Új házikedvenc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
sertest kell tartani az nem valogat😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

kas123
haggyukmárezt hogy melyik a jobb...
mindenkinek az tetszik ami tetszik

amúgy ilyen általánosításokkal ne gyere már te se...
minden kutya más, tényleg vannak ilyenek de vannak amik pont az ellenkezõjük

R0zs0máK
"A kutya az egyetlen társad az életben aki jobban szeret téged saját magánál"

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

redbull0304
A rájákra vagy az algaevõkre gondolsz? 😊

Pipör
<#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

poppe
macskát lézeres kulcstartóval lehet agyonszopatni 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

n3whous3
Macska leszar téged, azért nem tudod megszopatni, ne gyere már azzal, hogy okosabb, mert a semmi után nem fut... Valami után se...

Macskát is 100 féleképp szét lehet szopatni.

Macska viselkedése meg a macskafélék sajátossága, ennyi.

púúúúú

Rash87
Macskát is belehet ilyennel szopatni,sõtt....

Glory, Glory Man. United!

poppe
kutyát agyon legyet szopatni, úgy teszel, mint aki eldobta a teniszlabdát, aztán mégse... zsinórban 17896-szor... persze közben megmutatod neki a teniszlabdát, de nem tûnik fel neki semmi... macskát szivass már meg így...

a kutyid mindig a csicskád marad, a cicednek mindig a csicskája maradsz
és a "falkabeli" vagy akármilyen erõsorrendnek az intelligencia az alapja (vagy csak a macs simán beképzelt)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

n3whous3
Írj már egy rövid felsorolást, hogy mi jelent neked intelligenciát a macskánál? A nemtörõdömség az faji jellegzetessége, nem jelent egyéniséget az, hogy nem kötõdik annyira az emberhez, mint egy kutya...

Másrészt az egyéniség se jelent intelligenciát.

púúúúú

n3whous3
😊

púúúúú

Görényeknél az a leg idegesebb hogy marhajol tudjak h nemszabad, vmelyik nap fekudtem agyon lelogott kezem, odament megharapta es el is bujt egybol, pedig meg sem mozdultam..
ez tud szetidegelni, mint egy hulyegyerek aki nem képes felfogni valamit, hiába rugok bele

Sanyix
Így van, pl a németjuhász hajlamos az idegbetegségre, és az növény szintû gondolkodásra tudom, sajnos van pár a környéken. Viszont az tuti hogy átlag qtya nincs annyira intelligens, és önálló mint egy macska. Én sok kutyával találkoztam, de eddig csak 3-ra mondtam azt hogy hú ez igen, ez aztán okos (ebbõl 2 anya-fia volt).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

n3whous3
Hát akkor meg nem értem, hülye kutyafajtákból van pár mondjuk... 😊))

púúúúú

Sanyix
amióta élek van kutyám... kiskoromban egész napokat játszottam a kutyával, bár az a kutya nem éppen átlagos volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Macskák nem csak úgy csinálják ezeket a dolgokat, valószínû hogy tényleg fel akart idegesíteni. Nekem az egyik kandúrcicám (akit lelõtt valami állat barom a kornyéken, még egy másik kandúrcicámat is, meg a környéken sok más macskát meg kutyát), szépen megbosszulta amikor az egyik kutyánk érkezett (akit szintén lelõtt a buzi fasz akirõl még mindig nemtudni kicsoda). Látszott rajta hogy nemtetszik neki, erre direkt anyám szeme láttára, odaszart a sarokba, és közben provokálóan nézett a szemébe. Ha a cicának valami nemtetszik azt az ember tudtára adja (fõleg a kandúrok), és bizony igényesebbek mint a kutyák.

Rita79
Gratulálok!
Nem egyszerû halaid vannak.<#eljen>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

n3whous3
"na meg nem is annyira okos, önállóan nemnagyon csinál sokat."

Felsorolhatnám mi minden faszságot mûvel a kutyám, ha senki nem figyel rá (avagy õ azt hiszi, hogy nem figyelik...)

faszságokat ne írjatok, tuti nem volt még kutyád.

púúúúú

Sanyix
Rosszul bánsz vele, elég intelligensek így tudnak nemszeretni.
Nagyon tud szeretni ha a közelükbe megyek, már akkor dorombolnak, ha lefexem valahova, odabújnak mellém, amikor hazajövök a kerben rohan hozzám, hízeleg elnyávogja a nap eseményeit 😊

Nincs szaguk, tudom mert mivel közel fexenek hozzám, érezném. Depressziós beteg macska persze nem tisztálkodik.

Nem karmol, mivel szeret.

A nyávogás hangsúlyából tudom mit akar, pl ha ki akar menni, kaját kér, mutatni akar valamit. Õ is érti mit mondok, pl ha valamit nem szabad bár néha azért is csinálja, mert saját akarata van (pl amikor be akar menni a szobámba, mondom neki hogy nem, akkor visszafordul, de néha ha úgy látja hogy nem látom megpróbál besunnyogni, persze ilyenkor csak egy "Látlak!" kell, és rögtön megáll, és visszafordul 😄). Ha az ágymra akar mászni, és én is rajta vagyok, feltámaszkodik az ágy oldalára, és kérõen néz, hogy felmászhat-e. Ha azt mondom gyere akkor felugrik, és odabújik mellém, ha azt mondom nem, akkor letelepszik máshova.

Szóval nagyon is intelligensek, és elég önállóak. Viszont a kutya igazából csak egy "papucs" 😄

Kutya is aranyos, csak mindig büdös, hacsak nincs nagyon gyakran fürdetve, na meg nem is annyira okos, önállóan nemnagyon csinál sokat.

A macsák tudnak szeretni, csak nehezebb ezt a szeretet, és bizalmat kivívni mint egy qtyánál, ahol adsz neki kaját, és már szeret. A macska nem ilyen.

poppe
úúristen, az ott 0:25-nél micsoda? 😄

redbull0304
Itt egy videó az akváriumomról! <#nezze>

poppe
szerintem csak azért harapja fõleg a lábad, mert azt éri el... ha a nyaki ütõered tennéd oda akkor azt harapná 😄
nekem is dõlt már a vérem párszor kézbõl-lábból...

poppe
no igen, kicsit nehézkes a sétáltatása is, mert ugye vadász állat, és lapulva menne a fal mellett, csak épp a keleti pu. környékén az összes fal le van hugyozva 😄D

redbull0304
Nekem is volt kb. egy hónapig, enyém is véresre harapta egyszer a térdem (konkrétan el se akarta engedni) másrészt óránként besz*rt, így kegyetlen szag volt a szobába!

-iszonyat szaga van...
-durván harap mindent, fõleg az ember lábát...
-2 simi után már oda is kap és harap... <#idiota>

n3whous3
A leírtak után azon csodálkozom, hogy miért tartanak vadászgörényt? 😄DD (már a csajozáson kívül, mert azok ugye buknak általában a szokatlan dolgokra <#wilting>)

púúúúú

jahh ez az egy fainsag van benne, hogy nem rágcsáló

n3whous3
Kutyával kapcsolatban annyi a tippem, hogy ha új kutya érkezik, 2-3 nap szabadságot illik kivenni és foglalkozni vele, hogy megszokja a helyet meg a gazdit.

Költözés is óriási trauma egyes kutyáknak (tudok olyat, amelyiket bár imádta a család, mégis belehalt(!) a végén abba, hogy nem volt "otthon"), szóval ott is érvényes a pár nap szabadság.

Az én kutyámon éreztem is a másodikat, mikor hozzánk került kicsiként, gyorsan megszokott minket, de a költözés külvárosból belvárosba rémálom lehetett neki... 2-3 napig alig aludt, vagy egyáltalán nem, fülelte a zajokat állandóan. És 2 hétbe is beletelt, mire a megszokott viselkedése lett neki.

púúúúú

seamonkey 😊
itt lehet venni
shop
chhaya
tegnap elhoztuk, nagyon édes. ^^
egyszerû házimacska, most 1 hónapos, fiú, és megzabálom, olyan cukorborsó 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

poppe
vadászgörény a legjobb arc! (persze a macskákok után)
cimborámnak is van, néha szoktam rá vigyázni ha elutaznak... iszonyat szaga van, de akkor lehet csak a macskakajától, mással nem is nagyon etetik...
zárt papucsot kell felvenni, mert iszonyatosan durván harap mindent, fõleg az ember lábát, és képtelenek leszoktatni róla... simogatni se nagyon lehet, ill. jó feflexekkel kell rendelkezni, mert 2 simi után már oda is kap és harap...
mindent a szájába vesz és viszi is el (persze hogy a hûtõ mögé...)
tényleg kurva okos, és kitalálja hogy lehet bejutni bárhová 😊
vezetékeket viszont érdekes módon nem rág, és soha nem is próbálkozott vele
legjobb móka a felmosó izé tényleg, amit más is írt... arra ráharap, és akár órákig is lógna rajta ha hagynám 😄
a makogás eszméletlen cuki 😄
cipó (mert h így hívják) semmire nem hallgat, csak a csettintésre, de ezt lehet csak betanították neki macska száraz kajával 😊
másik kedvenc mókája a díszpárnára vadászás, ledobod neki a földre, õ meg heves makogások közepette ráveti magát és bírkózik vele 😄D

szerintem még az elején döntsd el hogy kinti kutyó lesz vagy benti

HP+

redbull0304
Nem

<#taps><#integet2>

fotográfik kolomp edisön :D

van aki a kutyust társként tartja nem pedig házõrzõként, és nem utolsó sorban nem mindenki lakik olyan házban/helyen amit védeni kell másoktól
😊

tomi890125
az én legszebbjeim 😊

The Only One!

R0zs0máK
HAHAHAHA Ez iszonyat aranyos 😄DDDDD Kényesek?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Z
A macskád is biztos szereti a halaidat! <#hehe>

A telken a félperzsa nõsténymacska a legjobb vadász. Madártól kezdve az egéren, és a rovarokon át kicsinál mindenféle apró állatot, hozott már nagyarasznyi patkányt is. És mindet megmutatja. Behozza, kicsit játszik vele, aztán kivégzi. Nem túl épületes látvány, amint a konyha közepére ki van fektetve hanyatt egy pati. Srác a hátán fekszik, szürke zakó szétterítve, belek, meg egyéb szervek oldalt elrendeve, és a macska épp öklendezi fel a leharapott fejét...<#zavart2><#wilting>

Aztán murrogva elmegy, hogy most már összeszedhetem. És érezzem magam megtisztelve...<#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

fifi
na én jövök:
vannak halak ugye, két törpepincher meg egy bulldog, és méheim is vannak...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csabesz6
Marharépa:dDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddd

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

redbull0304
Én nagyon szeretem õket, tök jó fejek! ^^ Mindenki azt mondja milyen csúnyák, de utána hozzá is teszik, hogy aranyosak! 😄 Elég elvarázsolt élõlényeg, fõleg a "mosolygós" szájukkal! 😄

redbull0304
Olyan 1500-3500Ft, nagyobb bevásárlócentrumokba általában kaphatóak olyan 5-10cm körüliek! 😄 Enyémek már 20-22cmesek, egy hátrányuk, hogy nagyra nõnek! 25-35cm és 30évig is elélhetnek! 😄😄😄😄

hát nem olyan szép, mint amilyen csúnya 😄
Lord Nomak
Hát ez hatalmas arc, elgondolkodtató macska mellé =D Lehet utána olvasok majd, mibe kerül egy ilyen marharépa ? ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

nandorb
en nem szeretem a kis kutyakat mit tudnak azok csinalni csak ugatnak semmi tobb ha veszely van akkor csak felrerugja az ember semmi tobb,nekem a labradorom mar 1embert megtamadott az udvarban 1idegen kutyat szedett szet majdnem mert betoloakodott az udvarba jah es lancon vannak azonkivul hogy 4-6honapig tart 1lanc a macskak miatt

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

redbull0304
Jól mondod! <#eljen> Plusz egy kis testû szobakutyát nem is nagyon lehet kint tartani!

kis testû pincsi, spániel vagy hasonló méret az simán szobakutya

nagy testû kutyát nyilván kínzás lakásban tartani, de ugyanúgy barbárság sárban-hóban is az udvaron, láncra verve tartani

kas123
nekem hal + macska a favorit 😊

redbull0304
Axolotl-ot kell tartani! Nekem 3db is van! <#nyes><#hehe>

John Cena
amúgy Hal-ra szavzok😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul