197
Megveretni
  • hol9672
    #197
    "Aki meg ott harcoskodik az vállalja ha beverik a képét"

    MINDENKIRE rátámadnak az ávósok, ha megkapják a parancsot. Még az is ki van nekik adva, hány embert KELL bevinniük.

    A rendőrséget le kell fejezni - kiszórni a vezetésből azokat, akiket az mszp tett oda.
  • Lteebee
    #196
    Szerintem azok, akik autókat, meg épületeket gyújtanak föl, azok nemhogy nem hisznek benne, hogy ettől változik valami, de nem is akarják, hogy változzon valami.
    Akiket ismerek, és szeretnék, hogy változzanak a dolgok, az nem rombol, hanem kezdene építeni, ha végre lehetne.

    Bárki elhiszi itt azt, hogy ilyen szintű bekamerázottság és ekkora rendőri jelenlét mellett nem lehet elkapni azt, aki felgyújt egy autót?
  • Wampa
    #195
    Hello
    Ezt megerősitem,a haverom ismert valakit aki ott volt......
    Akkor már nem volt zsaru,hanem valami biztonságis egy multi cégnél.
  • mate317
    #194
    Szörnyű amit írtál.
  • buger87
    #193
    Az is biztos tökjó lehet amikor szeretnél hazajutni és a járdán meglátod amint rendőrök rohannak feléd gumibottal, és menekülnöd kell, hogy össze ne verjenek a hazafelé úton azok az emberek akik szolgálnak és védenek... mert sajnos ilyen videót is láttam a két évvel ezelőtti videókban

    mindkét oldalnak vannak sérelmei
  • mate317
    #192
    Ez a vicc topikba is jó lenne:d
  • bigyokaaa
    #191
    Így van! Aki qrvának áll az ne csodálkozzon ha meg***ák! A sok szerencsétlen idős bácsitól kezdve az unatkozó, elvált nőkig, mindenki megakarta váltani a világot. Annyira szánalmasak ezek az emberek.
    Kíváncsi lennék akkor is ott maradtak volna balhézni ha az ő kocsijuk égett volna!
  • mirakon
    #190
    Tényleg vannak majmok:

    idézet:
    " Legendás történeteket hallani a rafinált hatósági erőszakról. Az alábbi sztori szereplőit személyesen ismerem.

    Egy nyomozó majommaszkot, Télapó-kabátot és két bokszkesztyűt öltött magára, majd bemászott a kihallgatószobában található, előzőleg kiürített hűtőszekrénybe. Bevezették a gyanúsítottat, a székhez bilincselték, majd magára hagyták. Ekkor kivágódott a frizsider ajtaja, előugrott a Mikulás-gorilla, ütötte-vágta a kuncsaftot, aztán kirohant. A gyanúsított feljelentést tett, elmesélte az ügyésznek a történteket, aki felháborodottan utasította rendre, és elgondolkodott az elmeorvosi vizsgálaton."
  • mirakon
    #189
    Teljesen egyetértek veled. Aki elakarja kerülni a balhét az eltudja kerülni. Aki meg ott harcoskodik az vállalja ha beverik a képét
  • mate317
    #188
    Érdekes, tesómat nem verték meg a csúnya ávósok, pedig ő is volt a gyűlésen.
    Engem sem vertek meg múlt héten a fradi meccs után, pedig még futottam is a rendőrök elől, mivel tényleg egy balhé közepén találtam magam a stadionból kifele. Megcéloztam a villamosmegállót, és mentem haza.

    Nem kell a tűz közelébe menni, és akkor nem fogsz megégni.

    Ha már itt tartunk, én méltányosnak tartom a rendőrök keménységét, ha azt nézzük, ők mit kaptak az tévészékháznál. Ők is emberek, családdal stb. Ha faterotok rendőr lenne, és őrá gyújtották volna rá a vízágyút, vagy valamelyik suttyó eltörte volna a lábát akkor macskakővel, mit szólnátok? Mert nem egy zsarut vittek akkor korházba, elég durva sérülésekkel. Legyen mondjuk nyílt sípcsonttörés, egy pár fasz miatt. Ha velem történt volna, gipsz után lehet nem néztem volna, fáj-e szegény "tüntetőnek" amit kap.
  • vexler
    #187
    Akkor el kéne nekik mondani hogy mitől változna meg vmi. De erre se tud senki semmit mondani, és azért a rendőrök között is vannak ugyanúgy majmok...a könyvben is van rá példa...:D
  • mirakon
    #186
    Itt valóban nem a rendőrökkel van a baj, hanem azzal a sok majommal, akik azt hiszik hogy valami megváltozik attól, hogy épületeket meg autókat gyújtanak fel.
  • buger87
    #185
    nem tudom melyik mondatomban vélted felfedezni azt hogy a rendőrök miatt nem lehet kimenni, hidegvérű barátom...
  • fantomas11
    #184
    én konkrétan a csőcselék miatt nem megyek ilyen rendezvényekre!
  • PyRex
    #183
    TE EZT KOMOLYAN GONDOLOD?

    Mármint, hogy a rendőrség miatt nem lehet kimenni? Nem, nem a mocsok csőcselék gyújtogató, várost felforgató, tízmilliós károkat okozó, gyűlölködő, primitív banda miatt, ugye??

    Úristen, gondolkodj már kicsit, mielőtt baromságokra célzol...
  • buger87
    #182
    Hát én még jópár éve örömmel tűztem fel a kokárdát és mentem a városi rendezvényekre, örültem neki hogy Magyar lehetek és szabad. Mostmeg már inkább elbújok, mert nem akarom az örsön tölteni az éjszakát...
  • fantomas11
    #181
    áhhh, nemzeti ünnepen kimozdulni a lakásból kész öngyilkosság, nem véletlenül menekül a "normális" ember ilyenkor minél messzebb a fővárostól. szánalmas
  • buger87
    #180
    hát azért szerintem az hogy az ember nem mer kimenni az utcára egy nemzeti ünnepen pl, az nem hiszem hogy rendjén való
  • PyRex
    #179
    te miről beszélsz? ja igen ártalmatlan járókelő egy több ezres durva tüntetés kellős közepén igaz? kit nézel madárnak??
  • Trade
    #178
    szerencsére én nem az ELTE-re járok ez pedig nem az index.........
  • Trade
    #177
    Nos gyanítom hogy a könyv támogatásában nagy szerepet kapott az Ig.és Rend mininsztérium is,elegük van már hogy nem hagyják békésén szétlopni az országot és ezért minden lehetséges fronton támadást indít az ellenálókkal szemben.
    A könyv kőkemény pszichológia!A tüntetőket egyénileg,pszichológiailag
    elemzi minél jobban sárba tapossa.
    Ez bizony kőkemény kormánypropaganda,ha ezekről a módszerekről szegény
    Csaucseszku tudott volna....
  • qtab986
    #176
    Garázdaság,testi sértés.
  • pinnacle
    #175
    hányszor másolod még be a propaganda szöveget?:)

    ha nem állsz az útjukba nem ütnek szét:)
  • icepick16
    #174
    És azt hogy hívják amikor pofánvernek egy járókelőt vagy egy túristát?
  • icepick16
    #173
    A rendőrök okt. 23-án nem "EGY MŰVELETI TERÜLETEN" voltak. A ferencieken felszólították az embereket, majd elindultak a szélrózsa minden irányába. Hidd el a borároson is jártak, pedig odáig nem hallatszik el a hangosbemondó. Na most aki épp arra jár és csak annyit lát, hogy sok hülye rohangál, és egy csomó rendőr üldözi, akkor mit csinál? Neki áll futni és akkor őt is rendbontónak nézik, elkapják és megverik, vagy megáll egyhelyben és úgy kapják el és verik meg? Ha ez veled történne akkor mit csinálnál? Miután felpofoztak, gratulálsz nekik, megveregeted a vállukat, hogy nagyon ügyesek voltak és jól végezték a dolgukat? Vagy felháborodsz?
  • qtab986
    #172
    de akkor is azokon kellene ezt a feszültséget levezetni, akik megérdemlik.
    Ezt hívnák önbíráskodásnak.A Btk. 273. § foglalkozik vele,egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.Ha rendőr követi el akkor gondolom az súlyosbító körülmény.
  • qtab986
    #171
    a kő úgy mellkason üti, hogy később kiderül, a gerince is megsérült
  • pinnacle
    #170
    Egyet értsél meg!

    EGY MŰVELETI TERÜLETEN, (ahol felszólitottak mindenkit, hogy menjen haza) nincs ártalmatalan járókelő, mert ott akkor senkinek semmi keresnivalója.

    Maximum HÜLYE lehet az aki ottmarad vagy balhés.
  • pinnacle
    #169
    eléd rakok 2000 embert, találd ki kit hivnak Lajosnak.

    Feladatod nehézsége egyenlő azzal a baromsággal amit irsz.
  • icepick16
    #168
    jogos. de akkoris azokon kellene ezt a feszültséget levezetni, akik megérdemlik. csak az a baj, hogy többször az ártalmatlan és védtelen járókelőt találták meg. az nem igazán szép dolog.
  • htmano88
    #167
    Szerintem meg nem. Talán van köztük ilyen, de alapból nem ezért mentek oda. Az megint más, hogy órákon keresztül dobálnak kövekkel, a melletted álló plexije kettétörik, a kő úgy mellkason üti, hogy később kiderül, a gerince is megsérült, közben folyamatosan anyáznak rád. Úgy nehéz visszafogni a kezed, ha egy elkövető eléd kerül szemtől szemben. Ne hidd, hogy ők élvezik, hogy az utóbbi években általánossá válik, hogy az ünnepnapokat, hétvégéket a családjuk helyett aberrált huligánokkal töltik együtt.
  • PyRex
    #166
    simán be kellene vinni az összeset akinél nincs személyi és bent tartani egy éjszakát, berakni valami közös fogdába a többi emberrel és akkor majd legközelebb meggondolja, hogy megy-e rendőröket idegesíteni...
  • PyRex
    #165
    hát ez egy akkora baromság, hogy nem tudom sírjak-e vagy inkább röhögjek rajta.
  • icepick16
    #164
    Szerintem a rendőrök nagy része inkább csak feszkót akartak levezetni. Mindenkit elp...ázni aki arra jár
  • htmano88
    #163
    Hát az a "vízágyú" olyan erővel lőtt, hogy bárki elugorhatott volna előle. Az a baj egyébként, hogy a rendőrök nem arra mennek, hogy letartóztassák őket, hanem, hogy feloszlassák, csak így vissza fognak jönni.
  • icepick16
    #162
    okt. 23-án nálunk is színezett vízágyút használtak. kb 10-zel több embert sikerült előállítani ezzel a módszerrel, mint amikor csak sima vizet használtak. Nem sokra mentek vele...
  • qtab986
    #161
    Le kell tartóztatni ott helyben meg videóznak is.Azt nem tudom nálunk is de van ahol a vízágyú megfestett vizet használ ami nem lemosható.Akit megfest azt később könnyebb azonosítani.Mi mást lehetne még csinálni?
  • tronk
    #160
    És a rendbontó aki az autókat gyújt fel? Őt hogyan számoltatják el? mert oké legyen kitéve az azonosítója. De a rendbontó még csak magával se viszi a személyiét holott ez kötelező lenne...
  • htmano88
    #159
    Az viszont kifejezetten meglepő, hogy Tarjányi szerint milyen szervezettséggel zajlik egy-egy ilyen balhé. Legalábbis a székház tuti ilyen volt, azóta lehet, h rutinosabbak lettek a rendőrök.
  • htmano88
    #158
    Nekem rémlik valami régről, miszerint az ember köteles mindig magánál tartani a személyi igazolványát, hiszen azzal igazolja magát. Persze azon most már nincs rajta a lakcím, de a kettő szerintem együtt jár, és nálam mindig ott is van. De a lényeg, h NEM megyek arra, ha balhé van. Akkor sem, ha ott lakok. Elmegyek egy haverhoz vagy beülök egy pár metrómegállóval arrébb lévő kocsmába, és kivárom, hogy nyugodtan hazamehessek. Ha idős turista vagyok, aki azt tervezte, h megnézi a Deák teret, akkor pláne elhúzok a földalattival az állatkertbe, és nem veretem meg magam, mert ilyen is volt.