42
S4League hiba és játék
  • xxxXXXxxx1997
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy elindította a letöltést, letöltötte a downloadert, futtatta és ahelyett,hogy elkezdte volna letölteni kiírta,hogy belső hiba...(persze angolul) .
    Ha valaki már ezt meg tudta oldani légyszíves segítsen nekem is!
    A segítséget előre is köszönöm!
    Tisztelettel:
    Egy S4 rajongó :)
  • Atesz1245
    Sziasztok erre tud valaki vamit?:S
    a nyomorék xtrap kiírja akárhányszor elindítom a játékot 08 00000000 504 hiba
    ami elvieg azt jelenti h valamilyen futó program bezavarja a gépen és ezért nem indul el de arra nem képes h kiírja h melyik lenne újra rakni nem szeretném a gépem előre is köszi a válaszokat!!
  • Atesz1245
    Nézzétek meg az oldalam S4 League-val és MMorpg-kel folgalkozok http://mmorpg.lapunk.hu
  • romii
    Tales Runner
  • Norberto88
    Sziasztok!
    Én nagyon szeretem ezt a játékot, de azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valami hasonlót a GunZ-on kívűl? :)
  • baluka16
    Nekem az a hiba hogy be jelentkezek rá megyek valamelyik szerverre és amikor be kell írni a nicknevedet be írom rá megyek hogy creatue és ennyi nem csinál semmit miért lehet ez?
  • Atesz1994
    Hello ha akartok keresetek rám s4-en a nevem Atesz1245 12 super rookie-s vok :D1 hete játszok
  • Anonymusss
    Hat nem jó h senki nem ir lényeget.....
  • king88
    Hali!! nekem az a gondom hogy mostanában állandóan ezt a hiba üzenetet kapom: the connection with game server has been terminated.
    Utána rányomok hogy confirm és kidob az egész játékból. Vki találkozott már ezzel a problémával, mit tudok kezdeni vele??
  • Hikaru
    Hali
    Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor még kevesebb a játékos (kb 6 fő), még semmi gondja, de mikor kezd emelkedni a játékos szám és lövök az ellenfélre, akkor megemelkedik a pingem normálról olyan 2000-re, kipróbáltam úgy is, hogy nem lövök, így is megemelkedik a pingem, ha egyszerre sok ellenség van körülöttem, de csak akkor, saját csapattársaim nem hatnak a pingemre, amint respawnolok visszaáll a normál értékre. Az óta van nálam ez a hiba, mióta bejött az új patch. Persze a hivatalos fórumon is többeknek ez a gondja, de gondoltam beírok ide is.

Amiket már próbáltam:
    Reinstall
    Portfowarding
    Hamachi kiiktatás
    Tűzfal kiiktatás
    Low grafika (ha lagolok, ha nem, az fps-em mindig állandó értékű, nincs vele gond)
    A netem 2Mbit-es, még nem volt vele gond.

Szóval nem tudom, hogy mi lehet a baja.
  • Anonymusss
    hally ujra raktam gépet és akor 2 hétig hibatlanul ment:D de most elkezdet nekem time out-olni:S plz valami info ami lényeges lehetne irjtok
  • RAZOR27
    Na közbe leszedtem és faján megy, fennakadás nélkül.
    Tetszik is, csak kevés a deathmatch szerver ugynézem, pedig az nagyobb fun mint a td
  • RAZOR27
    még mindig vírusnak jelzi a gammát?
  • milan12301
    Hi all!!én az S4en nagyon jól nyomom!!a barátommal!!akit érdekel irjon PMbe a neve procygirl!!!!amugy

U P
    U P
    UP
  • RAZOR27
    xD télleg vírusos
    nem tudom, hogy betegyem-e kivételbe ne legyen network connect fail, de ha télleg vírus akkor rábaszok.... mind1 várok.
  • Crusnik
    Csak nekem hót vírusos a legújabb patch és ez network connec fail is előjön. Esetleg valami ötlet. Most lusta vagyok nagyon vissza olvasni ^^
  • KremPeti
    Sziasztok! Nah elindult a beta:D
    Lenne egy problémám, aki tud lécci segítsen: [email protected]
    Nah szóval a nagy gépemen ami álítolag jobb:D azon azt írja ki hogy Network Conenct Fail. A laptopon pedig nem írja ki hanem futtatja rendesen. Lécci aki tud segítsen.
  • KremPeti
    Elvileg el kellet volna indulnia már:D Nekem azt írja ki hogy :
    Network connect fail:S Ugyhogy ez kb olyan mint a TimeoutXD
  • KremPeti
    Nagy mindenki.Új hírem van, eszt szerintem tudjátok ti is de azért elmondom.:P A minap megnéztem a honlapot ahol eszt az infot láttam: Finally, S4 will be opened up again at October 07th, 2008! Meg még valami.Aszt irták, ez csak egy test verzio, hogy megnézzék mekkora az érdeklődés az EU-s verzio iránt.
  • KremPeti
    Savior véletlenül nem Oktober 27?:D Mert még mindig nekem Timeout-ik.:S
  • KremPeti
    S4 League Trailer
  • KremPeti
    hát nem:D De megér rászánni egy kis időt erre is:D
  • Pepsi Twist
    azt hittem előszörre hogy Audi S4 League... hogy valami fasza autós gamma de úgy látszik nem :(
  • KremPeti
  • KremPeti
    huhu 2 nap az sok:S Super rookie 19-en vagyok meg akarnám csinálni a 2 szintet hogy Pro legyek.Azért szemétség hogy a koreai vezioban tobb minden van mint az eusban.
  • savior
    27.-et olvastam
  • KremPeti
    Különben remélem ezen a héten már lehet vele játszani.
  • KremPeti
    Ennek a játéknak egyetlen szépséghibája, a játékélmény:S
    Sokan laggolnak. Már engem is nagyon idegesít, hogy két tárat kell ellőnöm egy emberre:D
  • KremPeti
    Rendszerkövetelmény:
    Minimum
    CPU- Pentium 3 1Ghz
    RAM - 256MB
    HDD - 1 GB
    Operation system - Windows:D
    Graphic card - nVidia Geforce 4MX
    NET - 56Kbps or faster
  • KremPeti
    hello jaja timeout:D aszt= azt:P (parasztosan)
  • RAZOR27
    Jah timeout-al kidob, majd szóljatok ha már műxik a szeró :D
  • Kicsikiraly
    "Mostanában miután beírtam az acc-ot és a pw-t aszt irja ki:"

mi az az aszt?
  • romii
    http://s4.en.alaplaya.eu/
  • RAZOR27
    "S4 League: újabb ingyenes, koreai lövöldözős alkotás, ezúttal a Halo nyomdokain"

Pf..... túlzásokba ne essünk, a Halo azért enyhén magasabb szint, ez inkább a GunZ-ra hasonlít (játékmenetben főleg) ... még letesztelem.

(na meg kéne egy hivatalos oldal link)
  • RAZOR27
    esetleg infó róla és akkor normál topik is lehetne....
  • KremPeti
    A honlapra beenged csak a játékba nem:D
  • KremPeti
    De mért untad meg?
  • romii
    de nem biztos :D am fasza game
  • KremPeti
    huh erre nem gondoltam:D már minden probálgattam vele de semmi:D köszi
  • romii
    én játszottam de már meguntam.. és ezt akkor szokta kiírni ha hibásan írod be a nevet vagy jelszót