16
Fifa 09 Xbox 360-as játék véleményezése
-
bd1981 #16 Sziasztok!
Tudja valaki, hogy XBOX 360-ra a FIFA09-hez a live-ról lehet-e tölteni magyar bajnokságot, vagy magyar csapatokat? -
Hut #15 cs
vki nem tudja hogy hogy kell TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni ?
előre is thx -
#14 Itt aktiv a szoba-> FIFA Next-gen -
nono77 #13 szevasztok,csatlakoznék xbox fifa témháoz,akkor most hol aktiv a szoba valaki linkelje mert a googlebarátom nemsegit most...köszi -
#12 igen,csak ez nem konzolos.
amúgy nyugodtan át lehetne ezt a topikot is nevezni FIFA topikra,és akkor minden évben nem kéne újat nyitni. -
#11 Voalá! -
#10 Biztos hogy van általános Fifa topic... -
#9 Nekem olyanom van, amiben van magyar kommentár. Nem tudom warezban elérhető-e már olyan változat. -
#8 hogy-hogy kijött ?? aszthittem késöbb jön ?
Van benne magyar komment ?? -
#7 deleto szag -
Skyline #6 A ps3 verzió biztos recehegy meg szaggat szal külön topic kell neki -
kismelasz #5 akkor nevezzétek át... -
#4 Van nextgen FIFA 2008 topik, csak átt kell neveztetni 2009re... aztán meg miért kell külön a 360nak topik? a PS3al mivan? Wíí meg trágyakupac szóval hanyagolható... törölhető -
ldavid #3 ha már nyitottál X360-as topicot, nyitsz majd PS2, PS3, PSP, DS, Wii topicot is igaz? -
#2 nekem egy kérdésem lenne. Mivel még nincs annyi pénzem h megvegyem eredetibe ezért egyenlőre letöltöm. Fifa 09 PAL XBOX360-STRANGE verzióba van magyar nyelv? Előre is köszi a választ. -
kismelasz #1 Kedves Fifa rajongók!
Mivel tegnap megjelent a játék,gondoltam megérdemel egy témát és mindenki véleményét, észrevételeit itt ossza meg a játékról a nagyvilágnak...