Szekeres Viktor

Batman után Joker is saját filmet kap?

Brett Ratner, a Csúcsformában-sorozat, az X-Men 3 vagy a Prison Break pilotfilmjének rendezője, miután meglebegtette egy Guitar Hero-film tervét, egy interjúban arról beszélt, hogy szívesen készítene egy Batman-spinoffot, mely Joker karakterére koncentrálna.

A szuperhős képregények műfaja pedig erre remek lehetőséget ad, hiszen füzetformában sem ritka, hogy nagyobb hőscsapatok egy-egy tagja kap saját képregényt, mint ahogy neves gonosztevők, nemezisek is többször kaptak önálló sztorit.


A filmvilágban az X-Men rajongói jövőre egy önálló Rozsomák-történetben mártózhatnak meg, de mivel a nézők érdeklődéséből Ratner azt a következtetést szűrte le, hogy nem tudnak betelni Gotham világával, ezért szerinte egy Joker-film, mely a bűnöző eredetét mutatná be, ugyancsak számottevő érdeklődést generálhatna.

"Gyerekként Batman volt a hősöm, és kicsit féltékeny is vagyok, hogy nem rendezhettem meg a filmet, bár Nolan is remek munkát végzett. Szerencsére azonban annyi általam kedvelt karakter van a Batman-sztorikban, hogy a leágazások száma szinte végtelen lehet." - így Ratner, majd folytatta a nézői érdekélődés által kijelölt iránnyal kapcsolatban, hogy: "...mostantól kezdve még vagy 50 évig fogunk látni szuperhős filmeket a mozikban."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pesta76 #31
    Szerintem jó lenne egy különálló történet Jokerről! Alig tudni valamit róla!Persze azért aki olvasta régen a képregényt annak vágnia kell egy pár dolgot!Nekem azok a mostani kiadott képregények is nagyon bejönnek főleg az utolsó ami festve van,na az eléggé durva lett főleg a Jokerről készített festmények.
  • CaptainRumi #30
    de én sem azt mondtam, hogy ő azt mondta, hogy a játékból van....
    nem azért írtam, hogy nem tud különbséget tenni, hanem mert okoskodik, hogy "ez a kép természetesen nem az Arkham Asylumból van, mert hogy az egy játék"
  • winnie #29
    kimagyaráztad te neki helyette. nem mondta, hogy a játékból van. semmi mást nem mondott, csak azt, hogy nem mondta. idézet egy klasszikustól: "a képre nem azt mondta"
  • CaptainRumi #28
    "olvastak egy játék hírt(Arkham Asylum)"

    na kedves Loverman: kiváncsi vagyok ezt , hogy akarod akkor kimagyarázni.
    a képre nem azt mondta persze, de ő azt hitte csak játék készült az Arkham Asylumból a képregényről fingja sem volt....
  • Aldo Moro #27
    Nem telik el hét. Én már unom. Mi az, hogy nem lehet úgy eljátszani Jokert, ahogy Heath Ledger tette? Miért ne lehetne, akár jobban is. Vannak még jó szinészek rajta kivül.
  • Silenzio #26
    Mellesleg KI A FENÉT ÉRDEKEL, hogy Joker a képregényben megalapozott múlttal rendelkezik? Burtonék is kiforgatták, nem Joker ölte meg a Wayne-házaspárt. Nolan legalább jól csinálta. Mert Shakespeare műveit, teszem azt a Rómeó és Júliát is vagy 50 ezerszer feldolgozták és kiforgatták már. Csak a pillanatnyi népszerűség a döntő, csak az, hogy NEKED melyik jön be. Ízlés dolga, számomra az új Joker sokkal rémisztőbb, mint az alapfigura. Egy biztos: az, hogy volt múltja, vagy sem, nem sok mindent jelent. Pláne, mivel azt is a figura keletkezése (1940) után jó néhány évvel írták meg, azután meg ezerszer átgondolták meg finomították...
  • Silenzio #25
    Ratner menjen a búsba. Az X-Men 3-mal számomra már "bizonyított". Jokerben pont az volt a jó a Nolan-ciklusban, hogy misztikus volt. Mindent elért pillanatok alatt, mindenhol ott volt, nem tudjuk az eredetét, a sztorijai ellent mondanak egymásnak. A figura lételeme a blöff, az átejtés, a káosz... Semmi sem jelent semmit a számára. Ratner egy idióta, képtelen felfogni ezt. Remélem nem engedik meg neki ezt a fajta spin offot, mert tönkre teszi a figurát. Pláne Ledger nélkül.
  • Loverman #24
    nem azt mondta hogy a játékból van, de mindegy...
  • neoG #23
    wanek egy ilyen szintű beégés után nem tért vissza az ezsgére.azért Te ne add fel
  • sandor8206 #22
    Csak77remélem kicsit visszaveszel. Tényleg igaz a legszebb öröm a káröröm, főleg ha egy önelégült fasz ég be! Amúgy ne haragudj én sem vagyok egy képregényfan, de ezt még én is tudtam, hogy abból van. Ismert rajz, mindenhova ezt rakják ki amikor ezzel a képregénnyel foglalkoznak!
    Bocs, de ez nagyon király volt, de nagy balfasz vagy! Többet ne is írj szerintem az Sg-re, mert egy nagy vízfej vagy és ezt mindig visszakapod majd