1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
Ironman2 #1663 Bmeg! Mekkorát csúszik a hang!!!! -
Ironman2 #1662 Angéla bá az első kieső! -
#1661 Ez komoly, hogy 5 perc alatt 2 reklámot bebasznak? -
#1660 Kórházba szállították Janit -
Ironman2 #1659 pfff 5-10 percenként buffering,nem lehet igy normálisan végignézni egy feltöltést.amúgy Zsófi elött le a kalappal,én biztos nem csináltam volna végig
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.15. 02:34:47 -
Ironman2 #1658 DDDDD
Aurelio amúgy félreérti az egészet,őt azért büntették a társai mert nem vesz részt a tábori munkában,nem a feladatokról volt itt szó -
#1657 fosott. -
#1656 Mi történt a Janival? -
#1655 Bocsánat előre, de te látod is az eseményeket, vagy csak nézed?
A levedlett kígyóbőrt mindkétszer Balázsék szórták be a táborba, hogy szívassák a népet. De kb 10x, rihegve-röhögve el is ismételgették.
Kicsit unalmasak már ezek az erőltetett élő fába való belekötések. -
#1654 Nem tudom Laci kire gondolt ? xD -
#1653 De mi az a puskás, vagy ki? :D -
Ironman2 #1652 eh,Aureliot kegyetlenül szivatják! Talán nem véletlenül,saját maga is tehet róla.Egyébként ők tudják ki a leghaszontalanabb a táborban,mi lótúrót se látunk a napi 24 órából.Egy online kukkolás jó lett volna azért ide.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.14. 01:55:41 -
Ironman2 #1651 Ezt még Son Guko is megenné,hallod dragon ballos! -
Ironman2 #1650 Bort is kaptak,cigit is,csak éppen a kajáért kell megküzdeniük. -
#1649 Ugy érti ha puskás kap hatalmat akkor vége mindennek ! :D -
#1648 "Ha puskás kap izét, vége mindennek!"
Ezt valaki fordítsa le, én 5 perce szakadok :DD -
Ironman2 #1647 Nekem ez az Angéla/Conchita az első perctől kezdve unszimpatikus,na nem a többnemüsége miatt,hanem amúgyis lóf.szt se ért idáig amit csinált
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.11. 23:37:59 -
Ironman2 #1646 Egyébként most is szakad az eső ott,meg lehet nézni itt:
http://www.accuweather.com/en/world-weather -
ddany7 #1645 persze. en egy percig nem gondoltam, hogy kiengedik oket az allatok koze, bar oda valo a legtobb :D az a kigyobor is tuti megjatszott szitu volt...stb.
(ez a zsofi hizott a dzsungelben amugy? :D ) -
#1644 Megvan a napi mennyiség amit megkapnak, hogy ne szenvedjenek. Kajából is kapnak minimumot, akkor is ha nem gyűjtenének csillagot. Sőt kapnak vitaminokat és izotóniás italokat. Tehát az egészségük igazából nincs veszélyben, ahogy a testi épségük sem. Hogy a nézővel mit hitetnek el, az már más kérdés. -
ddany7 #1643 meg ez a malac kaja eves is annyira megrendezett :D nyilvan ki van vagva amikor felmasznak ketten a kajahoz, aztan a tobbi okos meg azt mondja hogy sunyiba elmentek aludni... ja... :D -
ddany7 #1642 amugy azt is siman elhiszem hogy egy kurva nagy helyseg az egesz, es ilyen dzsungel cucc van kialakitva, es ott vannak. ilyen mesterseges esot is siman meg lehet oldani -
ddany7 #1641 nem, de a cigi es a termeszet nem ellentmondasos kicsit? vagy legalabb csillag alapjan kapnanak azt is. -
Ironman2 #1640 Kruger Nemzeti Park Dél-Afrika,és Mozambik határán van,hatalmas tájvédelmi körzet! Azt nemtudom pontosan melyik részén vannak most
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.10.11. 21:05:43 -
#1639 Turisták számára fenntartott, elkerített, kiépített táborban forgatják ezt is. -
mue #1638 igen, gondolom, hogy hagynák, hogy megmarja őket egy odakaveredő állat. erre vannak az ellenmérgek, meg az orvosok a környéken. másrészt nem tudom, hogy tudnak egy területet annyira eltakarítani, hogy teljesen kizárjon minden veszélyes állatot. esetleg úgy, hogy egy baromi nagy stúdióról van szó. -
#1637 gondolod, hogy hagynák, hogy esetleg valakit halálra marjon valami odakeveredő állat?
tuti, hogy eltakarítanak mindent a tábor körül, amennyire csak lehet. persze átcsúszhat a szitán egy-két dolog, mégis csak afrika, de vigyáznak rájuk. -
mue #1636 1. az titkos, hogy pontosan hol játszódik az egész? gps koordinátákkal behatárolva, vagy akár csak nagyjából? vagy mit lehet egyáltalán tudni a helyszínről?
2. hogy lehet az, hogy beharangozták a sok kígyót, de idáig még eggyel sem találkoztak, még amikor itt úszkálgattak a mocsárban, akkor is csak külső vágóképet vágtak be. tényleg ennyire kamu az egész? -
#1635 ha még pár napig esik, kb itt is hasonló körülmények lesznek
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.10.11. 18:51:15 -
Ironman2 #1634 Azért az első 2 széria keményebb volt a helyszin miatt is. -
#1633 Miért ti azt hiszitek ez egy túlélő show? -
ddany7 #1632 a francokat. amikor kortet kaptak, azt hiszem abban a videoban mondta aurelio, hogy bort ivot, es nem bir felmaszni maszokajan, vagy mi.
meg cigi ... a dzsungel kozepen, szep... -
Ironman2 #1631 Megkérhetné az Angéla kezét..hehe -
Ironman2 #1630 http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/maris-szexhianytol-szenved-aurelio-2294105 -
#1629 Az csak a bátorság próbáért van ennyi ! Minél több csillagot szereznek annál jobb cuccokat kapnak !
Amikor Laci csak egy csillagot szerzett akkor mit kaptak egy darab körtét és semmi többet ! -
Ironman2 #1628 Ja,elég gáz! Nem így kellett volna hozzáállni az egészhez,így csak piknik lett a túlélésből. -
ddany7 #1627 most ez komoly? ott cigiznek meg bort kapnak estere? -
Ironman2 #1626 http://rtl.hu/rtlklub/celebvagyok/igy-velekedik-iza-es-krisztian-aureliorol -
Ironman2 #1625 Ezek nyaralni mentek oda,az előző szériában lévőkhöz képest felüdülés az új helyszín,és a hozzáállás is -
McCartman #1624 Ez a dudás vajon tényleg annyira sötét mint amilyennek tűnik?