186
Mire kell odafigyelnünk ha egy kis kedvencel bővül a család.
  • Hydroceph
    rohadt dögök
  • tigeroo
    ezért már hálás a macska?:D lehet csak viszketett neki
  • nandorb
    nem joha tud a kutya,macska is illemet
  • mama 2
    Semmire, de a macska nem azért van hogy betanítsuk. Arra ott a kutya. Őket be lehet, mert ha pölö viszed versenyekre, ott ugye kell az hogy valamire be legyen tanítva. De a macska nem.
  • nandorb
    es mire birod megtanitani?,azonkivul meg nembirjak a hideget
  • mama 2
    Még hogy nem hálásak a macskák. Kimentem a macskámhoz, nem nyultam hozzá, és odajött, és dörgölőzött a lábamhoz:). Megsimogattam, fel emelte a fejét, dorombolt, és...ááá imádni valóxD!
    Nagybátyám menyasszonya hozzászólt, leguggolt elé, és már ugrott a lábára:D!
  • John Cena
    hehe:D házi állatod?:D
  • erx13
    Üdv!
    Nekünk már a második beagle fajtáju kutyánk van, kizárolag kint tartjuk. Barátnőmék nagyszülei szintén vettek beaglet ők néha beengedték a lakásba.
    Mi kutyáink lányok voltak az övék fiu. Amik történtek:
    nálunk a kutya lábtörlő megszállott eddig a 2-3 év alatt talán 5 lábtörlőt kapart szét cafatokra. Nem rágja, csak kaparja... ez éjjel elég idegesítő tud lenni. Elég családcentrikus mindenkivel játszana. Nem házörző ugatni is csak mértékkel ugat. Udvarra beenged mindenkit és utána jol meg szexeli a lábát illetve ugrál :)
    Barátnőmék nagyszüleinél a kisbeagle egy ördög ami mozog az préda, ami kicsi szintén préda neki. Amikor csak tud bemegy... mindent megrág mindent kapar. Száríton ha elér valami ruhát akkor annak annyi :)
    Véleményem szerint: beagle aranyos, játékos, unatkozo kisgyerek mellé tökéletes, ha nincs vele eleget foglalkozva, nincs kifárasztva akkor meg mindent tönkretesz...
  • trident
  • nandorb
    nem lakasban tartom mert az oreg kutya nem viseli el a magassagot szoval felmegy a lepcson de vissza le nemtud
  • tomi890125
    ez a macska meg eszméletlen :D
  • tomi890125
    megnézném hogy a Labradorod a hátadon elalszik vagy a hasadon :D
  • Atti12
    cuki :)
  • F1re
    nagyonari :D
  • kas123
    gondolom jo meleg lehetett a monitor :)
  • Starfighter
    Macsekom:
  • nandorb
    nem igaz,az en labradoromtol nincs szebb
  • Starfighter
    A legaranyosabb kutyák a földön!
  • nandorb
    hol elsz falun vagy varosban?
    Fontoss tudni hogy mire szeretnetek tartani haz orzesre,esetleg sima szorakozasra?
  • cucma
    Nekem ékszerteknősöm van. Ha van vízszűrő nincs vele sok baj. naponta 1x eszik. tudom ajánlani bárkinek.
  • kas123
    A SOK ELFOGULT HÜLYÉNEK SZÓLOK, HOGY EZ NEM FLÉM TOPIC! NE AZT VITASSÁTOK, HOGY MELYIK A JOBB! HANEM SEGÍTSETEK A KEZDŐ ÁLLATTARTÓKNAK VAGY "DICSEKEDJETEK" EL A TI HÁZIÁLLATOTOKKAL! KÖSZÖNÖM...

sry h ezzel szétb@szom a topicot, de le lehetne már állni...
    A kutya is éppolyan jó házikedvenc, mint a macska és fordítva is igaz! és itt a vége
  • Rita79
    Nem olyan nagy!
    Csak 6 kilós, csak azért látod olyan nagynak, mert a kicsi mellette csak 20 centi.
  • F1re
    kutyank ien volt kicsinek

ien meg amikor nem volt lenyirva a szööööre

ien meg amikor levot:D
  • tigeroo
    az semmi, nagyfaternak volt olyan nyúlszőnyege ami kb. 1,5x1,5 méteres volt :DDDDD
  • wordsworth
    A legjobb a kutya-macska párosítás :)
    Skótjuhászunk volt eddig csak, sajna most ellopták.. és mellette volt egy sziámi, most meg egy fekete macsek, de mindig jól elvoltak. Lehet magának a skótjuhásznak a természete miatt.
  • F1re
    azta qrva elet mekkora nyul :D:D:X:DX:D:D:D:D:X:D:a
  • Dragooon #160
    háhh köszi szépen
  • n3whous3
    Na ezé nem találtalak, mert új a logód

BOLDOG szülinapt!
  • Dragooon #158
    "kutya is tudja, sőt, azt meg is lehet tanítani arra, hogy mit ne csináljon, ellentétben a macskával"

erről az jut eszembe, amikor hazajövök, kis 6 kilós dög tekereg jobbra-balra, meg ugrál örömében, belépek a hálószobába és ő azonnal összehúzza magát, hanyatt dobja magát a földön stb.
    a szoba közepén meg ott van egy-két zokni szétszórva :->
  • poppe
    cukipofa
    nekem is volt vagy 10 össz-vissz :)
  • Dragooon #156
    "na meg nem is annyira okos, önállóan nemnagyon csinál sokat."

hát ez egy hatalmas nagy hülyeség.:)
  • redbull0304
    Le írtam már az árát, 1500-3500Ft körül van, de nagy akváriumot igényel, azaz 1-2száz litert mivel 25-35cm megnő! Úgyhogy az akvárium költséges, jól meg kell gondolni a tartását! Egyébként nem hal, hanem kétéltű ő egy gőte faj! :)
  • redbull0304
    100e+
  • mama 2
    Egy ilyen hal mennyibe kerül, akváriummal, meg a kaja stb.-vel eggyütt?
  • Willi Betz
    Házikedvencnek még egy kis tengerimalac is megteszi,baromi aranyos kis állatok.
    Érdemesebb sima szűrőt és lányt venni belőle,mert Ők tovább élnek,mint a többi fajta. Egyébként 7-8 éveg élnek. Ő itt az enyém,én is két hete vettem,egyébként már a 6. malacom:)

• Ben C
    kutya > macska

remélem érdemben hozzászóltam.
  • poppe
    nem a rája, azt felismerem :) akkor az algaevő lesz, fura egy szerzet :)
  • tigeroo
    mondjuk én leszarom.

aki úgy gondolja hogy macskát érdemel, hát egyéni szociális probléma.
    csak sajnálom őket hogy nem érezhetik egy kutya őszinte szeretetét:)
    (amit csak nagyon kevés ember >>barát<< képest az embernek adni!!)

ezt szerintem az a többség is megtudja erősíteni, akinek voltmár kutyája meg macskája is (és leszarom a szélsőséges cat-dog fanboyokat, a tények magukért beszélnek)
  • n3whous3
    "- kommunikációnak egyértelműen nagyobb szerepe van a kutyáknál, hiszen ők falkákban éltek (legalábbis az őseik)"

Na ez meg a másik

A 3. pontot meg mindig a macska kedvelők úgy gondolják, hogy "mekkora szar a kutya, mert ilyen".
  • nandorb
    hat pl. nem valogatozik mint a macska,macska azert megvalogatja hogy mit eszik meg az en kutyaim paprikat,paradicsmot mikor viszem el a vodort kiveszi belole akar a krumplit is megzabalja