Új házikedvenc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
mindenkinek az tetszik ami tetszik
amúgy ilyen általánosításokkal ne gyere már te se...
minden kutya más, tényleg vannak ilyenek de vannak amik pont az ellenkezõjük
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Macskát is 100 féleképp szét lehet szopatni.
Macska viselkedése meg a macskafélék sajátossága, ennyi.
púúúúú
a kutyid mindig a csicskád marad, a cicednek mindig a csicskája maradsz
és a "falkabeli" vagy akármilyen erõsorrendnek az intelligencia az alapja (vagy csak a macs simán beképzelt)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Másrészt az egyéniség se jelent intelligenciát.
púúúúú
ez tud szetidegelni, mint egy hulyegyerek aki nem képes felfogni valamit, hiába rugok bele
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem egyszerû halaid vannak.<#eljen>#eljen>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Felsorolhatnám mi minden faszságot mûvel a kutyám, ha senki nem figyel rá (avagy õ azt hiszi, hogy nem figyelik...)
faszságokat ne írjatok, tuti nem volt még kutyád.
púúúúú
Nagyon tud szeretni ha a közelükbe megyek, már akkor dorombolnak, ha lefexem valahova, odabújnak mellém, amikor hazajövök a kerben rohan hozzám, hízeleg elnyávogja a nap eseményeit 😊
Nincs szaguk, tudom mert mivel közel fexenek hozzám, érezném. Depressziós beteg macska persze nem tisztálkodik.
Nem karmol, mivel szeret.
A nyávogás hangsúlyából tudom mit akar, pl ha ki akar menni, kaját kér, mutatni akar valamit. Õ is érti mit mondok, pl ha valamit nem szabad bár néha azért is csinálja, mert saját akarata van (pl amikor be akar menni a szobámba, mondom neki hogy nem, akkor visszafordul, de néha ha úgy látja hogy nem látom megpróbál besunnyogni, persze ilyenkor csak egy "Látlak!" kell, és rögtön megáll, és visszafordul 😄). Ha az ágymra akar mászni, és én is rajta vagyok, feltámaszkodik az ágy oldalára, és kérõen néz, hogy felmászhat-e. Ha azt mondom gyere akkor felugrik, és odabújik mellém, ha azt mondom nem, akkor letelepszik máshova.
Szóval nagyon is intelligensek, és elég önállóak. Viszont a kutya igazából csak egy "papucs" 😄
Kutya is aranyos, csak mindig büdös, hacsak nincs nagyon gyakran fürdetve, na meg nem is annyira okos, önállóan nemnagyon csinál sokat.
A macsák tudnak szeretni, csak nehezebb ezt a szeretet, és bizalmat kivívni mint egy qtyánál, ahol adsz neki kaját, és már szeret. A macska nem ilyen.
nekem is dõlt már a vérem párszor kézbõl-lábból...
-iszonyat szaga van...
-durván harap mindent, fõleg az ember lábát...
-2 simi után már oda is kap és harap... <#idiota>#idiota>
púúúúú
Költözés is óriási trauma egyes kutyáknak (tudok olyat, amelyiket bár imádta a család, mégis belehalt(!) a végén abba, hogy nem volt "otthon"), szóval ott is érvényes a pár nap szabadság.
Az én kutyámon éreztem is a másodikat, mikor hozzánk került kicsiként, gyorsan megszokott minket, de a költözés külvárosból belvárosba rémálom lehetett neki... 2-3 napig alig aludt, vagy egyáltalán nem, fülelte a zajokat állandóan. És 2 hétbe is beletelt, mire a megszokott viselkedése lett neki.
púúúúú
egyszerû házimacska, most 1 hónapos, fiú, és megzabálom, olyan cukorborsó 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
cimborámnak is van, néha szoktam rá vigyázni ha elutaznak... iszonyat szaga van, de akkor lehet csak a macskakajától, mással nem is nagyon etetik...
zárt papucsot kell felvenni, mert iszonyatosan durván harap mindent, fõleg az ember lábát, és képtelenek leszoktatni róla... simogatni se nagyon lehet, ill. jó feflexekkel kell rendelkezni, mert 2 simi után már oda is kap és harap...
mindent a szájába vesz és viszi is el (persze hogy a hûtõ mögé...)
tényleg kurva okos, és kitalálja hogy lehet bejutni bárhová 😊
vezetékeket viszont érdekes módon nem rág, és soha nem is próbálkozott vele
legjobb móka a felmosó izé tényleg, amit más is írt... arra ráharap, és akár órákig is lógna rajta ha hagynám 😄
a makogás eszméletlen cuki 😄
cipó (mert h így hívják) semmire nem hallgat, csak a csettintésre, de ezt lehet csak betanították neki macska száraz kajával 😊
másik kedvenc mókája a díszpárnára vadászás, ledobod neki a földre, õ meg heves makogások közepette ráveti magát és bírkózik vele 😄D
HP+
fotográfik kolomp edisön :D
😊
A telken a félperzsa nõsténymacska a legjobb vadász. Madártól kezdve az egéren, és a rovarokon át kicsinál mindenféle apró állatot, hozott már nagyarasznyi patkányt is. És mindet megmutatja. Behozza, kicsit játszik vele, aztán kivégzi. Nem túl épületes látvány, amint a konyha közepére ki van fektetve hanyatt egy pati. Srác a hátán fekszik, szürke zakó szétterítve, belek, meg egyéb szervek oldalt elrendeve, és a macska épp öklendezi fel a leharapott fejét...<#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Aztán murrogva elmegy, hogy most már összeszedhetem. És érezzem magam megtisztelve...<#idiota>#idiota>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
vannak halak ugye, két törpepincher meg egy bulldog, és méheim is vannak...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nagy testû kutyát nyilván kínzás lakásban tartani, de ugyanúgy barbárság sárban-hóban is az udvaron, láncra verve tartani