S4 League
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy elindította a letöltést, letöltötte a downloadert, futtatta és ahelyett,hogy elkezdte volna letölteni kiírta,hogy belsõ hiba...(persze angolul) .
Ha valaki már ezt meg tudta oldani légyszíves segítsen nekem is!
A segítséget elõre is köszönöm!
Tisztelettel:
Egy S4 rajongó 😊
Az lenne a kérdésem,hogy találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy elindította a letöltést, letöltötte a downloadert, futtatta és ahelyett,hogy elkezdte volna letölteni kiírta,hogy belsõ hiba...(persze angolul) .
Ha valaki már ezt meg tudta oldani légyszíves segítsen nekem is!
A segítséget elõre is köszönöm!
Tisztelettel:
Egy S4 rajongó 😊
Sziasztok erre tud valaki vamit?:S
a nyomorék xtrap kiírja akárhányszor elindítom a játékot 08 00000000 504 hiba
ami elvieg azt jelenti h valamilyen futó program bezavarja a gépen és ezért nem indul el de arra nem képes h kiírja h melyik lenne újra rakni nem szeretném a gépem elõre is köszi a válaszokat!!
a nyomorék xtrap kiírja akárhányszor elindítom a játékot 08 00000000 504 hiba
ami elvieg azt jelenti h valamilyen futó program bezavarja a gépen és ezért nem indul el de arra nem képes h kiírja h melyik lenne újra rakni nem szeretném a gépem elõre is köszi a válaszokat!!
Nézzétek meg az oldalam S4 League-val és MMorpg-kel folgalkozok http://mmorpg.lapunk.hu
Tales Runner
Sziasztok!
Én nagyon szeretem ezt a játékot, de azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valami hasonlót a GunZ-on kívûl? 😊
Én nagyon szeretem ezt a játékot, de azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok valami hasonlót a GunZ-on kívûl? 😊
Nekem az a hiba hogy be jelentkezek rá megyek valamelyik szerverre és amikor be kell írni a nicknevedet be írom rá megyek hogy creatue és ennyi nem csinál semmit miért lehet ez?
Hello ha akartok keresetek rám s4-en a nevem Atesz1245 12 super rookie-s vok 😄1 hete játszok
Hat nem jó h senki nem ir lényeget.....
Hali!! nekem az a gondom hogy mostanában állandóan ezt a hiba üzenetet kapom: the connection with game server has been terminated.
Utána rányomok hogy confirm és kidob az egész játékból. Vki találkozott már ezzel a problémával, mit tudok kezdeni vele??
Utána rányomok hogy confirm és kidob az egész játékból. Vki találkozott már ezzel a problémával, mit tudok kezdeni vele??
Hali
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor még kevesebb a játékos (kb 6 fõ), még semmi gondja, de mikor kezd emelkedni a játékos szám és lövök az ellenfélre, akkor megemelkedik a pingem normálról olyan 2000-re, kipróbáltam úgy is, hogy nem lövök, így is megemelkedik a pingem, ha egyszerre sok ellenség van körülöttem, de csak akkor, saját csapattársaim nem hatnak a pingemre, amint respawnolok visszaáll a normál értékre. Az óta van nálam ez a hiba, mióta bejött az új patch. Persze a hivatalos fórumon is többeknek ez a gondja, de gondoltam beírok ide is.
Amiket már próbáltam:
Reinstall
Portfowarding
Hamachi kiiktatás
Tûzfal kiiktatás
Low grafika (ha lagolok, ha nem, az fps-em mindig állandó értékû, nincs vele gond)
A netem 2Mbit-es, még nem volt vele gond.
Szóval nem tudom, hogy mi lehet a baja.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy amikor még kevesebb a játékos (kb 6 fõ), még semmi gondja, de mikor kezd emelkedni a játékos szám és lövök az ellenfélre, akkor megemelkedik a pingem normálról olyan 2000-re, kipróbáltam úgy is, hogy nem lövök, így is megemelkedik a pingem, ha egyszerre sok ellenség van körülöttem, de csak akkor, saját csapattársaim nem hatnak a pingemre, amint respawnolok visszaáll a normál értékre. Az óta van nálam ez a hiba, mióta bejött az új patch. Persze a hivatalos fórumon is többeknek ez a gondja, de gondoltam beírok ide is.
Amiket már próbáltam:
Reinstall
Portfowarding
Hamachi kiiktatás
Tûzfal kiiktatás
Low grafika (ha lagolok, ha nem, az fps-em mindig állandó értékû, nincs vele gond)
A netem 2Mbit-es, még nem volt vele gond.
Szóval nem tudom, hogy mi lehet a baja.
hally ujra raktam gépet és akor 2 hétig hibatlanul ment😄 de most elkezdet nekem time out-olni:S plz valami info ami lényeges lehetne irjtok
Na közbe leszedtem és faján megy, fennakadás nélkül.
Tetszik is, csak kevés a deathmatch szerver ugynézem, pedig az nagyobb fun mint a td
Tetszik is, csak kevés a deathmatch szerver ugynézem, pedig az nagyobb fun mint a td
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
még mindig vírusnak jelzi a gammát?
Hi all!!én az S4en nagyon jól nyomom!!a barátommal!!akit érdekel irjon PMbe a neve procygirl!!!!amugy
U P
U P
UP
U P
U P
UP
xD télleg vírusos
nem tudom, hogy betegyem-e kivételbe ne legyen network connect fail, de ha télleg vírus akkor rábaszok.... mind1 várok.
nem tudom, hogy betegyem-e kivételbe ne legyen network connect fail, de ha télleg vírus akkor rábaszok.... mind1 várok.
Csak nekem hót vírusos a legújabb patch és ez network connec fail is elõjön. Esetleg valami ötlet. Most lusta vagyok nagyon vissza olvasni ^^
Sziasztok! Nah elindult a beta😄
Lenne egy problémám, aki tud lécci segítsen: [email protected]
Nah szóval a nagy gépemen ami álítolag jobb😄 azon azt írja ki hogy Network Conenct Fail. A laptopon pedig nem írja ki hanem futtatja rendesen. Lécci aki tud segítsen.
Lenne egy problémám, aki tud lécci segítsen: [email protected]
Nah szóval a nagy gépemen ami álítolag jobb😄 azon azt írja ki hogy Network Conenct Fail. A laptopon pedig nem írja ki hanem futtatja rendesen. Lécci aki tud segítsen.
Elvileg el kellet volna indulnia már😄 Nekem azt írja ki hogy :
Network connect fail:S Ugyhogy ez kb olyan mint a TimeoutXD
Network connect fail:S Ugyhogy ez kb olyan mint a TimeoutXD
Nagy mindenki.Új hírem van, eszt szerintem tudjátok ti is de azért elmondom.😛 A minap megnéztem a honlapot ahol eszt az infot láttam: Finally, S4 will be opened up again at October 07th, 2008! Meg még valami.Aszt irták, ez csak egy test verzio, hogy megnézzék mekkora az érdeklõdés az EU-s verzio iránt.
Savior véletlenül nem Oktober 27?😄 Mert még mindig nekem Timeout-ik.:S
hát nem😄 De megér rászánni egy kis idõt erre is😄
azt hittem elõszörre hogy Audi S4 League... hogy valami fasza autós gamma de úgy látszik nem 😞
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

huhu 2 nap az sok:S Super rookie 19-en vagyok meg akarnám csinálni a 2 szintet hogy Pro legyek.Azért szemétség hogy a koreai vezioban tobb minden van mint az eusban.
27.-et olvastam
Különben remélem ezen a héten már lehet vele játszani.
Ennek a játéknak egyetlen szépséghibája, a játékélmény:S
Sokan laggolnak. Már engem is nagyon idegesít, hogy két tárat kell ellõnöm egy emberre😄
Sokan laggolnak. Már engem is nagyon idegesít, hogy két tárat kell ellõnöm egy emberre😄
Rendszerkövetelmény:
Minimum
CPU- Pentium 3 1Ghz
RAM - 256MB
HDD - 1 GB
Operation system - Windows😄
Graphic card - nVidia Geforce 4MX
NET - 56Kbps or faster
Minimum
CPU- Pentium 3 1Ghz
RAM - 256MB
HDD - 1 GB
Operation system - Windows😄
Graphic card - nVidia Geforce 4MX
NET - 56Kbps or faster
hello jaja timeout😄 aszt= azt😛 (parasztosan)
Jah timeout-al kidob, majd szóljatok ha már mûxik a szeró 😄
"Mostanában miután beírtam az acc-ot és a pw-t aszt irja ki:"
mi az az aszt?
mi az az aszt?
DFTBA ಠ_ಠ
"S4 League: újabb ingyenes, koreai lövöldözõs alkotás, ezúttal a Halo nyomdokain"
Pf..... túlzásokba ne essünk, a Halo azért enyhén magasabb szint, ez inkább a GunZ-ra hasonlít (játékmenetben fõleg) ... még letesztelem.
(na meg kéne egy hivatalos oldal link)
Pf..... túlzásokba ne essünk, a Halo azért enyhén magasabb szint, ez inkább a GunZ-ra hasonlít (játékmenetben fõleg) ... még letesztelem.
(na meg kéne egy hivatalos oldal link)
esetleg infó róla és akkor normál topik is lehetne....
A honlapra beenged csak a játékba nem😄
De mért untad meg?
de nem biztos 😄 am fasza game
huh erre nem gondoltam😄 már minden probálgattam vele de semmi😄 köszi
én játszottam de már meguntam.. és ezt akkor szokta kiírni ha hibásan írod be a nevet vagy jelszót

Hello mindenki! Nemtudom, hogy hányan játszanak ezzel a játékkal,de az biztos hogy én játszok vele. Nah mind1. Mostanában miután beírtam az acc-ot és a pw-t aszt irja ki: Failed to connect to Authentication server (Timeout) ha valaki tud segíteni az kérem tegye meg😄 Nagyon jó játék meg minden.