63
Hargitai Bea Columbiában.
-
n3whous3 #23 Valóságshow, akkor főleg -
n3whous3 #22 Azta büdös kurva, hogy lehet ilyen gané fos sorozatokat csinálni? Tűzre az egész bandával -
#21 nem hiszem hogy ez egy rajongoi topic lenne :D -
megalodon #20 Jó azt nem mondom,hogy én mégegyszer nem
de a műsör nevetséges lesz ,vagy nmtom megy e.csak azért irtam ide,hogy szídjam(nem a csajt a "müsort")
Amugy szereti valaki ,nézi majd valaki örömmel?? Mert akkor nemtom minek egy ilyen forum -
Phat Smoker #19 vmivel futtatni kell Hargitai Beát ;-) -
#18 szerintem egyértelmű hogy megrendezett a kiválasztotton lepődtem meg, mert azt talán mégsem, nem a fenét azt is ahogy írtad :D
nem is azért nézem ezeket mert igényes műsor mittomén, hanem azért mert jókat lehet hülyülni itt sgn és ritka jókat röhögtem a kiválasztottnál is remélem folytatódik ennél a műsornál, még a józsi barát esélyes, csak az kár, hogy kevesen nézik még, a megasztárt meg komolyan veszik :D -
#17 Ez az, minek megnézni a műsort ha Indexen elolvastam az első öt részt. -
#16 persze persze, semmi sem lesz megrendezve mi? majd jol elrabolják, a krampijárol meg kiderul hogy kolás dealer... -
#15 :o
nagy szavak -
piamania #14 Szept. 30. keddre esik, a House meg szerdán van. -
Jocex #13 Hány órakkor lesz? Mert ha a Doktor House helyére ezt rakják be, és a House meg lesz este 11-kor, akkor felgyújtom a TV2-t! -
Mirk #12 hát ez engem kurvára érdekel
egész nap ezen fog járni az eszem biztosan -
#11 maradjon is ott -
#10 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azér dugnád a csajt :PP -
megalodon #9 ez a műsor gyanüs! Nemrég tudtuk meg a jó kis bulvárhírekböl,hogy van egy kolumbiai hapsija és megy vele el.Már egyböl egy műsort kell csinálni róla?? Elég gyanús.Vagy a krapek kamu vagy a müsor vagy az egész!
Szánalom az egész történet! -
#8 kár hogy megrendezett.
vagyis ez nem baj, csakhát úgy akarják beállítani mintha nem létezne az a bizonyos forgatókönyv
azért utálom az összes őfőzsót, megasztárt, kiválasztott stb agymenéseket -
#7 -
#6 fú
....
fúúú -
#5 lol -
#4 remélem suttyó gyerekek megtépik a haját :D
-
Szeszmester #3 Jó szórakozást. -
#2 Senorita Szöszi címmel indít új műsort a TV2.
A Hargitai Bea főszereplésével készülő produkcióban a szőke magyar bombázó kolumbiai kalandjait követhetik nyomon a nézők.
Szenvedélyes romantika, veszélyes kalandok, irónikus fordulatok várhatóak a TV2-n szeptember 30.-tól minden héten,
a Senorita Szöszi című valóság-showban!
-
#1 Hargitai Bea ellátogat barátjához Columbiába a világ legveszélyesebb országába , jövőhét szerdán lessz asszem az első rész :D