Miért a Rosszfiúk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Pén valahol.
Hunter... A rosz, nem mindíg jár pénzel. Sõt... A rossz életforma sokkal költségesebb, és felelõtlenebbül is bánik a pénzel a legtöbb rosszfiú...
Hogy egészen konkrétan miért nem viselik el a "jó" lányok a rosszfiúkat? Mert nincs meg mellettük az a biztonságérzetünk, hogy igen, õ képes lesz fenntartani egy családot, védelmet nyújt, és mindig ott van, amikor kell. Szerintem ez a leglényegesebb...
a rosszaság sok lovéval is jár 😊
nah, asszem ezen 2 hsz-emmel mindent elmondtam, de majd kifejtem példákkal is, ha nem születik sok felesleges hsz 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
amikor tod, aggodhatnak az imádott pasiért, meg ilyenek
aztán amikor ez már félelemmé válik, akkor jönnek a gondok...
folyt. köv holnap 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
2, Hosszútávon szerintem elviselhetetlenek a rosszak (ezt a 'Ritka rendes fiút találni'- ban feltett kédésedre válaszolom)
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"