Új néven jönnek a GeForce grafikus kártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg van 2db dual link dvi meg hdmi-is, csak 1,5gb ram nincs benne, meg a fogyasztás is csak 90w :D
soha sem értettem mire jók ezek az extra drága kártyák, hiszen gpu teljesítménybe ugyanazok, memóriasávszélt is veri egy pár hónappal késõbbi normál kártya, csak ram mennyiségben kiemelkedõ, bár nagyon kevés dologra kell ennyi ram.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
méghozzá quadro-ban
No meg persze vannak a balekok, aki pl. egy 8800GT helyett inkbb vesz GF9500GT-t (leánykori neve GF8600GT), mert biztos a nagyobb számozásu a jobb. Ezt anno azok is beszívták, akik GF4200-rõl váltottak GF5200-re, ami féynévekkel volt sz*rabb.
Érdekes ez a kérdés, tekintve, hogy a Mac Pro-ba tehetõ nem kapni FireGL-t...
"csináljon olyat az ATI mint az 5600 és akkor fejet hajtok"
Csinált, Abu85 által említett kártya olyan. Mi a gondod vele?:)
/*WTF?!*/
felmutatni az ATI?
Sorold már fel azokat ami miatt nudli quadro és azt én a munkám során elõnyösen érzékelném, vagy csak a szád jár, mert 1 mondatban tudod leírni, hogy nudli.
<#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
Quadro FX 4600
Memory Size 1.5GB
Memory Interface 384-bit
Memory Bandwidth 76.8 GB/sec.
Max Power Consumption 171W
Number of Slots 2
Display Connectors DVI-I DVI-I Stereo
Dual-Link DVI 2
Price $2,999.00
Azért ezt választottam, mert ez tényleg "odabasz" és nekem szükségem van rá... paparikajancsi? ugyanmár...
What about the forests?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A 3dmark teszteredmények szerint itt egy lista a legnépszerûbb kártyákról:
http://www.yougamers.com/hardware/stats/3dmark06/alltime/
Az Ati igen hátul kullog.
Az ár/teljesítmény mutató szerint is két Nvidia kártya vezeti a mezõnyt:
http://www.yougamers.com/hardware/stats/3dmark06/priceandperformance/
csináljon olyat az ATI mint az 5600 és akkor fejet hajtok...
What about the forests?
Na ezek után állíts fel egy sorrendet, ha még a gyártó sem képes rá.
a 8800GT-mban is G92 van. akkor mostantól az is GTS 1x0 lesz? :o
Egyébként a GT200-as chip is ugyanaz, csak mennyiségileg növelve. És abból is jön majd legalább egy újabb gen., kisebb csíkszélességen. Az azután következõ már talán valami új lesz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amúgy némiképp vicces, hogy a G92 chip tervei 3 "generáció" alapjául szolgálnak...
/*WTF?!*/
Az én régi gépemben is nvidia kártya van már legalább 5 éve és semmi baja
Szerintem is folytathatták volna normálisan a számozást
a névváltás is azért kell mert ezek a szutykok nem érnek 10ezer ft-ot se használtan
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
egyébként meg kíváncsi leszek, mekkora kavar lesz ebbõl, még ha lassan muszáj is:) a régebbi-újabb 8800-as sorozatnál is vannak félrenézések többnyire.