A House rajongótábora is megcsappant

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Kit érdekel egy megkeseredett ember bukástörténete? Engem nem. "

azt, aki nézi. te nézed? akkor meg?😊

house mindig is szánnivaló gyökér volt.
Nem értem õket... Régebben House volt a hangadó, humoros, a többiek felett állt, ahogy hõshöz illik, valamilyen szempontból, de most... Kit érdekel egy megkeseredett ember bukástörténete? Engem nem. House a mostani részekben egy szánalmas gyökér. (az 5. évadra gondolok)
Lehet hogy a készítõk unták meg a szereplõket és azért van ez a nagy kavar már a 4. évadtól kezdve 😄

Meg az is igaz hogy kezd uncsi lenni.
Hát nem tudom nekem egyik kedvencem,de sajnos azt kell mondanom hogy csak volt,tényleg elég darkosak az uttóbbi részek,és ha még Wilsont is kiirják lehet leteszek róla 😞

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

én a 4. évadra kattantam rá most teljesen, kinem hagynék 1 részt se olyan gecijo xd régen csak hébe-hóba ha elkaptam tv-be, most meg szedem le õket
hát persze, hogy még benne van, de egy idõ után elpártolnak, megunják az emberek, elõször csak néhányan, majd....gondolom egyik sorozat se úgy áll le, hogy egyik nap 10 M nézik másnap meg 1 M-an. Amúgy ötletes sorozat, de az igazi erõssége Hugh Laurie karaktere volt, lehet már õt unják:-D és így a sorozatot is
szerintem messze még a kifulladástól, a 86-ból a 4. legnépszerûbb sorozat, 5-6 évad még van benne.
nincs semmi gond, kezd kifulladni, egyszer mindent megun az ember
nem írták ki õket és amikor nem szerepeltek annyit, akkor volt a legnagyobb a nézettség, vagyis tavaly. teljesen szubjektív a dolog, van, aki akkor szeret egy sorozatot, ha 10 éven át ugyanabban a mederben folyik, más pedig akkor, ha mindig képes megújulni.
Nem csodálom, láttam az 5.évad elsõ két részét, ez már nem az igazi house😞 valami hiányzik belõle, tiszta sötét hangulatú.
Narxis
Jaja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én nem szeretem a Houset, mert nem bírom az ilyen orvosi témákat, de azért, gondolom pár embernek, monjuk 6 milliónak, biztos nem tetszik, hogy a jól megszokott Fõszereplõket kiírják a sorozatból, és újakat tesznek be.