2167
-
BarneyK #2087 Szerintem elfér ide :) Nagyon tetszenek azok a számok, amibe régi filmek / rádiófelvételek vannak belevágva. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BarneyK #2086 És pl ilyet?
#2085 Ez sima dubstep? Vagy ez mit képvisel?
#2084 Hát szerintem Én ezzel nem offolok :D
#2083 glitch hop topikba a glitch hoppot, legalább az is beindulna ^^ forum/tema/1319097392
mulli: hát igen... de most annyi dolgom van, hogy a videók linkelgetése topikokba/rendes házigazda szerepkör betöltése most a lista alján van :( -
#2082 Szerintem ami a kategóriába tartozik azt nyugodtan ide lehetne dobálni.
Pld Jim, neked am is illene a saját topikodat futtatni ha már ilyen zenéket hallgatsz esténként! :D -
BarneyK #2081 Ez így van :) van jó pár szám (nem csak Noisia), amit úgy eltalálnak, hogy jön az a bizonyos flow érzés, és hirtelen tök más a hozzáállása az embernek a világhoz, mint általában :D
Amúgy Glitchhop, Drumstep és EDM is jöhet a topicba? :) -
#2080 Valamiért naponta 6-7 noisia számot is meghallgatok lefekvés előtt :D van benne valami megnyugtató...^^ -
BarneyK #2079 Látom:D mostmár a dnb-be is linkeltem egy párat :) -
#2078 Ha véletlenül nem lenne meg a topik:
http://sg.hu/forum/tema/978045349
Az milyen hogy mixcloudon nekiállok követni és facebookon a privát felhasználódat is követem!? De ha már követlek bejelöltelek :D -
#2077 Drum and bass topikot is felpörgethetnéd pár linkkel. Már amik olyanok :) -
BarneyK #2076 Na, itt is vannak, összeszedtem megint, most ctrl+c bekészítve, ha nem menne :)
Amúgy mostanában a mixeimben dnb mellett dubstep és edm is van bőven :)
Zomboy - Here To Stay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Terravita - Well Oiled Machines
Black Sun Empire & Noisia - Hideous (Dr. Ozi remix) (régi kedvenc, új köntösben)
Ayah Marar - The Raver (Xilent remix)
Fei-Fei ft. Dom Liberation - Love Drunk
Camo & Krooked - Hot Pursuit (Dead Battery remix)
Noisia - Split The Atom (Bar9 remix)
Knife Party - Centipede
Koven - More Than You
Nicky Romero & Nervo - Like Home (Karetus remix)
Noisia - Diplodocus (Kill The Noise remix)
BarneyK #2075 :)) Nagyon jól esik, hogy így felismerted, igen, én mixeltem :) Pont a legújabbat akartam linkelni :)
Sajnos már eljöttem, nem tudtam a visszás dolgot, szóval összeszedem megint mindjárt.
Amúgy facebookon: .com/barneykofficial, mixcloudon .com/BarneyK :) Ott van az összes mixem, vannak jók és kevésbé azok :) -
#2074 Jajj mindkét esetben ugyanígy jártam. Ha nyomsz egy visszát a böngészőn, meg lett volna minden, kiszeded az *[ url ] hivatkozásokat és tudtad volna küldeni. Rizs a nélkül szedd össze újra!!! :)
Am te tudtommal dnb-t mixeltél?! Nem szeretnél megint összedobni pár számot? A female Voice című mixet máig hallgatom! :)
Az előbb url címen beírtam a pontos linkelést, nem is engedte elküldeni az üzit :D De a vissza segített :D
BTW ez hihetetlen hogy az új forummotor kinyírta a felhasználóinkat... -
BarneyK #2073 De jó. Valamiért törölték pár hete a régi felhasználóm (minden warn vagy üzenet nélkül), ezért kellett egy új reg. Most összegyűjtöttem nektek vagy 10-15 számot, plusz egy mix linkjét, negyed óráig szerkesztgettem a hozzászólást, majd a küldés után:
"Biztonsági okból a regisztrációtól számítva 30 napig nem szúrhatsz be weblapcímet a hozzászólásodba!" :/ -
#2072 Lehet csak kell egy kis idő még, panganak az előadók ^^ -
#2071 Hát úgy legyen. Emlékszem régen még bulik is be voltak linkelve. Meg mindig jöttek a friss zenék. Lehetett válogatni. A hétvégi programom mindig az volt, hogy DNB és Dubstep topik átnyálazás, szortírozás, letöltés :) -
#2070 Egy picit, de most kommentelünk pár sort- eltűnik egy csomó yt embed, gyorsabban fog betölteni az oldal és olvashatóbb lesz a totyik :) -
#2069 Még mindig halott a forum... :( -
#2068 BAR 9, szal szar nem lehet :) -
#2067 Destroid - Flip The Switch - (BAR9 Remix) -
#2066 Savant - Living iPod
-
#2065 Ahogy Morison is írta, nem szeretem mind1ik számát, de hatalmas arc az ürge :)
Am visszapörgethetnénk a topikot a régi kerékvágásba :) -
#2064 mondjuk nekem nem mindegyik száma tetszik, de nagyon jó arc, bírom :D -
#2063 Borgore...csak jó lehet :D
https://www.youtube.com/watch?v=mxWmJA9Sx5I -
#2062 Ez fasza volt! :) -
Bandee28 #2061 Erased - I Wannabe :
http://www.youtube.com/watch?v=wWPRmLdb3dg&list=PL3E85A76658813491
-
Bandee28 #2060 Dubchild - Silent Yout:
http://www.youtube.com/watch?v=rW7o1LbePpo&list=RDdXP4Vzmd400
3:12- nél beütött a flash. -
Bandee28 #2059 Mystification - Techno Sedation (Current Value Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=Z-tZnaGYi-8
Reggeli kávé helyett megteszi. -
Bandee28 #2058 Hupszi, nem jót linkeltem. Így a jó:
Clouds - Worms /oldskull/
http://www.youtube.com/watch?v=YBpTr2JdPV0 -
#2057 -
Bandee28 #2056 www.youtube.com/watch?v=SS5GnNAceeE
Clouds - Worms /oldskull/ -
Bandee28 #2055
A jó öreg Digital Mystikz.
0:34 -nél érdemes fülelni. -
#2054 Halloween mix :) -
#2053 szerintem csibész....
-
#2052 ok megvan, sg bővítmény csinálta, ott volt bekapcsolva a youtube videós szarság. (máshol láttam ígyis) -
#2051 Nekem mind látszik. -
#2050 szerintem amiatt nem látszanak a videók :D -
#2049 Volt korábban itt egy script ami segítette a videok betöltését fagyás nélkül. Azzal mi lett? -
#2048 btw csak nekem nem látszódnak a videók? Csak akkor látom őket, ha az adott hsz-t megynitom külön ablakban, vagy ha abban a hsz-ben van, amire válaszolt valaki, és azt lenyitom.