Új házikedvenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nagybátyám menyasszonya hozzászólt, leguggolt elé, és már ugrott a lábára😄!
Nekünk már a második beagle fajtáju kutyánk van, kizárolag kint tartjuk. Barátnõmék nagyszülei szintén vettek beaglet õk néha beengedték a lakásba.
Mi kutyáink lányok voltak az övék fiu. Amik történtek:
nálunk a kutya lábtörlõ megszállott eddig a 2-3 év alatt talán 5 lábtörlõt kapart szét cafatokra. Nem rágja, csak kaparja... ez éjjel elég idegesítõ tud lenni. Elég családcentrikus mindenkivel játszana. Nem házörzõ ugatni is csak mértékkel ugat. Udvarra beenged mindenkit és utána jol meg szexeli a lábát illetve ugrál 😊
Barátnõmék nagyszüleinél a kisbeagle egy ördög ami mozog az préda, ami kicsi szintén préda neki. Amikor csak tud bemegy... mindent megrág mindent kapar. Száríton ha elér valami ruhát akkor annak annyi 😊
Véleményem szerint: beagle aranyos, játékos, unatkozo kisgyerek mellé tökéletes, ha nincs vele eleget foglalkozva, nincs kifárasztva akkor meg mindent tönkretesz...
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Fontoss tudni hogy mire szeretnetek tartani haz orzesre,esetleg sima szorakozasra?
Kérem kapcsolja ki!
sry h ezzel szétb@szom a topicot, de le lehetne már állni...
A kutya is éppolyan jó házikedvenc, mint a macska és fordítva is igaz! és itt a vége
Csak 6 kilós, csak azért látod olyan nagynak, mert a kicsi mellette csak 20 centi.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
ien meg amikor nem volt lenyirva a szööööre
ien meg amikor levot😄
Skótjuhászunk volt eddig csak, sajna most ellopták.. és mellette volt egy sziámi, most meg egy fekete macsek, de mindig jól elvoltak. Lehet magának a skótjuhásznak a természete miatt.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
errõl az jut eszembe, amikor hazajövök, kis 6 kilós dög tekereg jobbra-balra, meg ugrál örömében, belépek a hálószobába és õ azonnal összehúzza magát, hanyatt dobja magát a földön stb.
a szoba közepén meg ott van egy-két zokni szétszórva :->
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nekem is volt vagy 10 össz-vissz 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
hát ez egy hatalmas nagy hülyeség.😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Érdemesebb sima szûrõt és lányt venni belõle,mert Õk tovább élnek,mint a többi fajta. Egyébként 7-8 éveg élnek. Õ itt az enyém,én is két hete vettem,egyébként már a 6. malacom😊
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
remélem érdemben hozzászóltam.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
aki úgy gondolja hogy macskát érdemel, hát egyéni szociális probléma.
csak sajnálom õket hogy nem érezhetik egy kutya õszinte szeretetét😊
(amit csak nagyon kevés ember >>barát<< képest az embernek adni!!)
ezt szerintem az a többség is megtudja erõsíteni, akinek voltmár kutyája meg macskája is (és leszarom a szélsõséges cat-dog fanboyokat, a tények magukért beszélnek)
Na ez meg a másik
A 3. pontot meg mindig a macska kedvelõk úgy gondolják, hogy "mekkora szar a kutya, mert ilyen".
púúúúú
- macska mozgékonyabb, kecsesebb,a kutya gyorsabb, masszívabb
- kommunikációnak egyértelmûen nagyobb szerepe van a kutyáknál, hiszen õk falkákban éltek (legalábbis az õseik)
- a kutya mindíg hûséges, szeretetre méltó, állandóan veled van, a gazdi jelent neki mindent*
- kutya is ragadozó állat, ne feledd. attól hogy ingerszegény környezetben él, még az ösztön elõjönne belõle ha kell. a vadonban pedig a táplálékláncban elõrébb van mint a macska.
*summa summarum, nekünk már volt macskánk, most kutyánk van, nagymutternél van macska.
a macska a kutya szeretetéhez képest lese sz*rja az embert.ahogy te már elkezdted pedzegetni (~képes bosszút állni...lol)
kutya is képes rá
", tudja mikor csinál rosszat, tudja mikor van veszélyben és mikor nem, "
kutya is tudja, sõt, azt meg is lehet tanítani arra, hogy mit ne csináljon, ellentétben a macskával
"óvatos,"
kutya is az tud lenni
" képesek egymással kommunikálni (mert a kutya legtöbbször ugyanúgy ugat, aminek nem igazán lehet info tartalma, a seggszagolás, és a lihegés sem igazán kommunikáció),"
úristen ez atomlol, akkor hogy kommunikálnak mondd már el??? AS:😄A:ADS😄AS😄AS Telepátia? Mondj már példát, ami egyértelmûen jelezte, hogy egyik macska pofázott a másiknak és az tett valamit vagy nemtom... Egyébként kutyák is kommunikálnak egymással, kb olyan szinten, mint ahogy talán a macska képes, de jól van, hagyjuk...
" képesek bosszút állni valamiért,"
Erre is mondj már példát, atom lol ez a sok (már bocs) hülyeség, amit itt felsorolsz.
" azt csinálják amit akarnak,"
Kutya is azt csinálja, amikor nem nyöszteted. Macskaféléket sokkal késõbb kezdték el háziasítani, jóhogy olyan szinten nem lettek betaníthatók, mint a kutya.
" és képesek lennének elélni simán ha kitennék a vadonba, nem úgy mint a kutya."
Erre egy jó példa az a természetfilm, ami bemutatott egy terület élõvilágát és a szerencsétlen macskát minden állat kitúrta a helyérõl, végülis az anyuka is meg késõbb a kismacskák egy része is megdöglött, az egyik meg úgy élte túl, hogy bekönyörögte magát egy házhoz. Hát az elõzõek tekintetében ezt nem erõltetném akkor.
Kutya jobban túl tudja élni a várost, mint egy macska, csak az a probléma ezzel, hogy a sintérek õket be is tudják fogni...
Sorry, hogy leírtam ezt a kritikát, de szerintem igazam van, ha nem is mindenben 100%-ban.
púúúúú
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
.jpg)