SAS: Secure Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Hát kipróbáltam, ez tényleg szar. Tök jó bevezetõ, aztán mikor háttérben elkezdenek rohanni a helikopterhez az introban elkapott a nevetés. A mozgás nagyon szar a játékban. Társak berohannak és lövik õket, véreznek ezerrel, ha õk lövik az ellenséget csomó idõ míg meghalnak (mármint az ellenfelek).
A grafika, fizika, meg a motor nagyon jó. Hogy lehet így elrontani egy játékot, ilyen enginnel?! Ezek ha valamihez értenek az a játékok elrontása!

Shep
Na milyen a single, mihez hasonlítható?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Prince23
Hivatalosan -amúgy- Amerikában 2 nap múlva jelenik meg a gém...

Prince23
Már nem hinném, hogy lesz. Skidrow is nagyon megbízható törtcsapat!

Balumann
Miért lenne reloaded ^^ ? SKIDROW törte fel.

zzeN
kipróbáltam, jobb mint a code of honor vagy mi, de nekem még így is egy rakás sz@r

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

GX25
Lesz RELOADED verzió is?

Bence94
ha single nem lesz jó még van a multi ami szerintem annyira nem lehet szar.ott összekéne röfenni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
épp most bonyolódik a beszerzés. kb 2 óra és nálam lesz a gamma 😄😄
mindenképpen kipróbálom, ma rá szentelem az idõmet, és adok egy esélyt neki. grafika sztem épphogy bejövõs...

Ne hülyéskedjetek már, valamelyik nap olvastam, hogy az elõzõ játékukat is a fear motorja hajtotta és ha jól emlékszem 23%-ot kapott. Ja, meg hogy kerüljétek ahogy lehet. CI <#banplz>
Prince23
Tényleg, már ki jött a SKIDROW

NFO

Nem. Már ma! 😛 😊

Prince23
2 nap és reloaded!

Bah ,nem tudok írni. Beállok a sorba harmadiknak...
Ja, olyan kézemfekvõ ez a két cserencsétlen 😉
grebber
Azthittem torrent így lenem görcsölöm 😞 Azért köszönöm!

Next PC upgrade: 2022

Bence94
hehe ezt a szöveget én találtam ki 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

innen : http://epidem.ru/64265-sas-secure-tomorrow-2008.html
grebber
Honnan szedted le én kipróbálnám??Cod of Honor 2nél roszabb nem lehet!

Akkor most city interactive = Uwe Boll ?

"City Interactive újra próbálkozik és talán ez már a játszható is lesz"

Ezek szerint nem.
Balumann
😞

Hát, én már tolom a Lengyel feliratos, Angol szöveges verziót. Mit ne mondjak unalmas. Csak megy az ember, és lõ, csak lõ, csak lõ.
Történet nulla. 7 fejezetnél tartok, és végig ugyanaz.
Van benn azért egy két malõr. A két emberke akivel vagyok, csak ugy átsétált a csukott ajtón. Ezek az emberkék, amugy elintéznek nektek mindenkit. Ha akarod, nem is kell talán lõni a játékban. Az emberkéid elintézik majd maguk. Sokszor nem bírsz utánuk futni.(legalább gyorsan lemegy a játék). Halott emberek hullamerevsége guggoló összeesõ állapotban.
Taktika, hogy megállsz az ajtó elött a kék karikában. Lassítás effekt is unalomba fullad. Nem mi irányítjuk ezt, hanem a játék teszi mindig ugyanannál a jelenetnél.
Számomra Delete.
Az hizsem láthatjuk, hogy viszonylag jó alapanyagból (fear) hogyan lehet elbaltázni valamit.
De szeretném ha nem lenne igazam! <#ravasz1>
Prince23
Ma estére várható az angolszász törés!

A játék már három napja fent van az orosz oldalakon😊
Balumann
Ez tényleg vicces, gamecopyworld-re felkerült a crack (lengyel).

Prince23
Ma ne is keresd a gammát. Holnap jön ki Amerikában!

grebber
Na ez lol game még sehol de crack már van 😄

grebber
Sehol semmi, még értékelések sem 😞

Prince23

zomgzerg
kérdés hogy méltatják-e arra hogy feltörjék :>

grebber
Na ma megjelent a game! Természetesen warezben még nem!

Balumann
Köszi megtaláltam, kipróbáltom (érdekes végig böngésztem ott a módokat és nem találtam, google-vel meg így megvan egybõl...).
Ha lesz még kérdésem, akkor átmegyek abba a topikba. Köszi 😊

ECS mod nagyon zsír, próbáljátok ki, nagyon frankó vele az AI, mûködik a fedezõtûz stb, de csak akkor mûködik ha server oldalilag is fut. DE inkább menjünk át ArmA topicba ez itt eléggé off 😊

Balumann
De nem hátrafele vagy jobbra a házak mögé futott, hanem a nyílt terepen balra 😄 És már többször is volt.
Meg olyan is, hogy lefekszik valahova fal/kerítés mögé, és meg sem mozdul.

Adam II
Amelyik elszaladt nem lökött csak gyáva 😄

Balumann
Az Arma-hoz tudsz esetleg módot? Mert mostanában mi játszunk Arma-val (Hamachi; COOP), és az AI tényleg elég lökött idõnként. 😊 Egyszer elrohan 4 méterre elõttünk miután rámnéz, máskor meg 500 méterekrõl leszed AK-val - még ha egy fa van elõttünk akkor is.
Már találtunk videót ilyen módról (ott azt írták nincs kész), de nem találtunk ilyen módot.

Atti12
vagy jóra csinálják és játszható lesz, vagy megy a Rosszpcjátékokra 😄

Adam II
Tudom, de az alap AI néha végtelenül hülye tudott lenni.

de lehasalnak 😄 amúgy tudnak kellemtlen meglepetéseket okozni erõsítést hív, bekerít, rohadt aljas is tud lenni 😊 vannak modok amik tök faszára csiszolják az AI-t

Adam II
Jah igen Arma-ban lehasalnak 5 méterenként gondolkozni 5 percet. 😄

Adam II
Én itt nem az ellenségek viselkedésére gondoltam hanem az események scripteltségére. CoD4-ben például ha betanulsz egy pályát akkor csukott szemmel is végig tudod tolni.
Az ellenfelek ugyanonnan bújnak elõ ha a egy láthatatlan vonalat átlépsz vagy özönlenek ezresével megállás nélkül egy bizonyos pontból amíg szintén át nem lépsz egy láthatatlan vonalat. Például az elsõ Marine küldinél amikor lemész a lépcsõn ott lesz egy fickó aki közvetlenül az ajtóra néz és azonnal tüzet nyit amint meglát másik kettõ elfut mögötte ha nem lövöd agyon õket akkor soha nem is látod õket többé. Aztán ha bemész abba a szobába jobbról lesz egy fickó a láda mögött ha kilövöd és egy kicsit elõre sétálsz az elõtted lévõ ajtón kijön egy másik fickó meg ha nem dobtál be egy gránátot a mögötted lévõ ajtón mielõtt aktiváltad a triggert akkor onnan is megpróbálnak hátba lõni. Aztán bedobod a flasht a következõ szobába kilõsz két-hármat de a csapattársak addig be nem teszik a lábukat amíg le nem lövöd a lépcsõknél lévõ terroristát. És még sorolhatnám.

Látod egyszer-kétszer végigtolod aztán már nem tud újat mutatni mivel nem történhet semmi meglepõ és az egész játék egyfajta rutinná válik.

ofp, arma..

ops bocsánat félrement
és hol van?
grebber
A Code of Honor 2: Conspiracy Island-on nem igazán látszott a Fear engine csak foszlányokban.Ebben jobban látszik szerencsére.És remélem nem csak 1,5 órás lesz a Conspiracy Island

Balumann
Jaj ez a "telescriptelt" duma. Melyik játékba gondolkoznak, meg teszik a dolgukat maguktól mond már meg... omg.

Kicsikiraly
majd freddy kielemzi helyettünk is <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Adam II
Ez elmondható a CoD4-rõl is. Mondjuk az professzionális telescriptelt fos és a változatos helyszínek, szerethetõ karakterek és a történet kárpótolnak.