Clooney nemet mondott a Vészhelyzetnek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem elég,hogy meghalt,de "Somwhere Over The Rainbow" ment... és nekem ez a zene mindig azt a részt juttatja eszembe!
Amúgy egyet értek Chocho-val... szerintem is ott lett volna a helye GC-nak az utolsó évadban... mégha nem is végig nem hiszem el,hogy nincs ideje egy részre beugrani...
hát igen... egyesek elfelejtik,honnan indultak...
Amúgy egyet értek Chocho-val... szerintem is ott lett volna a helye GC-nak az utolsó évadban... mégha nem is végig nem hiszem el,hogy nincs ideje egy részre beugrani...
hát igen... egyesek elfelejtik,honnan indultak...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Clooney egy bunkó ennek a sorozatnak köszönhet mindent most meg oda szarik ahonnan evett... FU
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Siman lehetne meg tovabb nyomni ha akarnak, de hat ezek szerint nem akarjak.
A Clooney meg ...... ko..og.
A Clooney meg ...... ko..og.
"Egyszer mindennek vége szakad, s tudják ezt a Vészhelyzet készítõi is."
Egy sorozatnak akkor van vége, ha a készítõk ugy döntenek hogy nem folytatják mert nem elég nagy a nézettsége. A szereplõkkel nincs gond ha megunják mert kb itt is az egész bagázs már 2 szer le lett cserélve 😄
Egy sorozatnak akkor van vége, ha a készítõk ugy döntenek hogy nem folytatják mert nem elég nagy a nézettsége. A szereplõkkel nincs gond ha megunják mert kb itt is az egész bagázs már 2 szer le lett cserélve 😄
Én sem. Bár ha összeadnánk a kapcsolgatás közben elkapott másodperceket meg az ajánlókat lehet, hogy összejönne 1-2 epizód. <#vigyor>#vigyor>
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Igen, csak egy visszaemlékezés képében szerepel majd.
Clooney meg csessze meg, ott lett volna a helye az utolsó szezonban!
Clooney meg csessze meg, ott lett volna a helye az utolsó szezonban!
Gaming is believing.
én is ilyen vagyok
Tuti meghalt a zöld csávó még temetése is vót a csajom még sírt is rajta
de meghalt, gondolom emlékként tér vissza (legalábbis remélem)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hehe, én szerintem azon ritka egyedik egyike vagyok, aki egy darab részt sem látott a Vészhelyzetbõl😊