Senorita Szöszi (TV)

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
"terepmotorozok!!"<#gonosz3><#wow3>

khm...khm...

Tinman
Elment ez a rész is, bár ez már annyira megcsinált volt, hogy nem szórakotatott... ami gáz, mert akkor a szemembe szar.

Talán majd a dzsungel érdekes lesz... elõzetes alapján nem lesz rossz rész.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

caseih9400
"donCS tácsmí!"<#wow3>

khm...khm...

Tikal
ja bocs, nem volt világos hogy egy olyan csoro országban ahol kokozik mindenki, még szipuznak is, ne má... ja és vannak még más drogok is ott, mielõtt meglepõdnél 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dency
Valaki nemtudja honnan lehet letölteni a részeket??
Lemaradtam róla.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Tinman
Ja, fõleg, hogy többen nézték Beácskát, mint a Retekklubbot ugyan abban az idõben ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
+ren-de-zett

caseih9400
lessz vagy 3 rész , röhögd ki magad 😄

khm...khm...

Palinko
nem volt semmi hogy egész városban csak 1 taxis van...
a másik meg hogy ha oszkár adja oda a papírra felírt címet a taxis mindjárt tudta hová kell menni :S

legalább jókat lehet röhögni
caseih9400
ezde fake 😮

khm...khm...

Tinman
Mirõl beszélsz?
Szó nincs kokóról... a higítóról beszéltem ember. Ki nem tudta, hogy Kolumbia a kokó hazája... nahát?!
Éppen ezért furcsa a szipuzás jelenléte.

Az említett csatornákon "igenis" nincs Bogotáról olyan értekezés, ahol a függõkrõl esne szó. Mert nem is ez a Travel lényege... NGC meg az amcsi drogosokkal foglalkozik, meg max. a Kolumbia kokainbárókkal és egyáltalán nem mutatja be Bogotát.

én a bemutatót láttam, de az is elég volt:-D inkább nem, annyira szar volt, elég baj az, hogy más is nézi mert megy majd ezerrel mint a gyõzike, de aki akarja nézze õ dolga
Tikal
meg magyarul 😊 hm meg bea annyira szoke hogy ha a taxis azt mondja ott vagyunk akkor ki is száll, pedig tudja nem ott van, de azt mondták, szoval megteszi, kiszáll és ott csovezik egy ilyen helyen.... üdvözletem a producernek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Akkor tök jo, most legalább megtudtad végre hogy kolumbia a koko hazája... Mondjak még szegény csoro államokat dél és közép amerikábol...
Egyébként az emlitett csatornákon igenis van szo nem csak a gazdagságrol, hanem a szegénységrõl is...

Tinman
Akár hiszed, akár nem állandóan NGC-n lógok és most rá kellett ébrednem, hogy nem csak az szórakoztat, hanem egy tisztaságmániás jó csaj megrendezett sztorija is.

Pont, hogy a Travel, Discovery, NGC nem nagyon mutatja be Columbia ezen arcát. Travel-t nagyon régóta nézem, fõleg a Globe Trekkert, de mindig csak szép helyeket mutatnak, ami tök jó, csak nem a teljes igazság.

Egyébként #40-be írtam, hogy megrendezett... naná, hogy az.

mama 2
Néhány szót értett-.-". Nem beszélt sem angolul, sem magyarul. Olaszul vagy Latinul vagy hogy tudott, azt meg Bea nem, csak pár szót.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Tikal
keni vágja az angolt, a sofornek meg magyarul hablatyol és beszáll egy olyanba aki nem beszél semmit 😄D mondjuk a magyart értette, szal...

Tikal
És ezt te mind elhitted? hogy ott aludt?
Kapcsolj néha át a Discovery-re, NG-re, Travel channelre és majd megtudod még hány helyen szipuznak az utcán....

Mikor megláttam a taxi sofõrt, hogy mekkora kamu, szerinted a szállás nem volt az, meg az egész musor? 😄

mama 2
Na, kiderítettem😄!

FZoleee
a vége volt a legjobb, mikor lebukott az álehándró <#idiota>
mama 2
Ja-ja, aranyos csajszi😊. Ki kellene deríteni a Skype nevét😄!

Tinman
<#worship>

Divat lett mindent leszólni...

Nekem már azért is hasznomra vált Dr. Szösszencs kalandjai mert életemben nem gondoltam volna, hogy Bogota ennyire tele van "szipusokkal", rendesen elképedtem, hogy milyen arcok voltak azon a környéken. Le a kalappal, hogy a Bea ott aludt. Ok, biztos 3 kopasz vigyázta az álmát, de még azt sem néztem volna ki belõle, hogy egy olyan ágyba befekszik.

Nagyon cukorfalat, hogy mindenhová viszi a fertõtlenítõsprayét és veszettül nyomkodja mindenre :-DDD

mama 2
Én nem köplek le, mert én is néztem, én is röhögtem, tényleg faszájul beszél angolul, és nekem se volt eddig semmi bajom, tényleg jó csaj<#smile><#eljen>!

Tinman
Igen! Bevállalom! Igen, megnéztem! És igen, jó párszor elröhögtem magam a helyzeteken!

Eddig utáltam a csajt, most meg kedvelem... keni-vágja az angolt, nem rossz színész /hiszen az egész megrendezett!!!/ és igazi NÕ!
Bírom!

Lehet leköpni <#mf2>

cenobite
Szép-szép. Végülis a ló is szép... 😉

gamertag: kenobita

5c0rp330n
annyi mondjuk van benne, hogy a House kb az egyetlen mûsor az egész csatornán, ami miatt érdemes bakapcsolni a tv-t..

5c0rp330n
ezért nem nézek tv-t. ilyen fos mûsornál azzal is értelmesebben tölteném az idõt, ha a falat bámulnám.

lpmaskmancick
szép? ezt erõsen megkérdõjeleznem <#idiota>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Peetboy
Õ egy szép szõke bombázó, nagy mellekkel, szívesen lennék az övé.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

ennek szilikonnal toltottek a fejet vagy mitol lett ilyen kalacs arca?
lpmaskmancick
megcsinált mûszar az egész. ezektõl a tampontévéktõl minden kitellik.

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

caseih9400
de sok off <#wow3>

khm...khm...

theone91
Jah, bocsánat. Félreértelmeztem.

n3whous3
Én is azt mondom, hogy a hal a tortán lopott.

púúúúú

theone91
Tévedés: A Hal a Tortán lopott a kinti hasonló gasztroreality(k)bõl. Az RTL legalább ellicenszelte az Endemoltól...

cenobite
Nem tudom ki az az agybeteg, aki még bedõl az ilyen "valóságsóknak"...?
Annyi valóság van benne mint egy doboz Lego-ban.
Meg eleve ilyen IQnegatív, zsibbasztó "mûsorral" (NAGYON idézõjelben) bombázni a nézõket... Ez a terror bakker, nem azok a robbantgató gyíkok... 😞

gamertag: kenobita

n3whous3
"És ez még csak a kettes."

Kezdem a retekklubbnál is jobban gyûlölni mert két dologban nagyon tudnak:

- lemásolni a másik tévé mûsorait (most pl. ugye ott a Hal a tortán).
- elkúrni idõben meg marketingileg minden sikermûsort (Hõsök kint kaszál, itthon meg lassan bukás, azért is rakták még szarabb idõpontra)

púúúúú

theone91
Comment:com-on kinn a "valóságshow" kiszivárgott forgatókönyvének (forgatókönyv, b*zdmeg...! Valóságsó érted!?) elsõ pár sora. Elhúzhat a Pithsába a Joshi Bharattal eggyüt... <#levele><#levele><#levele>

A magyar televíziózás pöcegödrei... És ez még csak a kettes.

hát ja,de lehet olyan ez az egész,hogy ha rosszat is mondanak a "müsorrol"az is jó mert legalább beszélnek róla.
Csak ezért nem értem ezt a topic-ot 😊
Taranov
Azt talán nem, de esetleg megerõszakolhatják 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

n3whous3
Valóságshow, akkor fõleg

púúúúú

n3whous3
Azta büdös kurva, hogy lehet ilyen gané fos sorozatokat csinálni? Tûzre az egész bandával <#mf1><#boxer><#violent>

púúúúú

Tikal
nem hiszem hogy ez egy rajongoi topic lenne 😄

Jó azt nem mondom,hogy én mégegyszer nem <#nevetes1>
de a mûsör nevetséges lesz ,vagy nmtom megy e.csak azért irtam ide,hogy szídjam(nem a csajt a "müsort")
Amugy szereti valaki ,nézi majd valaki örömmel?? Mert akkor nemtom minek egy ilyen forum <#nemtudom>
vmivel futtatni kell Hargitai Beát ;-)

Palinko
szerintem egyértelmû hogy megrendezett a kiválasztotton lepõdtem meg, mert azt talán mégsem, nem a fenét azt is ahogy írtad 😄
nem is azért nézem ezeket mert igényes mûsor mittomén, hanem azért mert jókat lehet hülyülni itt sgn és ritka jókat röhögtem a kiválasztottnál is remélem folytatódik ennél a mûsornál, még a józsi barát esélyes, csak az kár, hogy kevesen nézik még, a megasztárt meg komolyan veszik 😄
Kaplan
Ez az, minek megnézni a mûsort ha Indexen elolvastam az elsõ öt részt. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tikal
persze persze, semmi sem lesz megrendezve mi? majd jol elrabolják, a krampijárol meg kiderul hogy kolás dealer...

tigeroo
:o
nagy szavak
Szept. 30. keddre esik, a House meg szerdán van.
Oldal 1 / 2Következő →