46
-
Tomasz Man #6 Itt valaki nem mond igazat a memóriával kapcsolatban, mert itt azt írták, hogy GDDR/DDR memókra cserélik le az XDR memóriákat. Bár engem nem érdekel, mert nekem nincs PS3-am. -
bvalek2 #5 Vagy a kék lézer miatt, mert a Jediknek is olyan van -
#4 De jó neked, te programozol PS3-ra?!
;)))
Egy BD lejáccó + x360 még mindíg drágább azért.
Amúgy jelenleg kb ott tartok, hogy az előző évi termésből is van 3-4 játék, amit még nem próbáltam, de közben havonta jön 2-3 amit meg meg kéne venni, szal anyagi csőd.
Amúgy minekután valaki megtanul cell-re programozni, az általában csodát tud művelni (KZ2 hozza a 2005-ös prerenderelt video szintjét, Heavy Rain PC-n a mai csúcserőműveken is megnyalná mindenki érte a kezét, a Resistance 2 se rossz, a Little Big Planet, meg korszakalkotás).
Egy (vagy esetleg két db) 32 SPU-t tartalmazó cell-lel mit lehet művelni abba bele sem merek gondolni!;D -
#3 Szerintem minimális tapasztalattal nem kéne hülyeségeeket beszélni.... -
#2 Na igen... kevés az exkluzív és JÓ játék rá.
Sok gondolkodás után 3 cím miatt vennék PS3-at... ez semmi. Konzolt min. 15 must have cím után veszek. -
FlyingV #1 adtak a szarjuknak még egy pofont xD nem a drágaságával van a baj a PS3nak, hanem a macerás/szar programozhatóságával és a fos játékfelhozatallal.