Szekeres Viktor

A House rajongótábora is megcsappant

Lassan már az lesz hír, ha valamelyik sorozat jól teljesít Amerikában és nem csapja meg baljóslatú fuvallat, de szerencsére ilyenre is van példa, elég csak a Miami helyszínelőkre, az NCIS-re vagy a Doktor Csontra gondolni. Azonban a House nézői úgy tűnik nincsenek megelégedve a sorozat új irányával.

Akárcsak idehaza, úgy Amerikában is a három legnézettebb sorozat egyike volt a House, azonban az 5. évad premierje után ez a tétel már nem áll fent, hiszen a hajdan esténként 17-18 millió nézőt a tévéképernyők elé ültető sorozat, már 12,5 milliót sem tudott legújabb részével szerezni.


Mint az ismert, a sorozat készítői a 4. évadban háttérbe szoríttották House addig segítőit és új állandó szereplőket vettek a mogorva orvos mellé, azonban, talán ennek is köszönhetően, megcsappant a nézők House-ozási kedve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #12
    " Kit érdekel egy megkeseredett ember bukástörténete? Engem nem. "

    azt, aki nézi. te nézed? akkor meg?:)

    house mindig is szánnivaló gyökér volt.
  • Silenzio #11
    Nem értem őket... Régebben House volt a hangadó, humoros, a többiek felett állt, ahogy hőshöz illik, valamilyen szempontból, de most... Kit érdekel egy megkeseredett ember bukástörténete? Engem nem. House a mostani részekben egy szánalmas gyökér. (az 5. évadra gondolok)
  • AZTA #10
    Lehet hogy a készítők unták meg a szereplőket és azért van ez a nagy kavar már a 4. évadtól kezdve :D

    Meg az is igaz hogy kezd uncsi lenni.
  • Boroskóla #9
    Hát nem tudom nekem egyik kedvencem,de sajnos azt kell mondanom hogy csak volt,tényleg elég darkosak az uttóbbi részek,és ha még Wilsont is kiirják lehet leteszek róla :(
  • viCtoR #8
    én a 4. évadra kattantam rá most teljesen, kinem hagynék 1 részt se olyan gecijo xd régen csak hébe-hóba ha elkaptam tv-be, most meg szedem le őket
  • sandor8206 #7
    hát persze, hogy még benne van, de egy idő után elpártolnak, megunják az emberek, először csak néhányan, majd....gondolom egyik sorozat se úgy áll le, hogy egyik nap 10 M nézik másnap meg 1 M-an. Amúgy ötletes sorozat, de az igazi erőssége Hugh Laurie karaktere volt, lehet már őt unják:-D és így a sorozatot is
  • winnie #6
    szerintem messze még a kifulladástól, a 86-ból a 4. legnépszerűbb sorozat, 5-6 évad még van benne.
  • sandor8206 #5
    nincs semmi gond, kezd kifulladni, egyszer mindent megun az ember
  • winnie #4
    nem írták ki őket és amikor nem szerepeltek annyit, akkor volt a legnagyobb a nézettség, vagyis tavaly. teljesen szubjektív a dolog, van, aki akkor szeret egy sorozatot, ha 10 éven át ugyanabban a mederben folyik, más pedig akkor, ha mindig képes megújulni.
  • macka04 #3
    Nem csodálom, láttam az 5.évad első két részét, ez már nem az igazi house:( valami hiányzik belőle, tiszta sötét hangulatú.