Demóözön hétvégére

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnie1990
Xbox-ot nem erdemes, Ps3-at nem lehet chippeltetni, akkor megis mitol lenne nagy a warez ipar konzolon?

Zene nélkül mit érek én?

koschwarz
ismerve pl. az xbox meghibásodási "hajlandóságát", nem csodálom, hogy nem csippeltetik az emberek, mert akkor a gari oda, és akkor bukta a gépet vagy fizet a javításért...ha ez nem lenne, ugyanúgy töltené mindenki a konzolos játékokat is. ne legyenek már illúzióink, egy konzolos sem jobb, mint egy pc-s (már ha van értelme különbséget tenni), mindkét fajta ugyanolyan: amit ingyen is meg lehet szerezni, azt megszerzik ingyen. tisztelet a kivételnek, természetesen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

0Speed0
Értem, köszi

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Hober Mallow
Am énis ígyvagyok msn,forum,zene ezekre énis a gépet használom.Aki szeret jáccani annak a konzol.Aki meg dolgozni,munka esetleg ilyen fourm stb annak meg a gép😊

Konzolosok!

Gondolkodtatok már hogy csinálják a konzolos játékokat? Gyanítom a számítógépeknek jelentõs szerepük van benne...
@Dzson
3 évente úgyis illik lecserélni egy PC-t, és nem csak a játékok miatt. Úgyhogy nem igazán izgat hogy a mekkorák a rendszerkövetelmények.

Továbbra is kíváncsi lennék rá mik a kedvenc PS játékaid.

@0Speed0
A Motorm4x TBA 2009, úgyhogy még senki se tudja pontosan mikor jön.

Balumann
A nagy lószart más, ha nem veszne el a garancia chippeléskor, akkor 10x többen warezolnának (még ha több eredeti játékot is vesznek mellette), még talán többen mint PC-n. Gondolkozzál már...

Dzson
Nem, a crysis az egy jó játék, de a szép grafikán kívül nem nagyon van egyéb különlegessége. Talán az, hogy gépcsere nélkül nem megy fullon még egy ideig, mivel a 4magos gépeken is berángat. 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Mivel nem vagy járatos konzol berkekben:

A chippelés ellenére nagységrendekkel több konzolos vesz eredeti játékot, mint pécés. Volt errõl pár cikk, hogy ez miatt is halódik a pécés játékipar. Egyszerûen más a konzolos mentalitás ebben és a játékok megítélésében is - pl. hogy legyen történet vagy egyediség egy gaméban, nem elég a jó grafika.

A PS3-mat nem lehet chippelni vagy egyéb módon módosítani, hogy másolat blu-ray lemezt elfogadjon.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

0Speed0
Egy konzoltulaj beír ide valamit és máris megy a flame meg kommentbetyárkodás...
Inkább azt írja meg valaki (ha tudja), mikorra várható ez a Motorm4x, mert hivatalos oldalon nincs semmi érdemleges infó a dátumról. (sõt máshol se nagyon)

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Balumann
Valami jó kiemelt cikk kellene, hogy ezeket az értelmetlen vitákat megszüntesse. Mert én hiába próbálom, úgylátom hiába, valaki mindig elindítja.

Balumann
Ezt teljes mértékben megértem.
De például nekem így is jobban megéri a PC, hogy telepítgetni, frissítgetni kell a dolgokat, hiába macerás. Én azt szeretem, hogy leülök, bekapcsolom a gépet (meg a dolgokat), zenét hallgatok, olvasgatok, beszélgetek, töltögetek, forumozok, filmet nézek (meg ritkább mást is csinálok; honlapot vagy vmilyen FAQ-t készítek, valami képet v videót szerkesztgetek), ha van kedvem akkor elindítok egy játékot (ha kell feltelepítem, közben csinálom vmelyiket az elõbb felsoroltak közül).

Én teljes mértékben megértem, hogy nem mindenki szeret ilyenekkel szarakodni, ráadásul a konzolos játékok nélkül meg se bírna lenni. Csak azt nem értem, hogy néhány konzolos miért nem tudja megérteni, és miért kezdik el ontani az antiPC hülyeségeiket. Sokáig nem szóltam bele ebbe a vitába, de már nagyon idegesít ez a sok butaság.

Hober Mallow
Hát én nem vagyok konzol fan de jobban szeretek konzolon nyomulni,Hazaérek bebaxom a cd-t kezembe a joy-t leheverek ,nem kell várni a telepítgetésekre meg minden szarra és játszok.....Valahogy az hogy órák hosszát üljek abban a székben odagörnyedve a monitor elé...aztán szitkozódni ha valami nem teccik a game-nek mert nem elég a vas vagy driver-t kell frissíteni..macerás nincs benne semmi szórakozás...Ráadásul majdnem minden játék jön konzolra is...

ilyen NfSrõl nem halottam.kaptál kvarcjátékot?vagy honnan vetted ezt az idióta nevet😊.mint zsibin a Polaystation<#beka3>

PC meg van 1 milliárd világszerte, amibõl mondjuk 200-250 milliót használnak játékra is. Ha csak a negyedére vesznek játékot akkor is 1.5-2 x annyi eladott programot jelent mint a konzolok.

Molyneux és a hozzá hasonlók a PC mint játékplatform bukásával riogatják a sok gonosz PC használó kalózt.
De ez nevetséges 😄 Egyszerûen ez az érdekük, semmi baj sincs a PC-vel, sõt.
Egyébként a konzolok szép lassan úgyis fel fognak nõni a PC szintjére és játékgépekbõl kompakt kis számítógépekké fognak válni.

@Dzson
Kíváncsi lennék rá mik a kedvenc PS játékaid. Csak hogy tudjuk mihez mérjük magunkat. 😉
(ha már a CRYSIS egy díszesen csomagolt "kutyakaki")

Balumann
Igaz azzal nem értek egyet, hogy kitûnõ, mert az elsõ része nem tetszett. De a Warheadban elég sok jó dolog van, akciódús, jó fegyverek, szép látvány (a kiegészítõben gyengébb géppel is jóval szebb és folyamatosabb). Mégha nem is lett kedvencem (rövid, és én inkább taktikai fps kedvelõ vagyok), lekötött végig.

"Ó igen. Milyen kár, hogy a pécés verziók azzal kezdik, hogy töltsd le az update-t, majd a patchet, majd a patch javító patchet, majd az új vga drivert. 😊))) Ez tényleg kiforrottabb. :-)))))))"
Elég primitív dolog a játékfejlesztõk (vagy a kiadók sürgetése) hibáját érvként felhozni a konzolok javára. Driver frissítés meg 1-2 havonta egyszer, illetve patchek feltelepítése tényleg rohadtul megterhelõ és elveszi a játék lényegét, ugye?

"Sajnos a pécés játékipar ide jutatta az usereket." Hova?! A szart is megveszik? Nem, nem veszik meg a szart, jól mondod, letöltik. A jót többnyire megveszik. Persze egy megrögzült konzolosnak mind szar meg tucat amit kiadnak PC-re, csak az a jó amiket konzolra adnak ki. Szegény PC-sek, mi...? Istenem...

Akiket sajnálni kellene az a pár konzolos, aki mindenáron beakarja bizonyítani, hogy PC-n nem jó játszani, meg csak tucatszarok jönnek, és patch meg drivertelepítgetés...

Nagyon idegesítõ, szánalmas amiket csináltok, és nem értem miért kell 1-2 ilyen lökött elfogultnak felhozni a témát.

Fel kéne már fogni, hogy valaki PC-n szeret játszani, valamilyen okból (akár közösség, akár az hogy több mindent lehet csinálni, vagy eleve szeret a dolgokkal szarakodni). Voltak, vannak, lesznek PC-re játékok, nem érdekel mi exkluzív, mi multiplatform.

zola2000
Nézd meg, hogy ps3ból világszerte 15 milliót adtak el, x360ból 20milliót. Xre van warez, ps3ra nem létezik. Mégis 30%al több eredeti játék kel el x360ra mint ps3ra. Tehát a warez majdnem elhanyagolható. (nem magyarországon)

A

@zola2000
Nem valószínû, mert addigra lesznek mégjobbak, mégszebbek amik jobban fognak érdekelni. Másrészrõl pedig nem tudnának újjat nyújtani. Mindenrõl tudnám hogy lesz vagy hogy mit kell csinálni.

@Dzson
SOHA ÉLETEMBEN nem volt még arra szükségem hogy új játékot patcheljek. Egyébként a konzolos játékokat is kell patchelni.

A megvennéd/letöltenéd témára meg csak annyit nem tudnál olyan konzol játékot mondani amit ne tudnék megszerezni torrenten vagy valamilyen p2p hálózaton.
Nyílvánvaló hogy PC-n erõsebb a kalózkodás, érdekes is lenne ha egy konzolon elõretelepített torrent kliens lenne.
Egy konzolon ugyanez annyi hogy kichippelteted. Nem egyszer fordult elõ hogy HIVATALOS konzol szaküzletben vettem játékot és azzal kezdték hogy eredetit vagy másoltat kérek. 😊
Szóval kedves konzolosok ne játszátok már itt a becsület bajnokát.

szánalmas amit müveltek

Dzson
A "megvennéd" szót cseréld le "letöltenéd"-re. Elfelejtettem, hogy pécés topicba írok. 😊)))))))

Dzson
Ó igen. Milyen kár, hogy a pécés verziók azzal kezdik, hogy töltsd le az update-t, majd a patchet, majd a patch javító patchet, majd az új vga drivert. 😊))) Ez tényleg kiforrottabb. :-)))))))

A krájsziszban mi is a jó? Jól néz ki? Megvennéd a kutyakakit ha díszesen lenne becsomagolva?

Bár mit kérdezek, hiszen neked a story teljesen lényegtelen, csak jól nézzen ki a game. Vagyis meg.

Sajnos a pécés játékipar ide jutatta az usereket. <#szomoru1>

Dzson
Ja télleg, mert majd jön a need for speed undercarbon meg a többi tucatfos, asztán az lesz majd a! :-))))))))))

zola2000
Az csak egy dolog, hogy a crisis jól néz ki, de elõ fogod venni tíz-20 év múlva is? Mert én még mindig képes vagyok játszani olyan játékokkal máig is mint pl a dragon quest 1.-8., final fantasy 1.-12. (a 11 mmo lett, kimaradt), az összes fõvonalas super mario és legend of zelda rész az 1987es nesestõl, a 2008as dsig...

A

Nem javítalak, látom önjavító rendszer vagy. Én is írtam hogy sok jön konzolra, lehet a Blizzard játékok is. Az pedig kifejezetten elõnyös hogy elõször konzolokra jönnek a játékok. A sok kisérleti nyúlnak köszönhetõen a PC verziók mindig jobbak és többek. Másrészrõl mi megkapjuk mindkét oldal legjobbjait, nem kell választani hogy xbox vagy ps. 😄

A CRYSIS kitûnõ játék. Az szidja aki nem tud vele játszani, olyan minõségben amit a CRYSIS megérdemel, vagy aki egyáltalán nem tud vele játszni a túlfejlett tetrisén. <#hehe>

A "story" meg teljesen lényegtelen.
Tõlem aztán szólhat egy játék a nutellás disznósajtok meg a biciklipumpák háborújáról is, ha jól néz ki és LE TUD KÖTNI több 10 vagy több 100 órára akkor jó játék. Egyébként se akarjatok már állandóan görög drámákat a játékok sztorijának.

nemigen vagyunk szegények, de kösz,h aggódsz.amúgy meg ez csak egy laza szombat,semmi Xtra, bár Neked, lehet,hogy ezek Xtrák, Nekünk PC-seknek nem<#mf2>

Petyus_
"Story-ról nem sok"

Gyanítom, ez nem véletlen! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Dzson
Hm, mindenhol az volt kiemelve, hogy ilyen olyan multis mapok meg mittudomén. Story-ról nem sok - vagy rossz helyen néztem. :-)

Petyus_
Warhead single is.

Szokásos konzolportok (kivéve RA3) brutál gépigénnyel, a Krájszisz, meg két veniccdán Blizzard-játék.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Dzson
Javíts ki ha tévedek.

Crysis Warhead - PC, de csak multis.
Dead Space - jön mindenre
TC Endwar - jön mindenre
CoD-World at war - jön mindenre
Red Alert 3 - jön mindenre
FarCry 2 - jön mindenre
NFS Undercover - jön mindenre
GTA IV - lassan egy éve kint van konzolon...
Fallout 3 - jön mindenre
Mirror's Edge - jön mindenre
Diablo 3 - egyelõre PC, de kérdéses (Obliviont is kiadták konzolokra pedig eleinte tagadták).
Starcraft 2 - megint csak kérdéses.

Szóval, van 1 tutira PC exkluzív a listádban, ami csak multizni jó...

Nem.
Ez nekik a krém: Crysis Warhead, Dead Space, Endwar, CoD-World at war, Red Alert 3, FarCry 2, NFS Undercover, GTA IV, Fallout 3, Mirror's Edge, Diablo 3, Starcraft 2.
Ezek közül sok kapható lesz konzolra is, de azért a java "sajnos" ONLY PC. <#mf1>

Dzson
Szegény pécések... Ez nekik a krém?

Shan
Csak nem mûködik a letöltés....
Rage47
jah én is a motornál hagytam abba😄
irányíthatatlan
DaemoonHunter
Ááá...Witcher Ultimate patch...erre vártam, éjjel le is jött, már csak a játék kellene, ami egyenlõre az egyik havernál nyaral:-/

Balumann
Eddig nekem csak a Pure-hez meg Mercenaries-hez volt szerencsém.
Pure:
Nem szeretem annyira a verseny alapú játékokat, de tetszett! Nagyon szép látvány (nagyon jó optimalizálással!), jó hangok, hangulatos és pergõs játékmenet. De talán ami nekem leginkább tetszett, hogy az ellenségek - ahol több út van - véletlenszerûen különválnak, trükköznek, hibáznak(!), idõnként mutogatnak. Az irányítás (pontosabban csak a trükközés) lett kicsit bonyolult és kicsit nehéz volt beállítani.

Mercenaries 2: Nálam nem futott simán a játék (semilyen beállítással), és teli volt grafikai buggal, játszhatatlan. Azért megpróbáltam továbbvinni, a célzás sem tetszett, aztán ott hagytam abba mikor kipróbáltam egy motort. Ettõl függetlenül lehet, hogy jó játék, én nem tudtam élvezni (gamepaddal is próbáltam irányítani a jármûveket, motort).

Rage47
szuper<#eljen>