Dubstep / Trap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Valaki pénteken Borgore?
Tegnap volt Doctor P, nem tudom ki volt😊 Hatalmas mulatság volt. Beszélgettem vele 20 percet, jóarc😊
Én origi-t imádtam.És szerintem ez is korrekt lett.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Saját zene. Ha gondoljátok írjatok megjegyzést. 😄
nagyonjo 😊
részemrõl úgy vagyok vele, hogy a dubstep az komor, sötét, tipikus esti urban hangulatot áraszt magából. persze a mostani dubstepek is jók, jobban lehet partyzni rá, jobban felpörget, de régen ugyan úgy hatalmas partyk voltak mikor elmentünk egy monoba vagy egy dub phasere ésatöbbi és nem voltak ennyire széttekerõ zenék
a lényeg. nagyon jo mix 😊 nameg Fabric<#worship>#worship> kvajohely<#eljen>#eljen>
részemrõl úgy vagyok vele, hogy a dubstep az komor, sötét, tipikus esti urban hangulatot áraszt magából. persze a mostani dubstepek is jók, jobban lehet partyzni rá, jobban felpörget, de régen ugyan úgy hatalmas partyk voltak mikor elmentünk egy monoba vagy egy dub phasere ésatöbbi és nem voltak ennyire széttekerõ zenék
a lényeg. nagyon jo mix 😊 nameg Fabric<#worship>#worship> kvajohely<#eljen>#eljen>
...
Ha valakit érdekel.Ajapai nekiállt az új EP-nek.Majd ha van valami linkelem.
nem egy átlagos dubstep, ugyhogy vagy bejön vagy nem. annyira a dubstep kategória határmezsdéjén, vagy inkább azon túl van, mint pl burial zenéje.
én nagyon szeretem a dark-osabb hangzást, illetve, az olyan zenéket amikben az alkotó mer valami újat csinálni, átlépni a stílus határait, esetleg valami teljesen formabontó dolgot elkövetni, és ez pontosan olyan.
annyira a helyén van minden egyes hang, hogy ez már matematika....😛
én nagyon szeretem a dark-osabb hangzást, illetve, az olyan zenéket amikben az alkotó mer valami újat csinálni, átlépni a stílus határait, esetleg valami teljesen formabontó dolgot elkövetni, és ez pontosan olyan.
annyira a helyén van minden egyes hang, hogy ez már matematika....😛
*Posse*T.W.D*
Törölt felhasználó
én ugyanígy vagyok az új Dieselboy - Unleashed mixszel. dnb meg dubstep összemixelve, és eddig 8szor ipodon, 2szer kocsiban, 4szer gépen hallgattam meg, és még mindig üt..😊
mostcsak belehallgattam ebbe a Shackleton mixbe, de nem nagyon fogott meg.. bár nincs idõm, lehet ha tüzetesebben áthallgatom, megváltozik a véleményem😊
mostcsak belehallgattam ebbe a Shackleton mixbe, de nem nagyon fogott meg.. bár nincs idõm, lehet ha tüzetesebben áthallgatom, megváltozik a véleményem😊
ezt a shackleton mixet hallottátok már? totál kész... eddig szerettem a muzsikáját, de ez a mix vmi fenomenális. 3 napja hallottam elõször, azóta meghallgattam 4szer kocsiban, 2szer pc-n, egyszer telón. teljesen hipnotizált.
*Posse*T.W.D*
magyar
tervbe van csak még nem biztos el tudom kérni magam akkor melóhelyrõl, 1 haverom nekem is tuti megy
anno 1987
Hát én mennék ha minden jól megy.Meg pár ismerõsöm(2-3 ember).
De ez csak a hét végére dõl el.
De ez csak a hét végére dõl el.
innen ki tervel borkórt?
aki egyedülség miatt nem menne jöjjön velünk.
repsol és én.
aki egyedülség miatt nem menne jöjjön velünk.
repsol és én.
u dont have to listen anybody else but me
akinek még lenne kedve nosztalgiázni 😊 ... én inkább itthon antiszockodok 😊
...
Törölt felhasználó
én valahogy rákattantam a vokálosokra..
Törölt felhasználó
szerk.
fölös elmenned a helyszínre mivel semmi közük az egészhez. utazol habira...
ha lesz hír kirakom az elég korrekt? vagy nézd gyakran a fb event-et. jobbat nem tudsz.
amúgy ha adnak valamire ezek a fiúk (írtam semmi tapasztalat) akkor nagyobb jegypénztárak , nyugati nonstop , subvibe , whitelabel ilyenek.
fölös elmenned a helyszínre mivel semmi közük az egészhez. utazol habira...
ha lesz hír kirakom az elég korrekt? vagy nézd gyakran a fb event-et. jobbat nem tudsz.
amúgy ha adnak valamire ezek a fiúk (írtam semmi tapasztalat) akkor nagyobb jegypénztárak , nyugati nonstop , subvibe , whitelabel ilyenek.
hát jókérdés. nem voltam még otherside-os bulin.
" további infó az elõvételes jegyekrõl hamarosan "
nem maradsz le semmirõl 😉
" további infó az elõvételes jegyekrõl hamarosan "
nem maradsz le semmirõl 😉
Erre a bulira hol lehet elõvételben jegyet venni? A helyszínen?
2011.02.05 Clubroot @ Brick Club, Margitsziget
Belépõ: 23:00ig 1000 Ft, utána 1300 Ft
Belépõ: 23:00ig 1000 Ft, utána 1300 Ft
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Kryptic Minds és Phaeleh ismeretlen volt eddig, de gyorsan átmentek egy youtube-teszten! Köszi! 😊
¡Hala Madrid!
hát most így lefedni pár mondatban nehéz.
reteszelõs pofaszaggatós részek és táncolós brékek váltogatják egymást.
lets tube it 😉
reteszelõs pofaszaggatós részek és táncolós brékek váltogatják egymást.
lets tube it 😉
Változatos, nagyon sokszínû de mégsem katyvasz😄 Dubstep, jugnle, DnB, néha kis fidget, reggae, meg igazi old-school klasszikusok Jump Around, Killing in the name of.... Cadik tolja egyig általában õ a nagyon szállós, lassú klasszkus dubstepet tolja. Aztán jön Zsolti bácsi és szétszedi a házat😊
Talán ez,bár ez chill mint befordulós,de fene tudja.