Hat évig készült tettére a finnországi ámokfutó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez tényleg bolond volt... mert ha az emberiséggel van gondja ahhoz 1 db lõfegyver meglehetõsen kevés.
Szerk.: Menjen politikusnak... milliók életét teheti tönkre ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Elmebeteg volt, ami nem magyarázható sem a napi stresszel, sem mással, mivel annak semmi köze hozzá.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Egyszerûen hülye volt. Szerintem pont azért csinálta, mert a rendõrök elengedték. Ha pszichológus akarnék lenni, azt mondanám a videók voltak a segélykiáltásai, de mivel nem vagyok pszichológus, ezért azt mondom, hogy figyelmeztetett mint a baszk terroristák.
Ráadásul tavasszal valamelyik élelmes diák tavasszal sikeresen megfújt egy projektort az egyik tanterembõl. Bambák ezek a finnek nagyon.
Egyetlen egy rendõrtiszt döntötte el, hogy a srác nem veszélyes, és engedte el. Nem szeretnék most a helyében lenni...
Ha valami történik még, szólok...
"A 11 embert agyonlövõ diák számos netre feltöltött videóban fenyegetõzött."
10 embert lõtt agyon, az elkövetõ már nem volt ember lelkileg.
Szent tűz lobog bennem, Olthatatlan lángal, Űz az árral szemben, Harcba a Világgal!
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
kár hogy csak utólag
nem kell netet jobban felügyelni, csak komolyabban kell venni az ilyen videokat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az ahogy a politikusok viszont az ilyen esetekre reagálnak, nos szerintem szánalmas, TUDTAK róla a hatóságok, be is rendelték és nem tettek semmit. Nem a megfigyelés volt hiányos, hanem rosszul döntöttek.
Az SZDSZ egy náci párt.
Ha nincs youtube, akkor is amokfutott volna, idiota miniszter v ki.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Minél magasabb lesz az ÉLET "léce" annál több ember fog kihullani a rostán. Figyeljétek meg, hogy egyre több ilyen eset lesz, elindult a lavina. Egymásról vesznek példát.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy dolog érdekel, hol voltak a szülei/nevelõi a srácnak az utolsó 6 évben!
Mert ezeket a golyókat valójában õk lötték ki!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs