158
Crysis Wars (Multiplayer)
-
#78 hali!
játszottam én is multiban,és elég sokszor előjött ez a probléma:
mikor nyomtam a tüzelést felugrott a nanoruha menü is.
a wars-t végig vittem de ott nem volt ilyen gond.
ebből gondolom h nem az egerem a xar.
tapasztalt más is ilyet multiban? -
Neoncsoves #77 Légyszives használjátok ezt, mint a Warhead és Wars WAREZ/OFF/SPAM topicjának. előre is kösz:D -
Neoncsoves #76 és ménem tudod elmondani a rászorulóknak?XD -
vorosanti #75 Találtam megoldást a multira.:)
http://thepiratebay.org/ itt keresétek a megoldást. -
strebacom #74 többjátékos mód->interneten->...de ilyenkor kéri a cd kulcsot ide mit irjak ha nem eredeti a game????? -
#73 telepítés, az addig biztos, meg a cd kulcs beirás..
ha még nincs accountod akkor csinálsz a játékon belül egyet, többjátékos mód->interneten->itt tudsz uj fiokot csinálni...
bejelentkezel vele, és kilistázza a szervereket.. onnantol mácsak tevagy, meg a fegyvered, meg esetenként a társaid is :P -
strebacom #72 Na én is megszereztem a gamet az az igazság nem, hogy nem volt még nem eredeti multis játékom, most van.....hogyan mivel tudom játékra birni, de ha lehet olyan szájbarágósan irja már le valaki, hogy hogyan is müxik mi kell hozzá, mit hová kell beirni stb...köszike, de nagyon...... -
retek683 #71 NÁlam működik -
retek683 #70 köSZ:D:D -
#69 egy szó mint száz.. a bg.sfd-t ne töröld ki mer az a menü hátterének videoja.. aza zöld árnyalatu háttér ami a menü hátterében megy -
kemencebalázs #68 Na ezt hogy érted légyszi ird le..
Nagyon szépen köszönöm.... -
kemencebalázs #67 Játék interneten..akkor cd ulcsot kér mondtam nem eredeti a game....tényleg ne haragudjatok rám segitsetek nekem ..... -
kemencebalázs #66 Köszi, de azt irja a szerver nem elérhetö, ja és jelszó nem kell?? -
#65 aha csak egyik fájl az a menü hátterében lévő video -
kemencebalázs #64 ÓÓ isten vagy nagyon köszönöm az önzetlen segitségedet....és ez tényleg müxik???? -
#63 Nekem is volt ilyen probléma, amíg nemes egyszerűséggel ki nem töröltem a Videók mappát. Tedd ezt te is! Ezután rögtön a menüre ugrik.
C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis Wars\Game\Localized -
retek683 #62 szaisztok nem tudjátok miért van az hogy az intro-t nem tom elnyomni? hogy lehet azt? -
#61 Szeva All!
Abban kérek segitséget,hogy hogyan kell regisztrálnom magam ahhoz, hogy tudjak a neten játszani?Jogtiszta a játék, de nem tom, hogy hol kell felhasználónevet illetve passwordot késziteni.Please help. -
#60 Gondolom a Wars fent van.Mivel ez a multi része. Rámész, h "Többjátékos", "Játék interneten", majd alul olyat keress h "Csatlakozás IP-hez"
Ide beírod az alábbi IP-k közül vmelyiket:
81.9.25.205:64087
86.57.13.148:60200
122.102.8.55:64100
64.34.173.155:64100
Majd "Csatlakozás". És enniy, ha minden oké, és nem telt a szerver, akkor már játszhatsz is. -
kemencebalázs #59 Légyszi segitsetek nemek abszolult de kezdö vagyok ezen a téren hogyan tudnék játszani ezzel a game-el nem eredeti.....mit hová kell beirni hogy játszhassak nagyon kérlek benneteket segitsetek....
Köszönöm..... -
#58 Háj!
Jártam arra, Boxer blog, micsináljak vele? :D Láttam, hogy van tagfelvétel is... Hogy minek..? :P -
retek683 #57 ha vki tudna nekem hamachi szoba eléréseket adni annak nagyon örülnék vagy írja meg privibe
-
#56 Szia Zero
Ha minden igaz akkor lesz újra 7th Bf2 ranked publik szerver.
Látogass el ide -
#55 tegnap éjjel kipróbáltam ezt a Crysis Wars-t és hát azt kell mondjam jóval "optimalizáltabb", kvázi jobban fut azonos beállitásokkal mint a sima Crysis multi.. nekem első nekifutásra tetszett... csakhát ez is ugy jo igazán ha vannak olyanok akikkel ösze lehet dolgozni, akár ventrin is, mer ez pont nem az a játék amikor valaki rambózik és akkor nyer a csapata... -
#54 "Jah, de ez jó is lehet, hogy jobban ismered. Jobban rákényszeríti a csapatot, hogy úgy játszon össze, hogy az ellenség ne számítson arra :)"
Jaja, ismerem azt is, még anno CS béta4 től beta7-ig toltam, akkoriban szinte csak tört magyar szerverekre jártam, és ismertem kvázi mindenkit a szervereken... Jhah, szép időszak volt. Nem is nagyon volt más játék, nem kellett így vadászni az embereket. Sőt, éppen gond is volt a "lámahullám", ami gyakorlatilag csak fokozódott. :) Ismerek egy csomó embert, aki se előtte, se utána nem játszott számítógépes játékokkal (de tényleg _semmit_), de a CSét napi szinten.
Aztán volt szerverünk Battlefield Vietnamban, végülis a legnépszerűbb magyar szerver volt, szerveztünk magyar bajnokságot, ott is ismertem a szerver játékosainak nagy részét. Régi klántársakkal is összejárunk sörözni, meg egy részükkel airsoftba fordult a dolog.
BF2-re ez elmúlt, nincs is magyar public szerver. Klán se nagyon.
Sajnálom nagyon. Mintha nem lenne igény járműves nagyteres játékokra.
BF2 topic nem játszó ősbéefesek kocsmájává vált (ami alapjávan véve nem baj ;] ), ETQW zombi, van kb két ember, aki játszik, a többiek meg törttel szarakodnak (ETQW-t is majdnem vettem)...
Aztán itt lenne ez a Wars, de látod, senkit nem érdekel. Még törttel sem. Láttam a kurvanagy lelkesedést, rohantak egy csomóan megvenni (ezen felindulva én is), de mindenki a szinglitől meg a szinkrontól van elájulva... Na majd lehet, hogy átnézek oda is szervezkedni kicsit, hátha...
TF2 megvan, van magyar szerver, vannak magyar klánok, a TFC-t anno nagyon szerettem, de valahogy nem az én világom már. Eleve hedsáthoz vagyok szokva azóta (uhh, 8 éve), nem rakétavetőhöz, másrészt klausztrofóbiám van már a csőjátékoktól. COD4 gondolom hasonlóképp új is, népszerű is, csőjáték is, meg biztosan a CS sem halt ki, sőt. De valahogy ezeket a nagy pályás cuccokat nem szereti a magyar... De miért?
Ehh, fosom itt a szót OFFba... Mindegy, mert miénk a topic, elfoglaltuk... :P -
#53 "Nekem egyébként nem igényem, hogy az ellenfelet is ismerjem, jobban bejön a "nagy háború közepén kis összeszokott csapat""
Jah, de ez jó is lehet, hogy jobban ismered. Jobban rákényszeríti a csapatot, hogy úgy játszon össze, hogy az ellenség ne számítson arra :) -
#52 Teljes mértékben megértelek. De ez akkor van, ha valaki csinál egy Hamachi szobát, hogy gyertek ide játszani. Na abból tényleg nem lesz semmi, csak 3-4 -en szerencsétlenkedés :)
Nyilván volt példa, pl. próbáltam Fuel of War-ban is szervezni, össze is gyűltünk úgy 10-en, de nem jöttek fel se TS-re, majd azt mondták hogy nem jó így járművek nélkül és mire rehosztoltam már valaki csinált egy másik szervert :D
De mint említettem, Vegas 2-ben pl. voltunk már nem 1x 16-an! Pedig rengeteg hibája van, ami már például a CS 1.5 -nél Vegas2-höz képest tökéletesen meg volt oldva (dedicated szerverben konzolból nem lehet beállítani sok dolgot, páylaváltás után meg beállít alapra szinte mindent, illetve a találati rendszer nemhiszem hogy van egy játékban is ilyen rosszul megcsinálva). Aki fel megy egyébként netre vszínűleg 2-3 óra játék után le is törli, még ha imádja is a játékot. A Hamachi multizás csak is azért maradt meg, mert jó társaság jött létre! (bár sajnos a sok hiba már egyre kevesebb játékélményt eredményez). -
#51 "hogy ha összegyűlnénk hamachis multira úgy 16-18-an, akkor az kevés lenne."
Aha, na ezt kétlem, hogy annyian össze tudnánk gyűlni. Én annyi embert még életemben nem láttam egyszerre egy hamachi szobában...
"Nem üti ki egyébként egymást a 2, ha Hamachin játszol máskor ugyan úgy tudsz neten játszani."
Nyilván. Csak nem fogok vele szenvedni. Ahogy elképzelem:
Na, játszunk Wars-t. Megnézem hamát. Jólvanbazmeg, hárman szerencsétlenkednek. Akkor public. Másnap ugyanez. Harmadnap már meg sem nézem.
Tudom, kicsit "bazdmeg róka a porszívódat"-hozzáállás, de nem érzem túlzásnak. Inkább realista.
" annyira nem jön be ez a stílus."
Ja, az első blikkre lejött, hogy mások az elvárásaink.
Nekem egyébként nem igényem, hogy az ellenfelet is ismerjem, jobban bejön a "nagy háború közepén kis összeszokott csapat". -
#50 "Beírja hogy szeretne vki egy megbeszélést, mindenki bekapcsolja, és meg is lehetne beszélni a dolgokat."
Na ez az a nyakatekert szenvedés, amire TS-el nincs szükség... :P Ha játszok, felmegyek TSre. Ha nem figyelek, és csak idegesítenek a többiek, akkor max elvonulok vagy kilépek.
De elég annyit elereszteni, hogy "na, BéeF?", és van jelentkező, nem kell előtte fórumozni, csetelni, galambpostázni...
BF beépített voipját sem használjuk, max ha olyannal találkozunk, aki nincs fenn TSen, akkor lehet neki szólni...
"csak csodálkozok, hogy egy játékban sem található meg."
Hát, szerintem ezen nem kell meglepődni. A DICE igaz, hogy bugos szarokat csinál, amit aztán baszik kijavítani, de még ezzel együtt is csak ők képesek korrekt és igényes nagyteres multis játékot csinálni. Minden más csak erőtlen koppintás, gyerekbetegségekkel, néha olyan dolgokkal, amiket DICE már a BF42-ben javított. ETQW is, ez a Crysis multi is egész egyszerűen _gagyi_ technikailag. A netkód borzalmas, a mozgás béna, a járművek taknyon csúsznak...
Azt hittem, ez majd jó lesz BF3-ig, de ismerősök közül senki nem játszik vele, meg ahogy nézem egyébként sem... -
#49 De abban igazad van, hogy jobb olyan játékban szervezni, amit kevesebben is jó játszani, és jobban összjátékra épül a játékmenet. Az a rossz, hogy a játékokba nem raknak bele olyan lehetőséget, ami lehetővé teszi az összjátékot, illetve csapatok kialakulását. Például lehetne játékokba beletenni 1 gombal kikapcsolható közöshangcsevegést. Beírja hogy szeretne vki egy megbeszélést, mindenki bekapcsolja, és meg is lehetne beszélni a dolgokat.
Battlefield 2-be nagyon tetszett, hogy lehet squadokat létrehozni, meg commander... csak csodálkozok, hogy egy játékban sem található meg. -
#48 Hát igen, Vegas 2 jóval kevesebb emberrel is jó, 16 a maximum egyébként egy szerveren. 4 vs 4 talán az optimális, 6 v 6 egy másik módban.
Én azért nem hiszem, hogy ha összegyűlnénk hamachis multira úgy 16-18-an, akkor az kevés lenne.
A játékonbelüli voice chat-nek tényleg van egy hátránya, hogy csak a csapaton belüliekkel lehet beszélni és játék közben. Vegas 2-ben betöltés után a menüben vár és addig mindenki tud mindenkivel beszélni. De sztem mindig jobb, mint amikor mindig hall mindenki mindenkit.
GRAW 2-nél ezt úgy oldottuk meg, hogy Ventrilo-n 2 csapatra osztódtunk a játék elidnításakor (ott egyszerű volt, saját készítésü szerverrel, én is tudtam rakosgatni, meg bind-el egyszerűen lehetett váltani).
Nem üti ki egyébként egymást a 2, ha Hamachin játszol máskor ugyan úgy tudsz neten játszani.
Najah eddig nagyon úgynézki, hogy senkit sem érdekel így ebben a játékban - vagyis ismerek olyat akit érdekelne, de nem szervezőként.
Nem nekem nincs eredetim, én úgyse játszanék így neten, annyira nem jön be ez a stílus. Egyelőre a Crysis Wars sincs meg, és nem is szeretnék vele így tört szerveren játszani. És nem is tervezem addig a "beszerzését", amíg nincs ilyen "szervezettebb" hamachis multizás.
Vegas2 egyébként semmiben nem hasonlít a CS-re szinte. Nincs ugrás, falhoz bújás sokkal taktikusabbá teszi. Team leader játékmód meg egy nagyon jól eltalált mód lett benne :)
Nah részemről ennyi. -
#47 "Hidd el nagyon jó kis csapat alakulhat ki, ha nem lenne tapasztalat akkor nem mondanám."
Hát nem tudom. Vegas sokkal kevesebb emberes, nem? Ott egy 2v2 már akár működhet is, ha jól sejtem. (Bár igazán nem ismerem, csak egy havernál láttam kb 10 percet, de sima folyosós CS-klónnak tippelem a multit)
Ez meg nagyteres duruvulat, mint egy Battlefield. Én 15 játékos alatti szerverre nem lépek fel BFezni. Wars kicsit más téma, de ott is a 32es szerverekre szoktam felmenni, ahol vannak legalább 20-25-en.
Szal szerintem ez túl sok játékost kíván. A gyülekező időszak kínkeserves egy nagyteresnél, viszont hamachin tömeg soha nincs...
Nem azt mondom, hogy ne csináljátok, viszont én tuti nem fogok hamachizni, pláne, hogy tudok menni hivatalos szerverekre is.
De egyébként ez az egész halva született, ketten beszélgetünk az egészről. Nem lesz ennek magyar közössége, se ilyen, se olyan. Kutyát nem érdekli ez multiban, úgy nézem... :( De ne legyen igazam...
"TeamSpeak sem rossz ötlet. Bár a játékban van voicechat nem? Akkor szerintem jobb azt használni, mert az gondolom csapatra osztódik."
Na pont ez az egyik fő baja a voip-nak, hogy szétszedi a bagázst. Nehezebb összeszerveződni egy csapatba.
A másik fő baja, hogy pálya végén kikapcsol. Pedig a loading pont arra jó, hogy megdumáljuk, hogy "na akkor köv körben amcsi!"
Harmadrészt a voipbe belepofáznak mindenféle fritzek meg csigazabálók is, ami hosszútávon disable-t eredményez nálam.
Persze ez hamachin nem gond, ott nincsenek külföldiek...
"Hátránya sajnos az, hogy nem lehet tudni milyen csapat alakul ki, lehet hogy nagyon rossz, de lehet hogy nagyon jó."
Ahogy nézem, leginkább semmilyen...
Neked van egyébként eredetid? -
#46 Hidd el nagyon jó kis csapat alakulhat ki, ha nem lenne tapasztalat akkor nem mondanám. RS Vegas 2-vel még mostanában is játszogatunk (bár a kevés pálya és rengeteg bug miatt kevesebbet és kevesebben), szinte megjelenés óta! Tavaly nyáron GRAW 2-vel volt (csak az időigény, meg egyéb problémák miatt abbamaradt) nyár végén.
Mint mondtam, csak annyi kell hogy 2-3 ember átvegye a szervezést, meg 2-3 ember kell aki szervert tud csinálni. Ez egy olyan játék szerintem, ahol lennének bőven jelentkezők.
TeamSpeak sem rossz ötlet. Bár a játékban van voicechat nem? Akkor szerintem jobb azt használni, mert az gondolom csapatra osztódik.
Gyülekezésre meg játék előtti beszélgetésekre szerintem jobb a sima CHAT.
De nem is feltétlenül kell megbeszélt időpont. CHAT-re felmentek amíg ráértek, és ha elegen összegyűltek akkor akinek gyorsabb nete van csinál szervert.
Ha valaki vállalja akkor én is letöltöm, és tudok én is legalább 3-4 -et aki szivesen kipróbálná, szerintem ti is. Csak szervező kellene, aki vállalja hogy egy kisebb ideje elmegy a szervezkeződésbe.
Az biztos, hogy bonyolultabb mint felmenni és lövöldözni, de szvsz megéri.
Hátránya sajnos az, hogy nem lehet tudni milyen csapat alakul ki, lehet hogy nagyon rossz, de lehet hogy nagyon jó. -
#45 Jellemzően ezek a tört szerverek nem veszik fel a versenyt a szponzorált/fizetett szerverekkel. Gyenge vasat tesznek alá általában.
Na meg a punkbuster sem szokott rajtuk menni, úgyhogy csíterek gyűjtőhelye is... -
#44 Hát, nemtom.
Szerintem fontosabb egy Teamspeak szerver, ahová fel lehet gyűlni pofázni, meg közösen menni szerverre.
A hamachival pont ez a baj, hogy "megbeszélt időpontok". Nem lehet felugrani játszani egy fél órára bármikor. Nem lehet spontán embereket találni egy szerveren.
Szerintem normális közösség akkor alakul ki, ha sokan megveszik az eredetit(pl BFv, BF2), vagy van magyar, állandó tört szerver(CS).
Anélkül ilyen nyögvenyelős, élőhalott a dolog.
Kissé úgy is érzem, az ablakon kidobott pénz volt megvenni, nem lesz ebből multi... -
#43 ezek a tört szerok nagyon szarok szar az egész bazdmeg laggol ösze visza 2 ezer forintot nem éra játék alpbol sem... -
#42 Így nincs értelme. -
#41 Nem olyan macerás az egyébként. Kell 2-3 valaki aki beosztja az embereket a megfelelő szobákba (szerver készítőket az összes szobába), aztán egy szöveg alapu oldal ahol leírják a szabályokat, egy (külső szerverről futó, ingyenesen regelhető) CHAT. Megbeszélt időpontok (este **-kor kezdés, akár 2-3 naponta), szerver készítést jelezni a forumban.
Elején bonyolultabb, utána viszont sokkal jobb szvsz, nem lépnek be idegenek, könnyebb rendet tartani, és aki nem tud alkalmazkodni az idővel is kialakuló szabályoknak egyszerűen BAN.
Csapatokat érdemes kiegyenlítetten elosztani, és csak másodlagosan azt nézni hogy ki kivel szeret játszani.
Úgysem mindig ugyan azok játszanak egyébként, nem mindenki ér rá midnig, meg csatlakoznak újak is. -
#40 Én is úgy értettem a hamachis közösséget, egy netes társaság. De rendes közösség sem lehetetlen. -
#39 89.9.20.205:64087
86.57.13.148:60200
122.102.8.55:64100
64.34.173.155:64100