77
A szintetizátoros \"savant\" srác, akiben úgy él a zene, mint nagyon kevesekben...
-
#37 hmm. elég ortopéd a srác és tényleg fura, de amit művel az egyszerűen UNBELIEVABLE!
olvastam h a legtöbb zseninél fellelhető az autizmus egy-egy vállfaja, a srác is vmi ilyesmi lehet...bejövős nagyon, az ilyeneket kéne támogatni nem a purdé mocsadék segílyeken élő szarháziakat... -
#36 Hát igen... én kb. 4 hónapja követem RJ munkásságát, de még mindig nem tudtam fejben hova eltenni a srácot.
Van egy interjú vele a neten, abban is nagyon fura, rendesen vágott az anyag... -
#35 ennél azért előnyösebb képet is választhatott volna cd-borítónak :D
-
#34 17 dolcsi az első CD-je... ha kijön a 2. cd-je is, akkor egyben megveszem és így már dedikált példányt kapok :P
-
#33 Hatalmas tehetség a srác sztem még ő se tudja mennyire, baromi kiváncsi lennék mit művelne orgonán egy szimfonikus zenekarral maga mögött. -
#32 Aztabüdöskurvaéletbe :OOOO
Amúgy sztem a csávónak nincs semmiféle defekje, pusztán egy b@szott tehetséges geek. :) Eszméletlen.. -
#31 +fav +subscribe +fullrespect!!! -
#30 Ez k*rva jó :O
Nagyon tud a gyerek!! riszpekt!!! -
#29 A csávó mindent üt. Mikor pl. csak úgy rögtönöz orgonára, az olyan durva, hogy néha ő is hitetlenkedve néz bele a kamerába, hogy ezt ő csinálja spontán! Ez a dúrva! Más zeneszerzők vért izzadnak sampler-ekkel, ő meg csak odaül és jön belőle. Ez az a tehetség, amit nem lehet számokkal mérni. -
#28 jah hát igen ez megvolt. akkor szótár elő... :_ -
#27 pedig de :p -
#26 amúgy a savant az mit jelent? neten kerestem róla leírást de semmi.
olyan mint az autista? -
#25 azta tényleg :O köszi. -
atomkrumpli #24 nem kell ócsárolni, ha az "ilyen elektromos bizbaz" nem tetszik hallgasd a hagyományos bizbazodat :-) (te zenei rasszista) :-) -
#23 Youtubes :d -
#22 Mit mond szinte minden videó elején? Hi I.. Hihetetlen annyiszor visszatekertem és nem értem :D. -
#21 Hát nekem nem nagyon jön be ez a stílus. Én az olyan zenét szeretem amiben van hagyományos hangszer nem csak ilyen elektromos bizbaz. De kategóriájában biztosan jó. -
#20 Azert ez se semmi :O
-
#19 hú
ez nekem is nagyon bejön. kimondottan tetszik -
#18 Guitar Sound
Egyik legdurvább szerintem :O -
#17 1:50 nél büntet :D -
#16 Ja és mégvalami, a timbaland, ill. a hasonló "nagyok" alapjait (ugye elég sok sláger köszönhető nekik) alázza oda-vissza. Nem lepne meg, ha az egyik zenetévén hamarosan találkoznánk valamelyik szerzeményével.. -
#15 Már régebben hallottam a számait, igazán odabaszós cucc.. Remélem befut a srác. -
#14 fuh tud a csávó, riszpekt -
#13 Ez se semmi :P
-
#12 Az a helyzet, hogy ezt csak én látom benne... azért is említettem meg, hogy engem arra emlékeztet a ritmus.
Egyébként nagyon sokszor improvizál. -
#11 tetszik :) -
#10 ez az ürge kurva nagy! -
#9 Nagyon komoly: OOOOOO grat neki: ] -
#8 KURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ + FAV
kalap ésa szemcsi a legtutibb!:D -
#7 izgi -
#6 az eredmény a lényeg :D -
#5 hát ez a csóka egy C64-en meg nintendo-n felnőtt faszkalap kocka, nem tehetség
amennyit ez valszeg gémelt ilyen szarokkal, még jó h eljátszik ilyeneket szintetizátoron -
#4 +fav!:D -
#3 ejha, jól nyomja neki
-
#2 itthon sztem ha valaki levizel kamerák előtt egy politikust, az tartós marad és fogják is szeretni az emberek -
#1 Bizonyára mindenki emlékszik a "Cuki vagyok" jelenségre, mely hölgyemény ugye jelképesnek sem nevezhető tehetséggel próbált meg ismertséget szerezni.
Ismertséget szerezni egyszerű... kamerák előtt told le a nadrágod és vizeld le valamelyik ismert politikus arcképét, már mész is a blogokra, Indexre, de még az SG bulvár rovatába is bekerülhetsz.
De úgy ismertséget szerezni, hogy az tartós maradjon és azért szeressenek és ismerjenek el, mert tehetséges vagy, az már egy másik ügy.
Az Internet havonta lazán kitermel egy selejtes "celebet", de nagyon ritkán ad nekünk átlag embereknek igazi tehetségeket.
Ronald Jenkees VÉGRE ilyen!
Aki ismer az tudja, hogy a mai "modern" zenék nagy %-át semmibe sem nézem. Némi talentummal, meg a tonnányi zeneszerkesztővel a hülye is képes "zenét" csinálni, és a leghamisabb hang is szépen szól egy kis stúdióbeli feljavítás után.
Ronald bizony nem ilyen... ráadásul nagyon úgy fest, hogy ő egy savant.
Állítja magáról, hogy nem, de bizony a kommunikációja a külvilággal nagyon furcsa és a srácról is sugárzik, hogy nem csak a tehetsége miatt más.
De nem ez a lényeg, hogy most ő savant-e vagy sem... géniusz.
Úgy és annyira él benne zene, amilyet már nagyon rég láttunk, ráadásul szintetizátoros tehetségekből komoly hiány van.
Az "öregektől" kérdezem:
Emlékeztek még a C64-es, Amigás SID-ekre, zenékre?
Valahol Ronald mintha azt az időt idézné fel, vagyis nagyon dallamos, ritmusos és szabad zenét játszik.
Ronaldot a youtube tette ismerte... több tízezer pozitív hozzászólás és bizony mindenki érzi, hogy ez a srác különleges.
Az első CD-je már egy ideje kint van, most dolgozik a 2.-on.
Különlegessége még, hogy nincs kiadója és nem is szeretne, így is nagyon szépen fogynak a dalai.
Egyik nagy kedvencem C64 SID zene kedvelőknek kötelező:
DISORGANIZED FUN
Nem is szaporítom tovább a szót, tessék a youtube-on szemezgetni Ronald terméseiből.
Offical web:
www.ronaldjenkees.com