43
DnW Farm
-
soponyai laci #43 meikkel lehet fel és le váltani??????
hmmmm???????? -
soponyai laci #42 őőő megy még ez az oldal???
hmmmm???
tennék fel kérdéseket:D,:) -
#41 A baj okát nemtudom. Honnan lehet letölteni azt se mert ami lent volt link az volt egyedül. -
zetor proxima #40 Üdv nekem az a bajom amikor elindítom feketeség rá 10 mp mulva xpszerű kék és nem csinál semmit. A játék a rossz? honnan lehet letölteni? Mert ami meg van adva, arra rákattintok és egy hirdetés jön be. SEGÍTSÉG. -
#39 megjelent már újab rész -
#38 ennek a fórumnak is annyi
kérdezzen már valaki vmit!!! -
#37 nagyon kihalt ez a fórum -
#36 Persze van benne nyomd meg a tabot és minden gépedhez odatesz azzal tudsz váltani a gépek között és odatesz a kombájnhoz is -
bato94 #35 Kössz. Jó a játék, de van benne kombájn? Ha igen, akkor hol? -
#34 sziasztok újra működik az oldal lehet letölteni -
#33 szerintem fejlesztik a gamet és azért nincs letöltés -
bato94 #32 Most megin nyitva van a fórum, de nem lehet tölteni -
#31 becsokott a forum ahol van ugy laccik uj reszt raknak majd fel es valtoztassak a filekat nem birom 1lore feltolteni -
bato94 #30 Azt megköszönném . Pedig nekem a 3-as hsz. linkjénél ezt írja ki: ZUGRIFF NICHT ERLAUBT
Die angeforderte Seite darf nicht angezeigt werden. -
#29 varj feltoltttom -
#28 pedig jó a 3-as hsz -
bato94 #27 Bocsi, hogy inaktív voltam. Az a link a 3-as hsz.-be nem jó -
#26 nemtudjuk szt. le kell hozza szedni,a weboldalon van biztos -
#25 nem kell mert már megtaláltam -
#24 sziasztok traktor merre van? -
#23 a kombájn hol van? -
#22 -.- -
#21 akkor keszitsd el a traktort meg a potkocsit:D
-
#20 már megvan mind
-
#19 menny muveld meg az osszes masik foldet es ha talalsz kombajnt szoljal:D -
#18 asszem B -
#17 ugyes vagy meik billel kell? -
#16 és ki mondta hogy nem nyitom szét?......
-
#15 nem kell en is azzal bajlodtam hogy keresgeltem de ha akarsz haladni akkor jo volna ha szetnyitnad de a kontrol listat az F1-esel tudod elohozni -
#14 de kell a vetőgépbe magot rakni? mert ha kell akkor eleve szarul kezdtem :D -
#13 jah azert azt is nezd meg hogy ez alpha ezutan jon ki a Beta es a finalis verzio -
#12 1ido utan megvadul a keles szal amikor bevadul akkor amikor mar vetted akkor rogton nol ki jah a buza zold,a kukorica meg sarga,csak kombajnt nem lattam sehol vagy en hulye vagyok? -
#11 ja , csak ki kell próbálni :D amúgy jobb valamennyivel mint a simtractor de a grafika még mindíg atomronda. -
bazsi123 #10 mégis letöltötted? :D -
#9 am ha elvetek mikor kel ki eza szar? -
#8 akkor ezt se töltöm le , nincs kedvem leamortizálni a gépemet idióta cuccokkal... -
#7 szarabb, pl nincs menü, az egérrel alig lehet mozgatni a nézetet.......... -
#6 olyan szar mint a simtractor? -
bato94 #5 Ha elég sokan leszünk akkor lesz faq is de addig nem látom értelmét. -
#4 tobb infot irjatok le kepek stb....