31
-
Pesta76 #31 Szerintem jó lenne egy különálló történet Jokerről! Alig tudni valamit róla!Persze azért aki olvasta régen a képregényt annak vágnia kell egy pár dolgot!Nekem azok a mostani kiadott képregények is nagyon bejönnek főleg az utolsó ami festve van,na az eléggé durva lett főleg a Jokerről készített festmények.
-
CaptainRumi #30 de én sem azt mondtam, hogy ő azt mondta, hogy a játékból van....
nem azért írtam, hogy nem tud különbséget tenni, hanem mert okoskodik, hogy "ez a kép természetesen nem az Arkham Asylumból van, mert hogy az egy játék" -
winnie #29 kimagyaráztad te neki helyette. nem mondta, hogy a játékból van. semmi mást nem mondott, csak azt, hogy nem mondta. idézet egy klasszikustól: "a képre nem azt mondta" -
CaptainRumi #28 "olvastak egy játék hírt(Arkham Asylum)"
na kedves Loverman: kiváncsi vagyok ezt , hogy akarod akkor kimagyarázni.
a képre nem azt mondta persze, de ő azt hitte csak játék készült az Arkham Asylumból a képregényről fingja sem volt.... -
Aldo Moro #27 Nem telik el hét. Én már unom. Mi az, hogy nem lehet úgy eljátszani Jokert, ahogy Heath Ledger tette? Miért ne lehetne, akár jobban is. Vannak még jó szinészek rajta kivül. -
Silenzio #26 Mellesleg KI A FENÉT ÉRDEKEL, hogy Joker a képregényben megalapozott múlttal rendelkezik? Burtonék is kiforgatták, nem Joker ölte meg a Wayne-házaspárt. Nolan legalább jól csinálta. Mert Shakespeare műveit, teszem azt a Rómeó és Júliát is vagy 50 ezerszer feldolgozták és kiforgatták már. Csak a pillanatnyi népszerűség a döntő, csak az, hogy NEKED melyik jön be. Ízlés dolga, számomra az új Joker sokkal rémisztőbb, mint az alapfigura. Egy biztos: az, hogy volt múltja, vagy sem, nem sok mindent jelent. Pláne, mivel azt is a figura keletkezése (1940) után jó néhány évvel írták meg, azután meg ezerszer átgondolták meg finomították... -
Silenzio #25 Ratner menjen a búsba. Az X-Men 3-mal számomra már "bizonyított". Jokerben pont az volt a jó a Nolan-ciklusban, hogy misztikus volt. Mindent elért pillanatok alatt, mindenhol ott volt, nem tudjuk az eredetét, a sztorijai ellent mondanak egymásnak. A figura lételeme a blöff, az átejtés, a káosz... Semmi sem jelent semmit a számára. Ratner egy idióta, képtelen felfogni ezt. Remélem nem engedik meg neki ezt a fajta spin offot, mert tönkre teszi a figurát. Pláne Ledger nélkül. -
Loverman #24 nem azt mondta hogy a játékból van, de mindegy... -
neoG #23 wanek egy ilyen szintű beégés után nem tért vissza az ezsgére.azért Te ne add fel -
sandor8206 #22 Csak77remélem kicsit visszaveszel. Tényleg igaz a legszebb öröm a káröröm, főleg ha egy önelégült fasz ég be! Amúgy ne haragudj én sem vagyok egy képregényfan, de ezt még én is tudtam, hogy abból van. Ismert rajz, mindenhova ezt rakják ki amikor ezzel a képregénnyel foglalkoznak!
Bocs, de ez nagyon király volt, de nagy balfasz vagy! Többet ne is írj szerintem az Sg-re, mert egy nagy vízfej vagy és ezt mindig visszakapod majd -
CaptainRumi #21 pedig abból van ám kedves Chuck77
ja, és Arkham Asylum egy képregény(na meg persze az elmegyógyintézet), a játék még kurvára nincs belőle kész...
én nem tudok mindent a Batman világáról barátom, de én bevallom és nem is nagymenősködök mint te, aki még egy játék és egy képregény között sem tud különbséget tenni.
JAAAA hogy te olvastál csak a játéhírről itt az SG-n de fogalmad sem volt hogy van egy ilyen comic....szánalmas -
Ed Porter #20 A kérdésre miért nem válaszolsz? Ja, mert fingod sincs.
Nekem nem hiszed el, rendben van.
Íme az okoskodásom, biztos gyorsan kiadtam csakhogy nekem legyen igazam:
http://www.kepregeny.net/?p=2789
"Játékhír"? Kezeltesd magad. -
Csak77 #19 "na megint jött egy nagyszájú fasz"
Ha megfigyeled, itt mindenki kurva nagyott akar mondani, és mindenki azt hiszi, hogy ő benne van a témában, amikor nincs. Láttak egy jó filmet, olvastak egy játék hírt(Arkham Asylum), és azt hiszik, hogy okosok, mindent tudnak. De nem, nem tudnak. Ez nem csak itt igaz, hanem mindenhól. Eddigi legjobb Ed Porter okoskodása. :) -
Ed Porter #18 Akkor melyikből, okoska?
Megjelent magyarul is az AA, te is ellenőrizheted hogy mekkora bunkó vagy. -
Etinger #17 A fiatal Joker egy új karakter mondhatni, azt úgyis új színésznek kellene alakítania... szerintem. Bár én úgy gondolom nagyon korai lenne most ezen még gondolkodni is.. majd 5-6 év múlva esetleg, ha picit már lecsengett a nagy Batman láz, akkor egy ilyen spinoffal visszanyúlni a történethez nem pedig egy új Batman résszel. -
Dakkon #16 OFF:
látom nagyon osztod az észt, hogy mekkora májer vagy képregényből, de azért nem kell tahónak lenned. eddig min3 hozzászólásodból az jött le, h "na megint jött egy nagyszájú fasz"
ON -
Csak77 #15 Természetesen nem abból való. -
CaptainRumi #14 a kép az Arkham Asylumból van, right??
az se gyenge képregény... -
Lordboxi #13 A joker előtörténetéhez, meg még annyit, hogy a Batman sztorikban a "főellenség" az gyakorlatilag a város, mert az teszi gonosszá az embereket, szóval nem megkedveltetni akarták jokert, ami meg nemtom miért lenne baj, hanem leírták, hogy vált bünözővé, de gyakorlatilag majdnem az összes batman ellenfél jó volt, vagy az, csak másképp látja a dolgokat. -
sandor8206 #12 amúgy olyan felesleges dolgokon vitatkoztok, egy rendező álmodozik! Amúgy Joker akármelyik tehetségesebb színész eljátszaná újra, csak legyen fasza a script és a karakter dumái. -
Csak77 #11 "A gyilkos tréfát (asszem az volt Joker eredetének címe)"
Te is csak úgy osztod a baromságokat! A Batman: A gyilkos tréfa egy 1988-as képregénytörténet, melynek írója Alan Moore. A 48 oldalas Gyilkos tréfa egyike a legjelentősebb és legsikeresebb Batman-történeteknek. 1988-as, a Nolan film pedig 2008-as!
"Nolan féle Joker az igazi, akiről csak annyit tudni, hogy gyűlöl..."
Neked lehet az igazi, nekem nem. -
tyuklepes #10 Nem kéne annyira túlmisztifikálni Jokert, azaz Heath Ledgert, tényleg hihetetlen volt, amit alakított, de erre nem csak Ő lehet(ett) képes. Szóval, ez nem feltétlen 'csak' egy színész kérdése: kell egy karakteres forgatókönyv, egy megfelelő rendező stb ... Nem lehet megismételni, de meg lehet közelíteni, és már az is elég ... lehet. -
#9 "kicsit féltékeny is vagyok, hogy nem rendezhettem meg a filmet, bár Nolan is remek munkát végzett."
Remek? Inkább kiváló! -
nessboth #8 Kb olyan szánalmas sorsra jutna mint Hannibal Lecter...még a végén nem lesz más, mint egy úgymond lelketlen igazságosztó aki amúgy az elnyomó társadalmon, a "jajjdegonoszpénzéhesmocskoskapitalistamulticégek" hatalmon akar bosszút állni, hogy egyfajta "rock" idolként, lázadóként a szabadság mellett küzdjön. Csak őt senki nem érti meg. A gyilkos tréfát (asszem az volt Joker eredetének címe) anno én is olvastam, és számomra ott pusztult el a karakter. egy noname 23-ad rangú vesztesből egy szuperbűnöző géniusz...pfff...és már ott látszott, h a kedves olvasóval valamilyen módon meg akarják szerettetni a karaktert és "végülismegértemmiértteszígy" elvet akarják ráerőltetni. Nolan féle Joker az igazi, akiről csak annyit tudni, hogy gyűlöl... -
Csak77 #7 Jujdedurva! Baromságokat beszélsz! Miért ne játszhatná el más is Jokert? Azért ne csináljunk már mártirt Heath Ledger-ből, csak azért mert jó volt ebben a szerepben. Mellesleg, egyértemű, hogy TE soha életedben nem olvastál 1db batman képregényt se. Ez a hazudozás csak a legutcsó filmben létezik. itt a története -
#6 1. Heath Ledger meghalt, ergo Joker is. Ki tudja minimum olyan szinten eljátszani, mint ő? Ne gondolkoz, senki.
2. Jokerben az a jó, hogy hazudik a múltjáról. Ha megtudnánk, hogy hogyan alakult ki, akkor megtudnánk mikor hazudik, vagyis megölnék a karaktert. -
#5 Az rendben van hogy egy "jó" karakter kap egy filmet, de egy "gonosz" karakternél ezt már nehezen tudom elképzelni. Kell hogy legyen akkor egy ellensége, akkor meg már az arról szól vagy nem? Egyébként szerintem már a DarkKnight is Jokerről szólt. -
#4 Az a gond, hogy úgy gondolkoznak, hogy:
"-csináljunk egy Joker filmet!
-oké! lenyomjuk Ledger-t is!
-na, őt azért nehéz lesz, de próbáljuk meg.
-oké! és tökmindegy sikerül-e, a nézők úgyis befognak ülni rá, hogy megnézzék a kudarcunkat! :)
-igy van! hajrá!" -
tyuklepes #3 Feldereng az Elektra (rém-)képe ... -
scagnetti #2 Egyetértek, éppen ezért szerintem nem kellene erőltetni. -
BobMR #1 Nem hiszem, hogy Heath Ledgert überelni tudják.
Egyszerűen zseniális volt.