42
S4League hiba és játék
-
xxxXXXxxx1997 #42 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy elindította a letöltést, letöltötte a downloadert, futtatta és ahelyett,hogy elkezdte volna letölteni kiírta,hogy belső hiba...(persze angolul) .
Ha valaki már ezt meg tudta oldani légyszíves segítsen nekem is!
A segítséget előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Egy S4 rajongó :)
-
Atesz1245 #41 Sziasztok erre tud valaki vamit?:S
a nyomorék xtrap kiírja akárhányszor elindítom a játékot 08 00000000 504 hiba
ami elvieg azt jelenti h valamilyen futó program bezavarja a gépen és ezért nem indul el de arra nem képes h kiírja h melyik lenne újra rakni nem szeretném a gépem előre is köszi a válaszokat!! -
Atesz1245 #40 Nézzétek meg az oldalam S4 League-val és MMorpg-kel folgalkozok http://mmorpg.lapunk.hu -
romii #39 Tales Runner -
Norberto88 #38 Sziasztok!
Én nagyon szeretem ezt a játékot, de azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valami hasonlót a GunZ-on kívűl? :) -
baluka16 #37 Nekem az a hiba hogy be jelentkezek rá megyek valamelyik szerverre és amikor be kell írni a nicknevedet be írom rá megyek hogy creatue és ennyi nem csinál semmit miért lehet ez? -
Atesz1994 #36 Hello ha akartok keresetek rám s4-en a nevem Atesz1245 12 super rookie-s vok :D1 hete játszok -
Anonymusss #35 Hat nem jó h senki nem ir lényeget..... -
king88 #34 Hali!! nekem az a gondom hogy mostanában állandóan ezt a hiba üzenetet kapom: the connection with game server has been terminated.
Utána rányomok hogy confirm és kidob az egész játékból. Vki találkozott már ezzel a problémával, mit tudok kezdeni vele?? -
#33 Hali
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor még kevesebb a játékos (kb 6 fő), még semmi gondja, de mikor kezd emelkedni a játékos szám és lövök az ellenfélre, akkor megemelkedik a pingem normálról olyan 2000-re, kipróbáltam úgy is, hogy nem lövök, így is megemelkedik a pingem, ha egyszerre sok ellenség van körülöttem, de csak akkor, saját csapattársaim nem hatnak a pingemre, amint respawnolok visszaáll a normál értékre. Az óta van nálam ez a hiba, mióta bejött az új patch. Persze a hivatalos fórumon is többeknek ez a gondja, de gondoltam beírok ide is.
Amiket már próbáltam:
Reinstall
Portfowarding
Hamachi kiiktatás
Tűzfal kiiktatás
Low grafika (ha lagolok, ha nem, az fps-em mindig állandó értékű, nincs vele gond)
A netem 2Mbit-es, még nem volt vele gond.
Szóval nem tudom, hogy mi lehet a baja. -
Anonymusss #32 hally ujra raktam gépet és akor 2 hétig hibatlanul ment:D de most elkezdet nekem time out-olni:S plz valami info ami lényeges lehetne irjtok -
#31 Na közbe leszedtem és faján megy, fennakadás nélkül.
Tetszik is, csak kevés a deathmatch szerver ugynézem, pedig az nagyobb fun mint a td -
#30 még mindig vírusnak jelzi a gammát? -
milan12301 #29 Hi all!!én az S4en nagyon jól nyomom!!a barátommal!!akit érdekel irjon PMbe a neve procygirl!!!!amugy
U P
U P
UP -
#28 xD télleg vírusos
nem tudom, hogy betegyem-e kivételbe ne legyen network connect fail, de ha télleg vírus akkor rábaszok.... mind1 várok. -
Crusnik #27 Csak nekem hót vírusos a legújabb patch és ez network connec fail is előjön. Esetleg valami ötlet. Most lusta vagyok nagyon vissza olvasni ^^ -
KremPeti #26 Sziasztok! Nah elindult a beta:D
Lenne egy problémám, aki tud lécci segítsen: [email protected]
Nah szóval a nagy gépemen ami álítolag jobb:D azon azt írja ki hogy Network Conenct Fail. A laptopon pedig nem írja ki hanem futtatja rendesen. Lécci aki tud segítsen. -
KremPeti #25 Elvileg el kellet volna indulnia már:D Nekem azt írja ki hogy :
Network connect fail:S Ugyhogy ez kb olyan mint a TimeoutXD -
KremPeti #24 Nagy mindenki.Új hírem van, eszt szerintem tudjátok ti is de azért elmondom.:P A minap megnéztem a honlapot ahol eszt az infot láttam: Finally, S4 will be opened up again at October 07th, 2008! Meg még valami.Aszt irták, ez csak egy test verzio, hogy megnézzék mekkora az érdeklődés az EU-s verzio iránt. -
KremPeti #23 Savior véletlenül nem Oktober 27?:D Mert még mindig nekem Timeout-ik.:S -
KremPeti #22 S4 League Trailer -
KremPeti #21 hát nem:D De megér rászánni egy kis időt erre is:D -
#20 azt hittem előszörre hogy Audi S4 League... hogy valami fasza autós gamma de úgy látszik nem :( -
KremPeti #19 -
KremPeti #18 huhu 2 nap az sok:S Super rookie 19-en vagyok meg akarnám csinálni a 2 szintet hogy Pro legyek.Azért szemétség hogy a koreai vezioban tobb minden van mint az eusban. -
savior #17 27.-et olvastam -
KremPeti #16 Különben remélem ezen a héten már lehet vele játszani. -
KremPeti #15 Ennek a játéknak egyetlen szépséghibája, a játékélmény:S
Sokan laggolnak. Már engem is nagyon idegesít, hogy két tárat kell ellőnöm egy emberre:D -
KremPeti #14 Rendszerkövetelmény:
Minimum
CPU- Pentium 3 1Ghz
RAM - 256MB
HDD - 1 GB
Operation system - Windows:D
Graphic card - nVidia Geforce 4MX
NET - 56Kbps or faster -
KremPeti #13 hello jaja timeout:D aszt= azt:P (parasztosan) -
#12 Jah timeout-al kidob, majd szóljatok ha már műxik a szeró :D -
#11 "Mostanában miután beírtam az acc-ot és a pw-t aszt irja ki:"
mi az az aszt? -
romii #10 http://s4.en.alaplaya.eu/ -
#9 "S4 League: újabb ingyenes, koreai lövöldözős alkotás, ezúttal a Halo nyomdokain"
Pf..... túlzásokba ne essünk, a Halo azért enyhén magasabb szint, ez inkább a GunZ-ra hasonlít (játékmenetben főleg) ... még letesztelem.
(na meg kéne egy hivatalos oldal link) -
#8 esetleg infó róla és akkor normál topik is lehetne.... -
KremPeti #7 A honlapra beenged csak a játékba nem:D -
KremPeti #6 De mért untad meg? -
romii #5 de nem biztos :D am fasza game -
KremPeti #4 huh erre nem gondoltam:D már minden probálgattam vele de semmi:D köszi
-
romii #3 én játszottam de már meguntam.. és ezt akkor szokta kiírni ha hibásan írod be a nevet vagy jelszót