16
Fifa 09 Xbox 360-as játék véleményezése
  • bd1981
    Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy XBOX 360-ra a FIFA09-hez a live-ról lehet-e tölteni magyar bajnokságot, vagy magyar csapatokat?
  • Hut
    cs
    vki nem tudja hogy hogy kell TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni ?
    előre is thx
  • examinee
    Itt aktiv a szoba-> FIFA Next-gen
  • nono77
    szevasztok,csatlakoznék xbox fifa témháoz,akkor most hol aktiv a szoba valaki linkelje mert a googlebarátom nemsegit most...köszi
  • hunbasser
    igen,csak ez nem konzolos.

amúgy nyugodtan át lehetne ezt a topikot is nevezni FIFA topikra,és akkor minden évben nem kéne újat nyitni.
  • theone91
    Voalá!
  • theone91
    Biztos hogy van általános Fifa topic...
  • Csacsi
    Nekem olyanom van, amiben van magyar kommentár. Nem tudom warezban elérhető-e már olyan változat.
  • trick daddy
    hogy-hogy kijött ?? aszthittem késöbb jön ?
    Van benne magyar komment ??
  • Carlos HUN
    deleto szag
  • Skyline
    A ps3 verzió biztos recehegy meg szaggat szal külön topic kell neki
  • kismelasz
    akkor nevezzétek át...
  • Istencsászár
    Van nextgen FIFA 2008 topik, csak átt kell neveztetni 2009re... aztán meg miért kell külön a 360nak topik? a PS3al mivan? Wíí meg trágyakupac szóval hanyagolható... törölhető
  • ldavid
    ha már nyitottál X360-as topicot, nyitsz majd PS2, PS3, PSP, DS, Wii topicot is igaz?
  • Forza Italia
    nekem egy kérdésem lenne. Mivel még nincs annyi pénzem h megvegyem eredetibe ezért egyenlőre letöltöm. Fifa 09 PAL XBOX360-STRANGE verzióba van magyar nyelv? Előre is köszi a választ.
  • kismelasz
    Kedves Fifa rajongók!

Mivel tegnap megjelent a játék,gondoltam megérdemel egy témát és mindenki véleményét, észrevételeit itt ossza meg a játékról a nagyvilágnak...