DnW Farm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meikkel lehet fel és le váltani??????
hmmmm????????
hmmmm????????
õõõ megy még ez az oldal???
hmmmm???
tennék fel kérdéseket😄,😊
hmmmm???
tennék fel kérdéseket😄,😊
A baj okát nemtudom. Honnan lehet letölteni azt se mert ami lent volt link az volt egyedül.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Üdv nekem az a bajom amikor elindítom feketeség rá 10 mp mulva xpszerû kék és nem csinál semmit. A játék a rossz? honnan lehet letölteni? Mert ami meg van adva, arra rákattintok és egy hirdetés jön be. SEGÍTSÉG.
Persze van benne nyomd meg a tabot és minden gépedhez odatesz azzal tudsz váltani a gépek között és odatesz a kombájnhoz is
Kössz. Jó a játék, de van benne kombájn? Ha igen, akkor hol?
Most megin nyitva van a fórum, de nem lehet tölteni<#szomoru1>#szomoru1>
becsokott a forum ahol van ugy laccik uj reszt raknak majd fel es valtoztassak a filekat nem birom 1lore feltolteni
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Azt megköszönném <#wink>#wink>. Pedig nekem a 3-as hsz. linkjénél ezt írja ki: ZUGRIFF NICHT ERLAUBT
Die angeforderte Seite darf nicht angezeigt werden.
Die angeforderte Seite darf nicht angezeigt werden.
Bocsi, hogy inaktív voltam. Az a link a 3-as hsz.-be nem jó <#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
nemtudjuk szt. le kell hozza szedni,a weboldalon van biztos
akkor keszitsd el a traktort meg a potkocsit😄
menny muveld meg az osszes masik foldet es ha talalsz kombajnt szoljal😄
nem kell en is azzal bajlodtam hogy keresgeltem de ha akarsz haladni akkor jo volna ha szetnyitnad de a kontrol listat az F1-esel tudod elohozni
jah azert azt is nezd meg hogy ez alpha ezutan jon ki a Beta es a finalis verzio
1ido utan megvadul a keles szal amikor bevadul akkor amikor mar vetted akkor rogton nol ki jah a buza zold,a kukorica meg sarga,csak kombajnt nem lattam sehol vagy en hulye vagyok?
ja , csak ki kell próbálni 😄 amúgy jobb valamennyivel mint a simtractor de a grafika még mindíg atomronda.
khm...khm...
mégis letöltötted? 😄
szarabb, pl nincs menü, az egérrel alig lehet mozgatni a nézetet..........<#levele>#levele>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha elég sokan leszünk akkor lesz faq is de addig nem látom értelmét.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"