Kikezdené a Google keresőjét a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ezt a MS keresõt kb úgy tudom elképzelni hogy az elsõ 2000 találat fixen vmi microsoftos tartalomra vezet majd 😊
Nothing Ever Changes
Na ez kell nekünk b.szki... Az egyik nagy g.ci átveszi a másik nagy g.ci szerepét. Tiszta haszon, tényleg...
Szerintem oda-vissza igaz. Mindkét félnek vannak olyan területei, ami konkrétan az övék. A keresõben a google ok, de pl attól hogy van docs, még nem nyomja le az office-t. Itt nem az egyéni felhasználói élményekre gondolok, hanem az olyan vállalatokra, akik kilóra veszik a dell-t, és nyomják rá az officet, de mondjuk google-el keresnek. Ha az ms még jobban akar nyomulni, nyomuljon. De a "hamarosan" szerintem két számjegyes években mérhetõ, amit Balmer meg nem biztos hogy vezetõi pozicióból fog nézni. Ott fog kezdõdni, hogy többet tud az egyik a másiknál. (több = használt, igényelt több)
😉))
Hát te valami ifjú versenyzõ lehetsz. Bakter ilyet kérdezni? ;D
Elárulom a jegesmaci eredeti élõhelyén, amikor nem az állatkertben majszolja az emberek által beszórt zizit, meg ropit, akkor akár az embereket is elmajszolja, ha arra van kedve!😉
Microszopsz NSA kulcs
Ja bocs leesett az irónia!;D
Hát te valami ifjú versenyzõ lehetsz. Bakter ilyet kérdezni? ;D
Elárulom a jegesmaci eredeti élõhelyén, amikor nem az állatkertben majszolja az emberek által beszórt zizit, meg ropit, akkor akár az embereket is elmajszolja, ha arra van kedve!😉
Microszopsz NSA kulcs
Ja bocs leesett az irónia!;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Számomra csupán az a felfoghatatlan, hogy hogyan merül fel bennük az, hogy nekik aztán feltétlenül ki kell kezdeniük
Idõ kell nekik... És mit gondolnak, addig a Google vakarózni fog?
esetleg lehetne egy összehasonlítás oprendszer tekintetében, elég magasan vezet a microsoft
tõlük is óvakodni kell?😊
tõlük is óvakodni kell?😊
"Kikezdené a Google keresõjét a Microsoft" - Ha tudná !
Habár nem ártana meg a Google-nek egy szorongatás.
Habár nem ártana meg a Google-nek egy szorongatás.
A cikkben említett PolyMeta keresõ tényleg jó.
A többi meg nem igazán érdekel. Én is a 99%-ot erõsítem.
A többi meg nem igazán érdekel. Én is a 99%-ot erõsítem.
Óvakodj a Google-tõl! A Cikk mindenki számára kötelezõ, aki szeretne egy kicsit a rózsaszín felhõ mögé látni. http://keresomarketing.fpn.hu/
"A win98ból eladtak (em valós számok)1 milliót az elsõ évben. XPbõl 10 milliót vistából meg 20 milliót."
Valami hivatalos linkkel ezt alá tudod támasztani? Tom nem valós számok, csak az arányokat. Csak mert mindenhol azt olvasni hogy a Vista még mindig nem fogy. Legalábbis céges környezetben nagyon nem. Na meg nem véletlenül vezették be a downgrade opciót... "Vedd már meg a Vistát, b*zmeg kapsz XP-t is vele csak vedd már meg..."
Valami hivatalos linkkel ezt alá tudod támasztani? Tom nem valós számok, csak az arányokat. Csak mert mindenhol azt olvasni hogy a Vista még mindig nem fogy. Legalábbis céges környezetben nagyon nem. Na meg nem véletlenül vezették be a downgrade opciót... "Vedd már meg a Vistát, b*zmeg kapsz XP-t is vele csak vedd már meg..."
Igen, ezekrõl mind tudtam. Gondolom, hogy nem én vagyok a legfelvilágosultabb.. dehát holtig tanul az ember 😊 ..vagyis úgy kéne.
A GoogleEarth -öt valóban kifelejtettem, de a Youtube amennyire tudom nem Google szerzemény, csak tulajdon!
A Chrome szerintem egyáltalán nem tartalmaz mérföldkövet, szerinted talán igen? A kritikák sem dicsérik, és én sem.
A GoogleEarth -öt valóban kifelejtettem, de a Youtube amennyire tudom nem Google szerzemény, csak tulajdon!
A Chrome szerintem egyáltalán nem tartalmaz mérföldkövet, szerinted talán igen? A kritikák sem dicsérik, és én sem.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Majd ugyanilyen lendülettel (no és fejjel) hazament az asszonyhoz.. <#hehe>#hehe>
Nekem speciel a google egy valóban jól mûködõ, de semleges cég, valami olyan mint a Mercedes C osztály.
Jézusom...
Nem tudtam, hogy már a programok terén is megjelent a sznobizmus. 😊
Szerintem a google a keresõn kivül nem sok mérföldkövet lépet idáig átt, a googleads, meg a gmail még belefér... de más területeket még csak kóstolgatnak.
Kicsit félre vagy tájolva szerintem. Macc már említette a Earth-öt, de ott van példáûul az új böngészõ, a Chrome, a Google Docs, Gears - amik mind-mind nagyon jövõbe mutatóak.
Szerintem ha új piaci szegmensbe való betörésrõl van szó, a Google sokkal tapasztaltabb, és véleményem szerint sikeresebb is.
De ha ez még nem volt elég.
A Google olyan hatalmas céggé nõtte ki magát, hogy értéksebb, mint a General Motors, ami azért nem kis pályás vállalat. YouTube, DoubleClick - ezek mind a Google-höz tartoznak.
Félreértés ne essék, nem vagyok elvakult Google párti, de a tények, azok tények.
Jézusom...
Nem tudtam, hogy már a programok terén is megjelent a sznobizmus. 😊
Szerintem a google a keresõn kivül nem sok mérföldkövet lépet idáig átt, a googleads, meg a gmail még belefér... de más területeket még csak kóstolgatnak.
Kicsit félre vagy tájolva szerintem. Macc már említette a Earth-öt, de ott van példáûul az új böngészõ, a Chrome, a Google Docs, Gears - amik mind-mind nagyon jövõbe mutatóak.
Szerintem ha új piaci szegmensbe való betörésrõl van szó, a Google sokkal tapasztaltabb, és véleményem szerint sikeresebb is.
De ha ez még nem volt elég.
A Google olyan hatalmas céggé nõtte ki magát, hogy értéksebb, mint a General Motors, ami azért nem kis pályás vállalat. YouTube, DoubleClick - ezek mind a Google-höz tartoznak.
Félreértés ne essék, nem vagyok elvakult Google párti, de a tények, azok tények.
Ebbe a mondatba, hogy "az operációs rendszer minden egyes újabb verziója jobban szerepel statisztikailag elõdjeinél" másképp is bele lehet kötni. A win98ból eladtak (em valós számok)1 milliót az elsõ évben. XPbõl 10 milliót vistából meg 20 milliót. Csakhogy 10 éve nem volt ennyi pc, mint ma. És a számítógép/laptop gyártók se voltak rákényszerítva, hogy windowsal árulják a gépüket.
Ehh, még idõ kell... Embereik vannak bõven, pénzük van sok, akkor mire kell idõ? 😊
Az meg hogy a WM kiforrott megoldás lenne... A szét-warezolt 1000 éves Symbian-os telefonom mai napig gyors, nem fagy, nincs "szétcsúszva", miközben az 1-2 éves WM telefonom, amin nincs warez, tehát nem "túrtam szét" rajta az OS-t, az meg csak úgy magától fagy... Ha lenne végre olyan Symbian-os érintõfelület, amire lenne iGo is, akkor örökre búcsút inthetnék a WM-nek, ami egy kalap sz.....
Az meg hogy a WM kiforrott megoldás lenne... A szét-warezolt 1000 éves Symbian-os telefonom mai napig gyors, nem fagy, nincs "szétcsúszva", miközben az 1-2 éves WM telefonom, amin nincs warez, tehát nem "túrtam szét" rajta az OS-t, az meg csak úgy magától fagy... Ha lenne végre olyan Symbian-os érintõfelület, amire lenne iGo is, akkor örökre búcsút inthetnék a WM-nek, ami egy kalap sz.....
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
A microsoftnak viszont már más területeken is van tapasztalatuk.
Nekem speciel a google egy valóban jól mûködõ, de semleges cég, valami olyan mint a Mercedes C osztály.
A microsoftnak viszont már más területeken is van tapasztalatuk.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Balmer - jó microsoftos szokás szerint - hazudik mint a vízfolyás. A cikk szinte minden mondatát meg tudja cáfolni egy átlagosan tájékozott ember. Mire jó ez? Ez tartja az emberekben a lelket? Ha XY cég gyárt pl vasalót és qrva sokat ad el belõle, másnap megjelenik az MS Vasaló(tm) ami szép, világít is, Midit is tud lejátszani, csak vasalni nem lehet vele, jön Balmer és azt mondja: A mi termékünk jobb. Miazhogy, mi találtuk fel a vasalót, csak eddig nem gyártottuk.
Na de hogy a cikkrõl is beszéljünk: Szerintem a MS soha nem fogja beérni a Google-t semmilyen tekintetben. Szerintem õk is tudják. A Google nem dumál, nem hiteget, hanem mûködõképes, csicsától mentes megoldásokat gyárt, tömegével.
Nézzétek meg a keresõt... 10 éve ugyanúgy néz ki. Egy darab box + search gomb. Kész b*zmeg, fejlessz egyszerûbbet, hatékonyabbat. És nekem ez tetszik bennük, ez a filozófia ott van minden termékükben. Nem istenítem õket, komolyan lehet aggódni amiatt hogy mekkora hatalom van a kezükben, de a irány tetszik amerre mennek, kellene még 4-5 hasonló cég a piacra és nem lenne olyan gondunk hogy egy triviális feladatra, amit 5 éve egy 2 megás programmal meg lehetett oldani ma egy 700 megás cuccot kelljen telepíteni ami 3x lassabb mint az 5 éves elõdje volt. Ebben nem csak az MS a hibás, más nagy cégek szoftverei is egyre szarabbak minden egyes új verzióval.
"A sikerhez mindazonáltal meg kell változtatniuk a kereséssel kapcsolatos felhasználói élményt" - Ennél nagyobb baromságot elképzelni is nehéz...
Beírom a keresõbe hogy "lószar" és nem csak képet kapok róla hanem a szagát is elém rakja az MS keresõ? Esetleg egy adagot a CD meghajtóba?
Telefonok... szerintem a Symbiant nem kellene még temetni, de ebben a témában nem nagyon vagyok otthon.
"A Windows fejlesztésével kapcsolatban Ballmer elmondta, hogy az operációs rendszer minden egyes újabb verziója jobban szerepel statisztikailag elõdjeinél." 98-->Me katasztrófa, XP-->Vista, kisebb, de szintén. Duplán hazudik a kopasz. Jöjjön már egy oprendszer (jó tudom, linux) ami 1. nem 4x annyi helyet foglal mint az elõzõ 2. nem érzem 486-osnak a zsír új gépemet 3. nem csinál 20 különbözõ dolgot a háttérben amit nem kértem. A windows 7 nem ez lesz. Borítékolom. Talán a következõ.
Na de hogy a cikkrõl is beszéljünk: Szerintem a MS soha nem fogja beérni a Google-t semmilyen tekintetben. Szerintem õk is tudják. A Google nem dumál, nem hiteget, hanem mûködõképes, csicsától mentes megoldásokat gyárt, tömegével.
Nézzétek meg a keresõt... 10 éve ugyanúgy néz ki. Egy darab box + search gomb. Kész b*zmeg, fejlessz egyszerûbbet, hatékonyabbat. És nekem ez tetszik bennük, ez a filozófia ott van minden termékükben. Nem istenítem õket, komolyan lehet aggódni amiatt hogy mekkora hatalom van a kezükben, de a irány tetszik amerre mennek, kellene még 4-5 hasonló cég a piacra és nem lenne olyan gondunk hogy egy triviális feladatra, amit 5 éve egy 2 megás programmal meg lehetett oldani ma egy 700 megás cuccot kelljen telepíteni ami 3x lassabb mint az 5 éves elõdje volt. Ebben nem csak az MS a hibás, más nagy cégek szoftverei is egyre szarabbak minden egyes új verzióval.
"A sikerhez mindazonáltal meg kell változtatniuk a kereséssel kapcsolatos felhasználói élményt" - Ennél nagyobb baromságot elképzelni is nehéz...
Beírom a keresõbe hogy "lószar" és nem csak képet kapok róla hanem a szagát is elém rakja az MS keresõ? Esetleg egy adagot a CD meghajtóba?
Telefonok... szerintem a Symbiant nem kellene még temetni, de ebben a témában nem nagyon vagyok otthon.
"A Windows fejlesztésével kapcsolatban Ballmer elmondta, hogy az operációs rendszer minden egyes újabb verziója jobban szerepel statisztikailag elõdjeinél." 98-->Me katasztrófa, XP-->Vista, kisebb, de szintén. Duplán hazudik a kopasz. Jöjjön már egy oprendszer (jó tudom, linux) ami 1. nem 4x annyi helyet foglal mint az elõzõ 2. nem érzem 486-osnak a zsír új gépemet 3. nem csinál 20 különbözõ dolgot a háttérben amit nem kértem. A windows 7 nem ez lesz. Borítékolom. Talán a következõ.
Ennek örülök, gyepálja csak a két mamut egymást, ez csak nekünk felhasználóknak lesz jó.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha mar Ballmer, akkor a szokasos Ballmer klasszik😊))
http://es.youtube.com/watch?v=tGvHNNOLnCk
http://es.youtube.com/watch?v=tGvHNNOLnCk