15
  • Sanyix
    #15
    irodalom tényleg nem kell, de töri igen. Csak azért hogy nehogy az legyen hogy a "zemeszpére szavaztunk, és itt lakunk közelis és azé'" ember legyél.
  • hpteso
    #14
    igazad van tom235. olyat kene tanitani amit tudsz is hasznalni a valosagban.
  • tom235
    #13
    Nézd ha neked annyira tetszik, akkor tanuljad csak szabadídődben,hogy meglegyen az alapműveltséged (bár még mindig nem világos mire jó, mert megélni abból nem tudsz) de nem kéne minden gyerekre ráerőltetnie az államnak. Inkább szakmai tárgyakat tanítanának, azzal megy is valamire az ember.
  • Mcsiv
    #12
    Sajnálatos hogy így gondolkoztok, én sem szerettem ezeket a tárgyakat, sőt, utáltam, de az igazat megvallva ennél többet is illene tudni, mint amit az iskolában oktatnak. Matek helyett programozást?:D bocs, de rajtad röhögnöm kell;]
  • Ferrer
    #11
    Tényleg semmi szükség irodalomra, törire, de matek helyett is taníthatnának programozást, állítólag a cél a logikus gondolkozás kifejlesztése.
    Aki meg annyira "alapművelt" akar lenni, majd megteszi saját késztetésből.

    És miért gáz a crt? Kocka vagy -e?
  • Adamul
    #10
    semmi szükség irodalomra, törire???
    Hallottál már te valami olyat hogy alapműveltség????

    Amúgymeg jó az a szoftver mivel tudja teljes képernyőn nyomni a kamerát ?:D De a crt monitor az gáz
  • tom235
    #9
    "avi egy-két alkalommal bőven elég lenne a tanárral találkozni élőben, akkor lenne számonkérés meg ilyesmi"
    Ja és szépen kipuskázná az egészet, nem? ennek tényleg kurvasok értelme van. Inkább hamár a jövő oktatásáról van szó, rá kéne jönni, hogy pl. semmi szükség a mai világban az irodalomra, törire, meg hasonló ostoba tárgyakra, aminek hasznát az életbe nem veszed.
  • AgentKis
    #8
    Ez az oktatás jövője szerintem. Gondoljátok csak el, nem kell hozzá b@szottnagy iskolaépület (fűtéssel, üzemeltetéssel, felújítással), elég néhány tanterem. A tanárok és a diákok is otthonról nyomhatják (minimális utazási költség). Felső tagozattól mindenképpen választhatóvá tenném bárki számára. Havi egy-két alkalommal bőven elég lenne a tanárral találkozni élőben, akkor lenne számonkérés meg ilyesmi (tehát mondjuk 2 hetente lenne egy iskolában töltött nap). Otthon a többi diák sem zavarná a tanulókat óra közben, hiszen csak a tanárukat látnák, vélhetően sokkal jobban tudnának a tananyagra koncentrálni. Az egész rendszer rugalmassabb, hatékonyabb lenne, sokkal jobb időkihasználással sokkal kisebb költséggel.
  • Vogel
    #7
    Igazából respekt a dirinek. Ahogy látom kicsit más az osztályterem színvonala mint ahová én jártam. Lehet magán suli? Nálunk ezt tutira nem engedték volna ahol a szülőket is letiltották az oszt terem kifestéséről amit ők kezdeményeztek és hajtottak volna végre saját zsebből.
  • Mr Csé
    #6
    jobulást
  • Mcsiv
    #5
    Én is csak az előttem szólókkal tudok egyet érteni. Igaz, a "távoktatás" Európában máshol már létező fogalom ilyen formában, sajnálatos azonban hogy ez megint nem egyetemes kezdeményezés, hanem igazából csak magánakcióról van szó. A szülőknek és az iskola igazgatójának respect hogy megvalósították/hagyták hogy megvalósítsák a dolgot, remélhetőleg egy kicsit nagyobb publicitást nyer a dolog és nem egyedüli eset lesz itthon egy ilyen kezdeményezés, hanem többen is belátják hogy van jövője ezeknek a megoldásoknak. A kislánynak meg jobbulást.
  • Griphons
    #4
    Lehet hogy kicsit nőklapjás, de szerintem néha kellenek ilyen emberi történetek az SG-re is. Gratula a papának az ötletért, és jobbulást a kislánynak!
  • M0rph3u5
    #3
    elismerésem a faternak az 5letért és a megvalósításért
  • pitbulllll
    #2
    fúúú, te mekkora egy kretén vagy... jobbulást a kislánynak
  • aDannyBoy
    #1
    fúúú, ez inkább nőklapja style, nem?