25
80-as évekbeli MTV-s műsorok
-
balazska1 #25 Akkor inkább Celeb vagyokat meg Győzikét meg ehhez hasonló néphülyítést akarsz inkább nézni???Ti a mai ifjúság aki a kereskedelmi rosszaságokon nő fel az még soha nem láthatott régi 80-as évekbeli híradó felvételt!!! -
balazska1 #24 Igen és nagyon várom hogy ha végre találna valaki ilyen jellegű Híradó , A Hét , Ablak , Panoráma , és Stúdió felvételeket!1986-2005-ig keresem őket! -
balazska1 #23 De jó lenne felvétel formájában megszerezni! -
balazska1 #22 Valahol ebben a kategóriában! -
kda #21 Hol a film topik? -
balazska1 #20 Ez nem film topik! -
kda #19 Sziasztok!
Keresek egy filmet. 1986 os évjárat, főszereplők: Graig Sheffer, Virginia Madsen, a cime: Fire with Fire. A német pro7 adta anno le többször de sajnos nem tudtam felvenni. Nincsen meg valakinek véletlenül?
Üdv. -
balazska1 #18 De VHS-ről felvetteket szeretnék! -
balazska1 #17 Mert szeretem és érdekel is! -
Dave0092 #16 mi a ráknak neked 20 éves hiradó felvétel? -
balazska1 #15 Ne a szerzői jogokról beszéljünk inkább hanem arról hogy van-e valakinek felvétel a tegnap leírott műsorok közül 86-tól egészen 2005-ig!? -
#14 És gondolod hogy akkor már nem vonatkoznak rá a szerzői jogok? -
balazska1 #13 Én beszerezni akarom!De úgy!Hogy a TV-ből lett felvéve VHS-re!Szerintem pár dolgot nem értettetek meg! -
Cat #12 http://www.sg.hu/cikkek/54944/megnyilt_az_500_nava_pont
http://www.sg.hu/cikkek/49329/toretlen_a_nava_bovulese -
Cat #11 és minek akarod feltenni a youtubera, amikor bármely könyvtárba bemenve, ahol van hozzáférés a központi digitális archivumhoz, azonnal, ingyen megnézhetsz dátumra pontosan bármely MTV által sugárzott felvételt? -
#10 Tévedsz? -
balazska1 #9 De én olyanokat keresek akiknek vannak ilyen MTV-s műsor felvételek!Híradó , A Hét , Panoráma , Ablak , Stúdió és egyéb MTV-s 80-as és 90-es évekbeli valamint 2000-2003-ig készült olyan műsor felvételeket keresek amiket VHS-re vettek föl annak idején a magyarok!Nem az MTV archívumából szeretném megszerezni a felvételeket!Hanem ami a TV-ből lett felvéve VHS-re!1986-2003-ig várom tehát az előbb felsorolt műsorokból a felvételeket!És lehet feltenni őket a YouTube-ra ha nem az MTV archívumából származik a felvétel mert az ugyanúgy jogvédettnek számít mint egy jogvédett DVD! -
atomkrumpli #8 ó azok a szép idők, hamisított és előre beállított panoráma felvételek, hogy szerettük régen :D -
Lyan Kyj #7 igen, végülis a másik topikja címe is erről árulkodik;) -
#6 Szombat esti filmkoktél, Kisfilmek a nagyvilágból - ezek úgyszintén nagyon ott voltak. -
Emmegki #5 Jó műsorok voltak régen. -
Vlala #4 Retro rulez. :) Egy olyan világban, ahol főműsoridőben "celebek" kajáltatják egymást, és Győzike sztárnak számít, kell is a normális tévéműsor - ha a múltban találjuk meg, hát onnan. :) -
n3whous3 #3 Nem minden műsornak nyit külön topikot, hanem egy kalap alatt az összes régi MTV-seknek, de nem baj D% -
Lyan Kyj #2 Beküldesz egy(pár) dvd-t és egy nyilatkoztatot /"nem terjesztem az anyagot, bárminemű leak esetén felelősségre vonhatnak"/ az mtv-nek, régi, már nem sugárzott, saját anyagokat nagyon szívesen adnak neked - legalábbis így volt még nem is oly rég. Nem kell minden műsornak külön topikot nyitni! -
balazska1 #1 Nagyon várom már a 80-as évekbeli MTV-s műsor felvételeket!A Hét , Ablak , Híradó , Panoráma , Stúdió és egyéb régi 80-as és 90-es évekbeli MTV-s műsor felvételeket keresek akinek vannak ilyen felvételei 1986-tól - 2003-ig akkor írjanak nekem ide!