Miért a Rosszfiúk?

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Te biztonságos kapcsolatnak mondanád azt, amikor pl a csaj bármikor leléphet mellõled? Mondjuk, akkor, amikor már összeköltöztetek, tervezitek a közös jövõt, már megvannak a biztos alapok egy családalapításhoz, és egyszercsak ezt hallod: "bocs, szivi, ennyi volt..."

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Mert a rosszfiúk jók.<#buck>

Fantomlovag
Ja, tudom... Dehát, ez nem épp helyesírási fórum...

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Szabi84
rossz!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Fantomlovag
Azt mondod tehát, hogy a roszfiúkkal érzitek magatokat szabadnak, de inkább a rabságot választjátok, mert a rácsok mögött biztonságos?

Pén valahol.

Hunter... A rosz, nem mindíg jár pénzel. Sõt... A rossz életforma sokkal költségesebb, és felelõtlenebbül is bánik a pénzel a legtöbb rosszfiú...

minigirl
Minden ember szeretné kipróbálni, hogy milyen lehet vadnak, szabadnak lenni. Ezt a lányoknak a rosszfiúk adják meg, a fiúknak a rosszlányok.

Hogy egészen konkrétan miért nem viselik el a "jó" lányok a rosszfiúkat? Mert nincs meg mellettük az a biztonságérzetünk, hogy igen, õ képes lesz fenntartani egy családot, védelmet nyújt, és mindig ott van, amikor kell. Szerintem ez a leglényegesebb...

soulhunter
ja, amugy kiegészités:
a rosszaság sok lovéval is jár 😊

nah, asszem ezen 2 hsz-emmel mindent elmondtam, de majd kifejtem példákkal is, ha nem születik sok felesleges hsz 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Fantomlovag
Én? Hát ez komplikált. Alapvetõen igen.

soulhunter
kapásbol a nõk szeretik az izgalmakat
amikor tod, aggodhatnak az imádott pasiért, meg ilyenek

aztán amikor ez már félelemmé válik, akkor jönnek a gondok...

folyt. köv holnap 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Davidus
erõszakos tehát jobban tud vadászni

V9ykn8_TZL0

minigirl
1, Te rosszfiú vagy?
2, Hosszútávon szerintem elviselhetetlenek a rosszak (ezt a 'Ritka rendes fiút találni'- ban feltett kédésedre válaszolom)

2 sz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fantomlovag
Miért pont a roszfiúk? Mi van a roszban ami ennyire vonzó? És a roszban, vagy a gonoszban?

← ElőzőOldal 7 / 7