24
-
jeti00 #24 lentebb már írták: paranoia. Ha nem a google akkor az apple. Mellesleg hidd el nem érdekli őket h épp mit mondasz anyudnak h mi legyen vacsorára :)
am meg N95 powa :D az érintőképernyő naon hamar tönkremegy más jó meg nincs ebben az iphoneban
A google meg csak egy kis plusz piacot szeretett volna :) -
#23 iPhone, avagy feljődik az emberiség:
És ezért vannak oda az emberek...
Ebben egyedül a Trémobil logó nem tetszik, de legalább vannak rajta fizikális billentyűk, nem csak touchsreen. -
hpteso #22 van egy erdekes cikk, nemreg olvastam. a google rol szol. ha beirod magyar google ba hogy : keresomarketing, elso helyen van ami nem kis dolog, szal erti a csavo amit mond. ez az : http://keresomarketing.fpn.hu/ -
hpteso #21 szerintem ne vegyetek ilyet! vagy azt akarjatok hogy mar azt is tudja a google hogy kinek mikor miert telefonalsz? nem eleg hogy neten mar igy van? vegyetek iPhone-t . az a mobilok kiralya. vagy amit akartok csak ezt a google szart ne. amugy meg fosh. szaggat ossze vissza a rendszer. na pako -
#20 akkor lenne jó, ha lenne egy pc-s oprendszer összerakó szoftver, amivel kedvem szerint lehet módosítani a kinézetet, programokat, stb...:) -
kukacS3K #19 mindenki jön ezzel a rondasággal amikor nem is ronda hogyha nem lesz drága ebayen vagy mittomén akkor jöhet -
Midas #18 Rengeteg dolog letoltheto ra ingyen netrol, es raadasul arra a 8 gigara lehet pakolni rendesen filmeket zenet stb. Raadasul nyugaton minden kavezoban van mar free wifi. -
locz #17 (Én most használok 512/64kbps-os netet, és kb 4200ft értékének megfelelő dinárt fizertek érte...:D) -
#16 és már a warezban is jelen van a google
http://www.ludibria.com/nfo.php?sys=psp&sysid=3391 -
#15 Legjobb tudomasom szerint a Google.com nem mas, mint egy kereso motor, nem hirportal, hardver oldal, stb. -
#14 csak egyet nem értek amikor a google-ben keresek a google-ös telefonra illetve annak technikai paramétereire (pl: milyen/mekkora proci van benne mennyi ram milyen kártyával bővíthető stb.. ) akkor nincs egyetlen google.com oldalas találat csak külső honlapok főleg fórumok ?!?!?!?!?!?! -
#13 van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a G1 le fogja radírozni az operációs rendszerével és a tudásával az iPhone-t és az összes többi hasonló telefont a színpadról, ezzel a csúnyácska külalakjával és a viszonylag nagy méretével is... -
#12 Szerintem kicsit sok a paranoias ember. A nagy gonosz multi guglinal millio kiniai emberke azert van fizetve, hogy atolvasgassa az e-mailjeinket, lefordittassak oket angolra, nezegessek a meztelen baratnoinkrol kuldott fenykepeket, majd azokkal visszaeljenek. Ugyanigy ellenorzik a calendarba irt talalkozoinkat, programjainkat, es lehet hogy muholdrol is figyelnek.
De az senkit sem zavar, hogy ugyanennyi erovel a T-online-os, UPC, stb. szolgaltatok szerverein, sot ha Ausztraliaba kuldesz levelet meg kb. 20 szerveren is megtehetik ugyanezeket az adatgyujteseket. Sot a postan is beleolvashatnak a leveleinkbe. A fenykep elohivasakor lemasolhatja a dolgozo a kepeinket. Az osszes hivatal ugyintezoje lenyulhatja az uzleti titkainkat (pl. bevallasok, KSH, APEH, KVVM, ANTSZ, egyeb koordinalo cegek, stb.) -
robertone #11 És a felhasználói szerződésben benne lesz, hogy a gugli az összes felhasználói adatodra, beszélgetéseidre, smseidre, a készülékkel készített fotó, hang és videoanyagaidra jogot formál?
Mert csak úgy lesz 100% gugli a készülék... -
#10 Hol van már a (akkor 8 éve) szupernek számító 512/128 /10.000 ft/hó kábelnetem! LOL:DDDD
Mázlista, hogy neked 8 éve ilyen SZUPEROLCSÓ és SZUPERGYORS neted volt! Nekem épp 8 éve volt először netem, havi 15-16.000 Ft-os telefonszámlákat generáltam nagyonjó esetben 45K-val csatlakozva :)
ON: ez a telefon első ránézésre bűnronda, viszont így sokadikra egészen szerethető. Mondjuk az A2DP hiánya és más okok miatt inkább Touch HD lesz a következő gépem, de azért bíztató ez a trend. Remélem, a HD-re is főz majd valaki Android ROM-ot.
-
HENCIG #9 Pont az olcsóság miatt nem tudnak dűlőre jutni....mert neked egyéni felhasználónak ingyen adja.
DE ha cég akar hazsnot húzni akkor hidd el, hogy lehúzzák rendesen a befektetőket :D
szerintemm
Egyébiránt meg nekem telefonálásra kell a mobil vagy maximum sms-re.
Bőven elvagyok az egyedi csengőkkel meg a telefonszámokhoz rendelhető képekkel.
Majd ha emberi áron lesz a mobilokra net akkor esetleg benevezek egy újabbra, de jelenleg egy sony nekem bőven sok is :)
Emebri árról jut eszembe...az új szolgáltatónk 10M/10M sebességet ad korlátok nélkül 2500 ft/hó áron...mind ekozben bejött a tonline is hehe...de ők nem tudnak árat igazítani..csak csepegtetni....
Hol van már a (akkor 8 éve) szupernek számító 512/128 /10.000 ft/hó kábelnetem! LOL:DDDD -
#8 Akkor mit raknak a következő verzióba? Szép apránként kell csepegtetni az újdonságokat mert akkor sokan megelégednének 3 évente 1 mobiltelefonnal.. -
#7 Ja és számomra ami a leglehangolóbb, amit a leginkább elvártam tőlük: Nincs Adobe Flash támogatás a browserben.
Ez az amivel leginkább odaverhettek volna az iPhonenak, de nem...
Mondjuk állítólag az áll a háttérben, hogy az Adobe nevetséges lincenc díjakat követel. Lehet hogy van benne valami, mert sem az Apple, sem a Google nem éppen csóró cég, mégsem tudnak egyezségre jutni az Adobe-vel... -
Dany007 #6 kb ezt mondom én is.
Nem egy nagy szám az iPhone, semmiképpen sem csúcstechnológia, viszont egy olyan technológiát vezetett be a mobil piacra, amit addig senki más! És az átlag júzerek 80%-nak nagyon bejön ez a számukra új technológia.
Ez a titka semmi más. A touchscreen és az u.i. -
#5 Lehet fikázni az iPhonet, de tény hogy felkavarta a mobilpiacot, tetszik vagy nem. Mi sem jelzi ezt jobban, hogy már a Nokia is rohan utánnuk, Okt. 2.-án mutatják be a saját iphone klónjukat:
Nokia 5800 XpressMusic, vagy becenevén Tube. -
#4 ami nem tetszik:
-tmobile felirat és exkluzivítás+kinézet
-nincs rendes bt, videórögzítés? ha valamit másolnak az iphone-ról, könyörgöm, csak ezt az egyet ne..
ezeken kívül viszont nagyon rendben lehet, egy hasonló full-QWERTY-s csoda még üthetne is, ha a fent említett dolgokat kijavítanák. -
#3 Olyan ez a G1 mint a csokító :)
Egyébként ennek is megvannak a maga érdekes hiányosságai, amikett nem tudok felfogni hogy 2008-ban hogy hagyhattak ki belőle. (jack bemenet nuku, PC-vel való szinkronizácó nuku - a naptárt pl csak Google Calendarral lehet szinkronizálni, Outlookal nem, stbstb) -
Dany007 #2 Hát azért lenne még mit tanulnia az iPhonetól...
http://www.viddler.com/player/cc719452/
Ahogy elnézem nagyon laggol ez a G1 touchscreen, és késve is reagál a dolgokra.
Lehet, hogy az iPhone szép,de buta, de az elsődleges a használhatóság volt, nem pedig, hogy mindent belezsúfoljanak.
És az u.i.-ban még mindig felülmúlja az összes többit.
Még mindig azt mondom, akinek nagy tudás kell, az vegyen PDA-t, akinek mégtöbb az meg laptopot. Az iPhone meg tökéletesen megfelel mobiltelefonnak.
Az itt a gond, hogy sokan PDA-hoz hasonlítják, mert vannak PDA funkciói, de attól még az egy "sima" telefonnak készült. -
willcox #1 Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell minden mobilt az ájfónhoz hasonlítani, mert messze áll attól, hogy etalon legyen. Az ájfón olyan, mint a viccekben lévő szőke nő. Szép, de buta.
Ebben a HTC-s csodában több fantázia van, de ez sem kéne, elsősorban az erőltetett guglis megoldások miatt.