszul.
  • Komolytalan
    #35
    http://apronet.hu/freesearch.php?mit=world+of+warcraft
    vagy
    http://buymmoaccounts.com/
    de google talál még "néhány" ilyen oldalt.
  • dronkZero
    #34
    "Mivel egy WoW account érték"

    Hová süllyed a világ, beszarok... Mindezt faarccal, végtelen komolysággal előadva. Szánalmas, vagy inkább ijesztő.
  • dronkZero
    #33
    "cs:s-ezem (olykor), és mostanában nagyon elszaporodtak a pofátlan csalók."

    Ehehe, CS már 2000ben _tele_ volt csalókkal... (Persze akkor még nem a Source)
  • Komolytalan
    #32
    "Miért zárja ki az ezt? Egyébként nem baromság így van. Eljut magas szinte, megtapasztalja milyen, elunja és lép. Bot nélkül meg sokkal tovább tart a kari felhúzása, ami sok sok előfizetést jelent."
    Ha bottal eljut magas szintre mit tapasztal meg szerinted a játékból? Semmit. Ki van kapcsolva a monitor, érted? Nem is látja. Nem is hallja. Magától játszik, azért bot. A WoW csapatjáték, a játék 90 százaléka a legmagasabb szint után van, és azokat már csak csapattal csinálhatod (egy idő után meg már csak fix csapattal van esélyed). Ki fog szerinted egy abszolúte tapasztalatlan, karakterét nem ismerő játékossal játszani csapatban? 2 perc alatt kiderül hogy béna, és kirúgják partyból. Hozzánk jelentkezett egy igen jól gearelt (kb 1 egész tierrel jobb volt nálunk), de bevallottan vásárolt karakter. Esélyt se adtunk neki, mivel vásárolt kari volt, ergo nem ért hozzá.

    "Még egyszer? Miért hol írtad le? Mit arcoskodsz te "gyogyós"? :D"
    A te hozzászólásodra adott válaszomban:
    "Ezzel sokmindent nem lehet elérni, csak goldot, meg magasabb szintet. De goldért nem kaphatóak az igazán értékes cuccok"
    Szövegértelmezés egyes. Vár a kisegítő iskola, alias gyogyó.

    "Egyébként jó szar egy rendszer, gondolom virágzik a lopkodás. De egyébként leírtam hogy l2-ben sem goldér veszek mindent, de látom nem sikerült megérteni, túl bonyolult."
    Aha, persze, ezt aztán le lehet vonni ennyiből. Mégis mit lopkodnak? Játékon belül nem lehet lopni. Accountot lehet attól, aki hagyja. Mert ugye authentication tokent se L2-höz vezették be, hanem WoWhoz. Mivel egy WoW account érték, elég jól forintosítható. Keress csak rá bátran.
    Egyébként L2 nevű őskövületet meg ki nem sz.rja le? Ez egy WoW cikk, ha nem vetted volna észre.

    "Minél többet tudok meg a wowról annál jobban látom, ezt tényleg a full kockáknak csinálták, mindent csak hosszú gályázással lehet összehozni, semmi pvp(tehát szórakozás)..."
    Tudom, egy selejt L2 után elképzelhetetlen, hogy PvE-ben is legyen olyan kihívás, amin egy fix csapat is több estét szenved, mire legyűri. Pedig van, csak a játék neve amiben található nem L2, nem AoC, nem WHO, hanem WoW. A PvE (cooperatív) MMO az a WoW, és pont.
  • Sanyix
    #31
    "Ezt írtad arra, hogy miért éri kár a Blizzardot:
    "De mert a bottal jó gyorsan felhúzza a kariját, eljut addig hogy megunja, és lemondja a fizetést."
    Na ez egy orbitális nagy baromság (hogy miért, lásd lentebb pl #17). Függetlenül attól hogy L2-ben mi vagy és mi nem (én mondjuk büszke nem volnék rá)."

    Miért zárja ki az ezt? Egyébként nem baromság így van. Eljut magas szinte, megtapasztalja milyen, elunja és lép. Bot nélkül meg sokkal tovább tart a kari felhúzása, ami sok sok előfizetést jelent.

    "Mégegyszer leírom, ahogy a gyogyósoknak szokták: WoWban a jobb cuccokat nem lehet adni-venni. Azért nem, mert Bind On Picked up a típusa. Vagyis goldért nem tudsz megvenni mindent, sőt kb az epic itemek szarabbik 10%-át tudod megvenni." Még egyszer? Miért hol írtad le? Mit arcoskodsz te "gyogyós"? :D

    Egyébként jó szar egy rendszer, gondolom virágzik a lopkodás. De egyébként leírtam hogy l2-ben sem goldér veszek mindent, de látom nem sikerült megérteni, túl bonyolult.

    Minél többet tudok meg a wowról annál jobban látom, ezt tényleg a full kockáknak csinálták, mindent csak hosszú gályázással lehet összehozni, semmi pvp(tehát szórakozás)...
  • Komolytalan
    #30
    Ezt írtad arra, hogy miért éri kár a Blizzardot:
    "De mert a bottal jó gyorsan felhúzza a kariját, eljut addig hogy megunja, és lemondja a fizetést."
    Na ez egy orbitális nagy baromság (hogy miért, lásd lentebb pl #17). Függetlenül attól hogy L2-ben mi vagy és mi nem (én mondjuk büszke nem volnék rá).

    "Ezt a "nem tudsz játszani a karakterrel" ezt felejtsd már el. Olyan egyszerűek ezek a játékok, hogy egy fullos karakterrel 5 perc alatt meg lehet tanulni játszani"
    Aha, persze. http://www.wowwiki.com/Kael%27thas_Sunstrider_(tactics) - 5 perc alatt végig se olvasod, nemhogy elsajátítsd, és tudd is alkalmazni. Pedig ez csak 1 instance 1 boss-a. Szóval amit nem ismersz, abba inkább ne szólj bele.
    "és ezzel még az epic bossokból származó ékszereket is meg lehet venni, mert azzal is kereskednek akiknek több van. Ugyanígy wowban is össze lehet hozni bármit, csak egy kis ész kell hozzá..."
    Mégegyszer leírom, ahogy a gyogyósoknak szokták: WoWban a jobb cuccokat nem lehet adni-venni. Azért nem, mert Bind On Picked up a típusa. Vagyis goldért nem tudsz megvenni mindent, sőt kb az epic itemek szarabbik 10%-át tudod megvenni.
  • Carbuncle
    #29
    Az üvöltözőt meg is köveznék menthetetlenül a helyszinen.
  • Carbuncle
    #28
    Úgy kell neki! Aki ezt akarja tolni, az ne csaljon!
  • TrIp
    #27
    ostoba
  • Sanyix
    #26
    Nem tudsz olvasni? Nem azt írtam hogy felhúzza a karit meg farmol? De. Erre te leírod ugyanezt, és hogy nem úgy van ahogy én írtam. Voltak már szép megnyilvánulásaid, de ebből csak azt látom, hogy valami baj van a fejedben.

    Mellesleg az lineage2 szerveren amin játszom, én vagyok az egyik legnagyobb botmájszter. OPPÁ!

    Ezt a "nem tudsz játszani a karakterrel" ezt felejtsd már el. Olyan egyszerűek ezek a játékok, hogy egy fullos karakterrel 5 perc alatt meg lehet tanulni játszani, max a frissen kirakott shortcutok megjegyzése, és megszokása tart egy ideig. Aki nem tudja megtanulni ennyi idő alatt, annak az iq-ja alulról, de jó távolról közelíti az átlagot...

    bottal meg lehet itemeket is szedni, azokkal kereskedni. l2-ben nekem pl mennek a kis fadarabok itt ott, szedik az enchant scrollokat, amit eladok, amiből pénz lesz, abból meg veszek donator coint a donatoroktól (donator coin kb olyan mint a valóságban az aranyrudak, állandó értéke van, egy darab sokat ér pl jelenleg 1 coin= 350 millió pénz, és szép nagy hasznot lehet vele csinálni, én pl vettem párat 70 millióért pár hónapja, egy két változtatásnak köszönhetően 1 hónap alatt 300 millára ment az éra fel, szóval nyertem nem kicsit), és ezzel még az epic bossokból származó ékszereket is meg lehet venni, mert azzal is kereskednek akiknek több van. Ugyanígy wowban is össze lehet hozni bármit, csak egy kis ész kell hozzá...
  • Narxis
    #25
    Jóhogy csalás, jogtalan előnyhöz juttatja azt aki használja, hiszen 24/7 is beállíthatja a botot. Ez szvsz. Az viszont nem, hogy az EULA TILTJA. Egyébként a jogtalan előnyt való életben is büntetik bizonyos helyzetekben.
  • AZTA
    #24
    Te szerencsétlen ki beszélt most a pve raidelésről? Én azt írtam le hogy akik ezt a szemetet használják milyen előnyhöz jutnak, de te ugassál...
  • AZTA
    #23
    Száz szónak is egy a vége: csalás! És pont azért amiért másnak ott kell ulni, azt ez a kis program megcsinálja helyetted.
  • Komolytalan
    #22
    Mi az hogy kell? Ki kényszerít rá? Ez egy játék, ébresztő! Nem muszáj se játszani vele, se S2-3-4 setet elérni. Senki se kényszerít rá.
    Ja, hogy olyan noob vagy, hogy PvE klánba nem tudsz bekerülni? Akkor meg vár a Hello Kitty online.
  • Komolytalan
    #21
    6 mUSD az 30 USD/eladott példány. Ez nem büntetés, csak sima adó, mivel kevesebb a bevételtől. Vagyis ettől még meg fogja érni botokat írni, simán csak kevesebb lesz rajta a haszon.
    Ha 300, vagy 3000 USD/eladott példányt kellene megfizetniük, akkor azt nem tudnák. Vagyis csődbe menne a cég, a tulajdonosai meg börtönbe. Ez a cél.
    A Bliz ezt a pénzt szerintem simán odaadná jótékony célokra is (na jó, lehet nem), mert neki az a fontos, hogy a játékát ne basszák széjjel a paraziták. Bevétele így is van bőven.
  • AZTA
    #20
    Igen de pont ez a lényeg hogy pl bg-n nem kell 1honapot seggelned mondjuk napi 8óra játékkal pl alt karinak egy full s2+kiegészitoért, hanem reggel munkába menet benyomod szépen és mire este hazamész, vagy másnap ránézel látod hogy van 15-30k honorod. Ami manapság napi 8 ora játékkal max 10k honor ha manuálisan csinálod.
  • Chocho
    #19
    Értem én, hogy mi van itt, na de 6 milla? És még többet akarnak??? Na ne már...
  • Komolytalan
    #18
    Ha tudnád mi a bot, nem írnál ilyen hülyeséget. Bot: belépsz a játékba, elindítod a botot, és elmész tv-t nézni. Az meg öli helyetted mondjuk a kecskéket, meg esetleg meg is nyúzza. Vagy BGn lövi az auto shotot, hogy ne reportolhassanak amiatt, hogy nem csinálsz semmit. Ezzel sokmindent nem lehet elérni, csak goldot, meg magasabb szintet. De goldért nem kaphatóak az igazán értékes cuccok, szóval gyakorlatilag a botozás végén ott lesz egy karakter, amivel játszani nem tudsz, és a cuccai szarok. Ez nem eredmény, ez szánalom.
    Ami tény, hogy goldot, azt jól lehet botokkal farmolni. Szóval a gold farmerek erősen használták mindig is.
  • Komolytalan
    #17
    Már hogy ne érné kár a Blizzardot. Ha bot-tal játszik, előnyt szerez a tisztességes játékosokkal szemben, amely a tisztességes játékosok kedvét elveheti.
    Azt mondjuk nem írják, de a 200K eladott glidert használók nagyrészt már rég bannolták a vérbe (fél éve vagy hogy egyik top magyar guild játékosát is kivágták, mivel az altjával botot használt a farmoláshoz - no comment). Szóval egyedül a botot gyártó cég járt jól, mert aki megvette, az már nem játszik.
  • lammaer
    #16
    A BOT hasznalat EULA serto, tehat akit azon kapnak egy jatekban es emiatt bannoljak nem szolhat egy szot se.
    Mas kerdes, hogy en meg egy olyan MMO-t (+G akinek kell) se lattam ahol egy ido mulva nem jutottam el arra, hogy irjak hozza makrot, mert a tokomnek van kedve orakig bamulni a kepernyot es dobalni egyik panelrol a masikra egy ikont vagy 1000szer ismetelni ugyanazt az unalmas procedurat.
    Az MMO keszitok direkt csinalnak ilyen timesinkeket (idohuzas) amihez viszont nekem nincs hangulatom - en jatszani szeretek. Nem mellesleg elvezem is a programozast :)

    Nalam ez nem osszekeverendo ez a cheater botokkal (headshot FPSekben, atlatas a falon meg ilyenek) - azokat en is ruhellem. En csak utalom a grindet, ezzel mas jatekosoknak nem okozok kart... szerintem.
  • savior
    #15
    meg annyi, hogy 2-3 karakter utan a legjobb mmo is unalmassa valhat. es ilyenkor jol jon egy program, ami a sokadik karaktert feltapolja helyettunk. nyilvan csak akkor van ertelme, ha magas szinten celunk van vele
  • savior
    #14
    bottal felhuzatni egy karaktert valoban hulyeseg, de nem csalas. semmi olyat nem tud ez a program, amit maga a jatekos ne tudna megcsinalni. az ilyen programok ugyanazt az osvenyt jarjak vegig, amit a valodi jatekosok. csalas az lenne, ha mondjuk duplaznak a targyakat, vagy ha +1000 hp-t hozzarakna a karakterhez, esetleg a targyak statjait irna at.
  • Narxis
    #13
    Minden csalás ami az EULA-val ellentétes, ha nem tetszik ne klikkelj az Agree/Accept gombra.
  • torcipepe
    #12
    a BOT-olás tényleg elég nagy faszság. jó-jó, hogy néha már unalmas, hogy napokig nem lépsz szintet, de ez is hozzátartozik a játékhoz, azért multiplayer, hogy szólhass pár havernak, hogy jöjjenek segíteni és mindjárt másabb. persze itt nem arra gondolok, hogy high lvl karik pénzért húzzák a kicsiket, hanem arra, hogy akár ismeretlen emberekkel is össze lehet állni, ha ugyanazokat a küldetéseket viszi és együtt játszani.
    CS-ről meg annyit, hogy ott lehet kódolni a játékot, ha a barátaiddal játszol. ha meg csak random nyitott szobában, akkor meg lehet szólni a szerver játékosnak hogy dobja ki vagy menni és keresni egy másik szobát.
  • dzsagon
    #11
    ez nem csalás bazmeg
  • Cat 02 #10
    Vannak, de más kategória a kettő.
  • WinG
    #9
    aneurysm:

    "A massively multiplayer online game (also called MMOG or simply MMO) is a video game which is capable of supporting hundreds or thousands of players simultaneously."

    Durva!
  • ScarY MAN
    #8
    de csalók itt meg ott is vannak...meg mindenhol.
  • Cat 02 #7
    És ennek mi köze a cs-hez ? Teljesen más a kettő...
  • galocza
    #6
    végre!
    épp a minap gondolta, arra, hogy kellene vmi törvényi szabályozás a csalók ellen. cs:s-ezem (olykor), és mostanában nagyon elszaporodtak a pofátlan csalók. nem vagyok kihegyezve erre, de az még nekem is feltűnik, amikor a koma pörög, és mindenkinek fejlövést oszt falon át. a valve meg kakil rá, a steam nem előfizetéses, ha megvetted a gémet, minek foglalkozzanak vele hogy tudj normálisan játszani?
    egy ilyen paraszt tönkreteszi 10-15 ember játékát, felb@sz idegileg és rabolja az időmet. ha így van, fizesse meg... még az sem büntetés, ha felfüggesztik az accát (amit amúgy se nagyot tesznek), 1-2 mozijegy áráért megveszi újra. vmi kemény bünti kellene, szvsz az ilyesmi olyan, mintha vki elkezdene üvöltözni egy színházi előadás alatt, azt sem lehet büntetlenül.
  • aneurysm
    #5
    Fejezzétek már be az 'MMO'-zást. Az MMOG !!! Az MMO önmagában csak egy jelző, ti meg főnévként használjátok. Borzasztó!
  • Sanyix
    #4
    De mert a bottal jó gyorsan felhúzza a kariját, eljut addig hogy megunja, és lemondja a fizetést. bot nélkül meg tovább tart ez az időszak, tehát több ideig fizet elő. Egyébként fogadok hogy akiket megtalálnak azok a pofátlan heavybotterek voltak. L2-ben is ha valaki ügyes és ha ott van valahol a közelben (mert hangjelzést ad a bot mindenféle dologra) simán tud feltűnés nélkül botozni :)