34
  • uniu
    #34
    Nagyon szep kozhely volt, de sajnos itt igen is a szamoknak nagy jelentosege van. Pl. a birosagon is sulyosbito korulmeny a tobb aldozat. Ez az orosz dologra torteno utalas pedig egyszeruen meghokkentoen oriasi szam, talan a vilag legnagyobb emberi katasztrofajakent is szamon lehetne tartani. Fontos ezeket tudni, hogy az ember vilagosan es realisan lasson annak ellenere, hogy erosen befolyasolni is probaljak a velemenyet.
  • rigidus
    #33
    > Orosz könyvek szerint talán,valójában csak K-Európában haltak meg ennyien . Legtöbben csak találgatnak ,de jóval 40-70 millió felett lehetnek az áldozatok.A nácikra a legrosszabb esetben 7-9 milliót tudnak papírokkal bizonyítani.

    Amikor embereletekrol van szo nem teszunk kulonbseget a kivegzoik kozott a halalos aldozatok szamaval. Egy ember hala is tragedia es ez nem tavolugras, hogy szamokkal fejezzuk ki.
  • Tetsuo
    #32
    Egyezunk ki abban, h mindketto rengeteg volt es maximalisan elitelendo. Az emberi ertekek lenullazasa..
  • rigidus
    #31
    > Amit pedig a USA csinál az sem helyes... na majd Obama.
    Hajrá OBAMA!


    Ja, hajra Obama...
  • rigidus
    #30
    > A terrorizmus tudod miről szól?
    A szabadságról ^^


    Ezert kar volt ennyit irod.
  • rigidus
    #29
    > Honnan szedsz ilyen hülyeségeket?

    Nyilvan nem az ujjambol szoptam ha mar leirtam.
  • uniu
    #28
    Pedig sajnos egy es ugyanaz a dolog es a lenyegre is tapintottal. Csak most megfordult a kocka, most a azok a nepcsoportok irtanak (pl gazdasagi megfontolasbol - lentebb ahogy olvashato) akikkel 60 eve a sor kezdodott.
    Erdekes es ritka az olyan cikk, ahol a zsidosag egeszsegesen viszonyul a befogado orszaghoz, vagyis a sajat orszaganak tekinti azt. A ciganysag korott is van egy par de aki ilyet tesz -vagy tenne- a tobbiek kikozositik ezert.
  • Sanyix
    #27
    Igen, sőt még gazdasági érdekekből is. Mostanában is hallottam, valakit kinyírt a moszad, de nememléxem konkrétan kit és miért.
    A 2. vh után is a szerintük bűnös emberek meggyilkolása, vagy elrablása és a saját új országukban (amiből ugye kirobbantgatták az angolokat és a palesztinokat, szó szerint), kirakatperek(gyak már az elrablás utasítás kiadásakor halálra ítélték) után kivégzése se éppen jogos...

    Most is iránt azért akarják megtámadni, mert van atomerőműve (persze azt mondják hogy ott biztos atomfegyvert gyártanak, mint ahogy irak televan vegyi biológiai fegyverekkel...), de persze nekik lehet atomfegyverük.
    Jelenleg a legnagyobb fenyegetés a világ ellen izrael, egy agresszív, mindenre képes állam, ami tele van atomfegyverekkel.
  • vajon kiki
    #26
    És akkor ehhez mit szólnának? A 168 menóra című újságban megjelent cikkhez, amit
    Lampé Ágnes írt ? Ezért mi jár? 3 év kötél ? D-8





  • Tinman #25
    Künönböztessük meg a saját népünk ritkítását, a faji tisztogatástól...
    2 külön bűn.
  • Cleawer
    #24
    Még nem választott kapszulát.
    Nem kívánom neki ,de ha 3-4 hátrányos helyzetű tizenéves suhanc fegyveresen kéregetni fog tőle akkor észreveszi hogy ennek nem igy kell lennie...
  • Cleawer
    #23
    "Sztálin uralma alatt kb 20 millió orosz halt meg" .Orosz könyvek szerint talán,valójában csak K-Európában haltak meg ennyien . Legtöbben csak találgatnak ,de jóval 40-70 millió felett lehetnek az áldozatok.A nácikra a legrosszabb esetben 7-9 milliót tudnak papírokkal bizonyítani.

  • uniu
    #22
    "Gyereket, nőt, férfit, terhes asszonyt küldtek a gázkamrákba, a kínzásokról nem is beszélve. Persze, ez is csak propaganda ugye?" Ezeket nem kérdőjeleztem meg. Sztálin uralma alatt kb 20 millió orosz halt meg. Ez miért nem fáj neked ????
    De hogy gyorsabban száradjanak fel a "hollókosztos" könnyeid, megfordult már a fejedben, hogy Mengele, hogyan úszta meg a nürnbergi bíróságot ? Mert pl a kollégája -valami nő már nem emlékszem a nevére- Ő ott volt és halálra is ítélték. Mengele sokat foglalkozott szervátültetések kisérletezésével(sok ikerkisérlet erre ment ki) és a fogamzásgátló kifejlesztésével is. Az amerikaiak "fogták" el, de valahogy kicsúszott a kezük alól. Ja igen! 1960-ban piacra dobta az első fogamzásgátlót egy amerikai cég...

  • uniu
    #21
    "nem egy olyan romát ismerek"... igen én is ismerek. Sőt zsidót is. Nem is általánositok, de ha közöttük 50%-nál több a intoleráns, hungarofób, hálátlán akkor igen is rájuk illik a jelző. Nem érdekel a KKK! A saját hazám és a sorsom érdekel -ill azt ismerem elég jól hogy véleményt mondjak. Igen a II. vh-ban volt holocaust a németeknél részéröl, de volt a régi Jugoszlávia területén is és Japánban is(méghozza sokkal keményebben mint bárhol, de hát erről sem esik sok szó). Kb 5 év volt ez a periódus. Utána következett a vad kommunizmus kb 40 évig. Már ne is haragudj de én nem fogok "hanukázni", hogy 60 éve valakik megöltek valahol valakiket, ha pontosan tudom, hogy -nem is olyan rég- a családomat a rokonságomat itt Magyarországon hol és kik terrorizáltak, verték vagy ölték(Nagyapám) meg. Pl ő még elötte megjárta Balatonfenyvest is ami egy koncentrációs tábor jellegű gyűjtőhely volt. Hol vannak a fogvatartói ? Ismerős még a "Málenkij robot" ? Számomra -és Magyarország nagy részének- ezek sokkal jobban fájnak. És köszönöm a sok "hollókoszt" lehetőséget, de nagyfiú vagyok és majd eldöntöm, hogy kikre és mikor emlékezem.
    Csodálkozol, hogy ezek után sokan összeráncolják a szemüket a zsidóságra, hogy pofátlán módon még ezt is kierőszakolják ?

    "Nem egy eset szól arról, hogy skinhead-ek, neonácik..." Nem egy. De nagyon sok meg az ellenkezőjéről!! Nagyon-nagyon sok!!! Ők akkor kik ? Olaszliszkán kik élnek ? Őket hívod nácinak ? Ha megnezed a hírek párját pl a kurucinfon ahol KÉPEK(!) is vannak, mégha a 2 hírből csinálsz egy újat is, akkor rájöhetsz, hogy kurva nagy gáz van itt!

    (A cigányok abban a pillanatban, hogy kisebbséget csinálnak Mo-on a magyarokból, meghalnak. Ugyanis ők életképtelenek, a mi alamizsnánk nélkül már rég éhen haltak volna.)
  • Tetsuo
    #20
    Magyarorszagon gyarmatositas folyik (mar megint), vmiert erdekesebb a Karpatmedencet kisajatitani (pl felvasarloni) a lent emlitett hatterhatalomnak, mint mondjuk Albaniat. Talan a termeszeti kincseink miatt (pl ivoviz), nem tudom.
    A magyar nepirtasrol (ami eppen most folyik) hallottam elmeleteket, de azt ide nem irom le, mindenesetre elgondolkodtato nepunk szandekos ellehetetlenitese.
    A nacizmus felismerheto Mozes konyveiben es vegigkiseri a zsidosag tortenelmet, ma kifejezetten lathato (csak ki kell nyitni a szemed).
    A Mein Kampf es kozvetlen eszmeje nagyon rossz, nagyon negativ az embereisegre nezve, majdnem annyira mint a Talmud. En mind2-t elitelem.
    A Holocaust valoszinuleg megtortent, hiszen idos emberektol en hallottam elmenyeiket, borzaszto. DE azert az furcsa, h egyedul ezt a tortenelmi tenyt tilos tagadni, ellene ervelni.. sok fejlett orszagban. A kozolt szamok, az esemenyek nagysaga es sorozata (ok-okozata) elegge vitatott szakmai berkekben.
  • Tetsuo
    #19
    Termeszetesen leteznek ma is szelsoseges naci csoportok akik embereket olnek, nemtom h hany embert ol a KKK, de tudjuk az 1 is tobb, mint amennyi megengedheto.
    Viszont az altalam ismert legnagyobb es legerosebb nacionalista szervezet, aki uralja a gazdasagot, a mediat, modszeresen lepesrol-lepesre az aktualis kormanyok fole no hogy igaba hajtsa az emberiseg nagy reszet.
    A demokracia nevu utopiat emlegetve diktaturat epitenek, egy totalis kontrollt.
    Magasabb renduseguket genetikai es mas kutatasokkal is bizonyitottnak velik, onmagukat mindenek fole helyezik.
    Ezt a csoportot, szervezetet sokfele keppen hivjak.. de 1 biztos,
    roluk szol Cion Bolcseinek Jegyzokonyve.
  • Tetsuo
    #18
    Tinman, ugy nez ki, a rossz kapszulat valasztottad.
  • Tinman #17
    "hogy "nacik" embereket vegeznek ki "bőrszín és faji hovatartozás alapján" mostanaban."

    Holdon élsz? Nem egy eset szól arról, hogy skinhead-ek, neonácik gyújtottak fel, vertek halálra bőrszín alapján valaki.
    A KKK nagy százalékban neonácikból áll, előszeretettel teszik el láb alól a négereket mind a mai napig.
    Maga a nácizmus egyik alappillére az árja elképzelés, mely szerint ugye a szép, szőke, sudár, daliás germánok a félistenek és a zsidók a végképp eltörölni kategória.
    Az egész annyira gáz, mint a szcientológia.

    "A II. vh elott nem volt sajat hazajuk"
    Mert nekünk aztán qrvára volt ugye? Honnan is ered a magyarság? Elméletek vannak... de jó, nekünk aztán tényleg van hazánk.
    A saját politikusain árulják ki hosszú évek óta az országot privatizáció címen.

    Köztünk NULLA összetartás van, ezért fognak minket a romák 100 év alatt nótaszóval kisebbségé tenni a saját hazánkban.

    Pfff... erre vagy büszke?

    "hogy Hitler Mein Kampf-ja ahhoz kepest egy romantikus lanyregeny."
    Ne igyál ennyit fóRUMozás közben.

    Felsorolhatsz itt ezer érvet, a nácik akkor is tömeggyilkosok voltak. Gyereket, nőt, férfit, terhes asszonyt küldtek a gázkamrákba, a kínzásokról nem is beszélve. Persze, ez is csak propaganda ugye?

    Majd beszélgess el egy olyannal akinek nem divatból vannak számok tetoválva a kezére, nézz a szemébe és mondd neki, hogy hát a nácik igazából nem is tettek szörnyű dolgokat.

    Istennek semmi köze nem volt a II. VH-hoz... a fajgyűlöletnek annál inkább!!!

    Én sem kedvelem a cigányok nagy részét, sőt. De nem lehet általánosítani... nem egy olyan romát ismerek, mely ebben az ellenséges országban becsületesen próbál meg boldogulni.


  • JTBM
    #16
    Ha a náci honlapokat betiltjuk, akkor be kellene tiltani az összes kommunista honlapot is. Meg a cionista honlapokat, stb., stb.

    Ha a nácikat börtönbe zárjuk, mert nácik, akkor ilyen erővel mehetne börtönbe az egész kommunista párt is...

    Ahon nincsen szólásszabadság, ott diktatúra van, mint pl. Szlovákia, de Magyarország is.

    Magyarországon pl. nem szabad megemlíteni egy bűnesetnél, hogy cigány volt az elkövető. Ez nyílt diktatúra...
  • uniu
    #15
    Sztem inkabb neked kellene felebredned, ugyanis a valasz: igen!
    De kezdjuk az elejen! Nem tudom hol hallottal arrol, hogy "nacik" embereket vegeznek ki "bőrszín és faji hovatartozás alapján" mostanaban. Ez a korszak veget ert 1945-ben a nemetek reszerol. A `45 utani diktaturakban itt Mo.-on viszont igen sok ember halt meg pl. a Rakosi korszakban. Rakosi eredeti neve Rosenfeld Matyas volt es zsido csaladbol szarmazott. Hirhedt magyar-gyulolokent tartottak szamon es ezt azzal magyaraztak, hogy Mo. reszt vett a zsidok irtasaban a II. vh idejen. Folyathatnam Kun (Kohn) Belaval is...
    A zsidosag egy rendkivul osszetarto nepcsoport, de ugyanakkor rendkivul intolerans is. A II. vh elott nem volt sajat hazajuk (mondjuk Izrael szuletesevel kapcsolatban is lenne egy-ket jo tortenet, foleg palesztin szemszogbol) mindannyian mas orszagokban eltek, de a sajat erdekeiket mindig fontosabbnak tartottak az befogado orszaggal szemben. Magasabb rendueknek hiszik magukat, "Isten kivalasztott nepe" - ezt tartjak magukrol ha jol emlekszem. Nem ismeros neked ez a szoveg valahonnan a II. vh-bol ?
    Ha beleolvasol a Talmud egy par magyar nyelvu forditasaba akkor rajohetsz, hogy Hitler Mein Kampf-ja ahhoz kepest egy romantikus lanyregeny. Jah igen. Miert is volt baja a zsidokkal ? Csak nem az I. vh es azt azt koveto nemetorszagot erinto (tarthatatlan)szankciok miatt ? Kik penzeltek az NSDAP-ot attol felve, hogy jon a "kommunizmus reme" es allamositjak a gyarakat ??? A vegen arra jutunk, hogy bizony Isten az o tisztatalan "kivalasztott" nepet tisztitotuznek vetette ala 1930-45 kozt... A tortenelem amugy jol tukrozi, hogy a ket legproblemasabb nepcsoport a zsidosag es a ciganysag mar evezredek ota.
  • Tinman #14
    Aham... tényleg bőrszín és faji hovatartozás alapján végeznek ki embereket?
    Wake up Neo.
  • Sanyix
    #13
    Meg a legnagyobb terroristák is (gyilkosságok, elrablások, stb).
  • vajon kiki
    #12
    Koncentráljatok a következő hirdetésre :

  • uniu
    #11
    Igazad van. De a mai vilag legnagyobb nacijai a zsidok. Most akkor mi is van ?:))
  • Tinman #10
    Nincs helye a náciknak, sem a véleményüknek egy felvilágosult társadalomban.
    Ostoba, szélsőséges barmok.
  • Tinman #9
    A terrorizmus tudod miről szól?
    A szabadságról ^^

    Mit tennél te ebben a 10 milliós kis országban, ha jönne a nagy xy állam és csinált indokokkal az olajodra pályázna?
    Harcolni nyíltan = esélytelen.

    Az elkeseredett "gerillaharc" meg pontosan ilyen, mint a terrorizmus. Nem nézik már, hogy hány gyerek vagy anya hal meg egy robbantásban, csak azt nézik, hogy bármi áron visszavágjanak.

    Egyik sem helyes! A terrorizmus szélmalomharc = értelmetlen vérontás.
    Amit pedig a USA csinál az sem helyes... na majd Obama.

    Hajrá OBAMA!
  • Sanyix
    #8
    milyen fura egyből lecsapják őket, persze a zsidók meg rohadt magyarozhatnak(vagy akármilyen nép), a komcsik is bármit megtehetnek, meg persze a c-k is, mert olyan rohadt nagy egyenlőség van. A bizonyos 2. vh játékokból, modellekből még a horogkeresztet is ki kell venni, holott a történelmi hűséghez hozzátartozna... persze a vöröscsillag nagyban virít mindenhol, mert hát ők nyertek. Kit érdekel hogy 60x annyi embert megöltek, a démon a náci, németország, és hitler, mert szembe mertek szállni a naagy nyugattal, meg a komcsikkal, és persze mert a történelmet a nyertesek írják... (szó szerint)
  • Narxis
    #7
    "de ha kinyitod a szadat, hogy nem tetszik valami akkor felkerulsz a terrorista listara. (lasd: USA)"

    Honnan szedsz ilyen hülyeségeket?
  • rigidus
    #6
    > A cikkről az a véleményem, hogy szólásszabadságnak kéne lennie, tehát a náci, komcsi és egyéb szélsőséges honlapokat is elitélem, de a betiltásukat is

    En is, de ha pl. a jelenlegi laposztasbol indulunk ki es valoban bezarnanak minden szelsoseges/nem fuggetlen sajto akkor a jelenlegi Magyarorszag "hir"szolgaltatas nelkul maradna. Remelem erted a dilemmamat.
  • rigidus
    #5
    > A nácizmus SEMMIRE sem lehet megoldás... maradjunk annyiban, hogy valahol megérdemelték ^^

    A terrorizmus se, de ha kinyitod a szadat, hogy nem tetszik valami akkor felkerulsz a terrorista listara. (lasd: USA) Ezt tessek mar megerteni, emberek.
  • zola2000
    #4
    Egyébként a holokauszttagadásról csak annyit, hogy még élnek ilyen 80éves idősek, mind emlékeznek, hogy tényleg volt holokauszt, a horthy rendszer nagyon jó volt, a nyilasok rosszak voltak de a komcsik rosszabbak voltak.

    A cikkről az a véleményem, hogy szólásszabadságnak kéne lennie, tehát a náci, komcsi és egyéb szélsőséges honlapokat is elitélem, de a betiltásukat is, azt meg a legjobban hogy ha valakiket a véleményükért küldenek börtönbe.
  • kicsibicska
    #3
    Nem is tagadom, igazad van. De ha verik a mellüket az emberi jogokért, akkor hadd legyen meg a nácinak is a joga véleményt nyilvánítani, ne csak a zsidónak.

    Ugye: "I may disagree with what you have to say, but I shall defend, to the death, your right to say it."
  • Tinman #2
    A nácizmus SEMMIRE sem lehet megoldás... maradjunk annyiban, hogy valahol megérdemelték ^^
  • kicsibicska
    #1
    Na igen. Szabad országban szabad ember azt csinál amit szabad..