16
-
Kagemusha #16 ...és ugyan bizony miért kellene akciós-pörgős filmnek lennie egy Alapítvány mozinak?
Mondjuk a "Randevú..."-t én is nagyon várom már és mellesleg pletykák voltak az Alapítvány film(ek)ről is... -
GG #15 "Milyen Nick Fury filmet? Az nem az a S.H.I.E.L.D.-es tag? Neki van mozifilmje?"
Volt David Hasselhoffal a főszerepben és meglepően jól állt neki az borostás (alkoholista kinézetű) jófiú szerep :P -
torcipepe #14 a 200 éves emberbe belenéztem annó, mikor ment a TV-ben, de valahogy nemigazán jött be a robotnak mondott, egyébként az Óz-ból előugrott bádogember.
az A.I. is jó, csak Spielberg bácsi a tőle megszokottnál is jobban elnyújtotta, cserébe kerek lett a történet. -
wolruf #13 "egyébként az imdb szerint lesz egy 2010-ben bemutatásra kerülő Nick Fury film is. "
meg egy 2012, 2016, 2018 (remake, remake, remake :DDDD ) -
blessyou #12 jah, én is most tudtam meg ezzel, hogy van Nick Fury film, és amint megláttam az imdb-n, hogy David Hasselhoff játsza, majdnem lefordultam a székről.
egyébként az imdb szerint lesz egy 2010-ben bemutatásra kerülő Nick Fury film is. -
tyuklepes #11 Szerintem sem, abszólút ... csak hát, tudjuk, milyen hálivúd, meg a kordivat, és, mögöttünk van már egy 'I, Robot' is .... -
sandor8206 #10 igen van "Mitch Buchannon" a főszerepben -
wolruf #9 Nem is biztos, hogy akciós-pörgős filmnek kell lennie. Talán egy kisebb (nem zs :) ) költségvetésű, amolyan művészfilm-szerű (mint az eredeti, orosz Solaris, vagy a Dune) film is lehetne. Nem egy akciós-pörgős műfaj az igazi sci-fi :) De legalább lenne. Forgassuk le :-) -
tyuklepes #8 Áááááááááááá egy Alapítvány mozi mekkora volna ... ha Fincher sikerre viszi a 'Randevú a Ramaval'-t, még ez is bejöhet. Mondjuk, nehezen képzelem el, hogy lehet az Alapítványból korszerú (akciós-pörgős) filmet csinálni ... :( -
tyuklepes #7 Milyen Nick Fury filmet? Az nem az a S.H.I.E.L.D.-es tag? Neki van mozifilmje? -
#6 Dark City azé' nem szar... -
#5 Hát, Braga-ra nem lennék büszke, lényegében neki és tsanak volt köszönhető a Star Trek hanyatlása és bukása (Enterprise).
Coto mester már majdnem megmentette, de aztán szépen megint elvették tőle ezek a félkreatív félőrültek (akik mintha nem is ismernék a globális szál fogalmát). -
wolruf #4 Mikor lesz már Robotváros, Battletech vagy Alapítvány film? Miért szinte csak képregényekből készül mostanában?! Volt néhány próbálkozás (A.I., 200 éves ember), aztán elfogytak. Bár a Solarist is feldolgozták (újra), az gagyi is lett :-/ (saját vélemény) -
sandor8206 #3 meg is látszik:-D a Begins ezerszer jobb! Az meg egy valami, de itt OFF mert ízlések és pofonok:-D -
Silenzio #2 A Sötét Lovag megírásában már nem volt oszlopos szerepe, a forgatókönyvet ugyanis a Nolan-fivérek alkották meg. Ezt illene tudni, és pontosabban fogalmazni, tisztelt SG... -
Etinger #1 Hát a Batman-en kívül nem lehet túl büszke szerintem a többi műváére. Holló 2 pl igen csak gyengécske.