1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
Dean Winchester #1583 Luli---> -
Kiado #1582 Nemtalálta Youtube-on az utolsó délutáni celeb show adását, amit Luli vezetett, ekkor találkoztak újra mindannyian, valaki tudna hozzá linket dobni, vagy valahol máshol meg lehet nézni? Lemaradtam róla :( -
#1581 teljesen igaza van a Szőke Bandinak!
-
#1580 Ha megnézzük,itt érződik a generációs különbség Gjon,és Gabiék között.
Egészen más világban nőttek fel,máshogyan látják a dolgokat.
Jó mindenki egy külön személyiség,de végülis nem csinált pl.Gjon semmi olyant ami miatt egy átlagos normális gondolkodású ember,igazából utálná!
Csak ugye ők a celebek,hírességek,kis hazánkban,mindegyik kicsit elszállva. Ki is mondta,de igaza volt,hogy ennyi egoista,önző embert egyhelyen!Sok mostani sztárocska néha kicsit túlértékeli saját sztárságát!
És mi volt a celeben is?:Mindenki a hibát kereste a másikban,a rosszat!keresték,hogyan lehet belekötni a másikba,mint pl.Oszkár is.
Pákó? Mit vár az ember,ő egy ilyen személyiség,alapjában véve nem egy rossz ember,máshonann jött,és így adja el magát.Kicsit buta,néha idegesítő,de nem ártana senkinek sem. Nemláttunk mindent,de végülis alig volt olyan igazi beszélgetés a világ dolgairól,ki hogyan látja,magát az egészet,mint ember,az értékeket,meg hasonló.Csak a negatívum szinte,ki miért olyan amilyen,és mármegy a sárdobálás.Alapból előítélet,én utálom,és kész,nem is akarom megismerni.
-
#1579 LOL most nézem uccsó előtti részt ez az Andi miket dobált lol. -
#1578 Szőke hogy megmondta lol. -
Dean Winchester #1577 érdekesség =D
-
#1576 én is azt néztem :D -
cargame #1575 Beszarok, most nezem az atv- a frizbit es meg van hivva kristof es roccker gabi.....szanalom amit mondanak...Pakot ugy kezelik mintha egy allat lenne + Gjont leenezik...mert hat ugye Gabi is meg Kristof is sokatt tett le az alsztalra... -
#1574 "te télleg nagyon kocsog vagy!" - Pákó :D -
#1573 neked van problámád, nem nekem :D -
karajjj #1572 ha problémád van, közöld pm-ben... -
Dean Winchester #1571 tegnap vége volt... -
#1570 ma lesz vége ennek a fonak? ideje volt már.. -
#1569 mama2 egy idegesítő nőszemély , ennyi.. -
#1568 téged kéne felaksztani -.-
legalább próbálkozik, na. énis bírnám ha lenne folytatás, ne rontsd el mások kedvét. -
#1567 na-na -
karajjj #1566 hidd el nekem, hogy szarnának rá...az rtl külföldi tulajdonú cég, szarnának rá, hogy te mit akarsz...
egyébként te eltakarodnál innen, ha több ezer emberrel aláíratnék egy petíciót, hogy akaszd föl magad? -
#1565 Hát nem hiszem, de lehet hogy ha az RTL látná hogy mennyi embert érdekel, akkor elgondolkoznának rajta... -
karajjj #1564 te most komolyan azt hiszed, hogy lenne rá esélyed, hogy majd a petíció miatt kapnának műsort? -
vevej #1563 Köszönöm szépen éppen utána megtaláltam. ahogyelküldtem az üzenetet. -
#1562 kicsit visszaolvasol megatlálod, de azért elmondom neked is.
Pulp Fiction - Jungle Boogie -
#1561 -
vevej #1560 Tudja valaki melyik az a zene ami a műsor végén ment az a dzsungeles? Megköszönném a segítséget. -
#1559 #1532!
Amúgy meg: a lesz az egy sz! -
#1558 Következő rész mikor lessz? -
#1557 Nos? Kész?:D -
#1556 én arra a számra lennék kiváncsi ami az Amerikai Pite 3ban is volt és a meleg bárban ment :D Talán az utolsó előtti szám volt Andi próbáján. -
#1555 Köszi! -
#1554 k -
#1553 És ha nincs annyi eszük? Megtaláltam a peticiós oldalt. ez az
Csináljon PLS valaki egy petíciót. Kérem! Köszönöm! -
#1552 ezaz. -
#1551 Pulp Fiction - Jungle Boogie -
Dean Winchester #1550 lehet,de bíztosan rájöttek hogy jól vezetik a műsort és kellenek ők a médiába!
hidd el előbb utobb találkozunk velük :)
lehet a kész átverésbe betársul majd? .... -
#1549 annak a dzsungeles számnak mi a cime amit benyomtak tánc közbe is ? -
#1548 Ja-ja. Ezért mondom ezt a petíciót. Valahol úgy tudom lehet ilyet indítani. -
#1547 buli lenne egy adásba látni őket ismét!! -
#1546 350 szavazat szerintem kevés lenne, ahoz, hogy egy műsorba tegyék őket, ha maguktól nem jutott eszükbe :D -
#1545 Gjon ugyan azért volt bent ilyen sokáig, mint előző szériában Győző. Csak a show-t csinálták, de senki nem akarta őket dzsungelkirálynak látni! -
technopeter #1544 EZaz:D