103
City Interactive újra próbálkozik és talán ez már a játszható is lesz!
-
#63 jaja! -
#62 Nem kell semmi, simán megy multiban. Elég kevés szerver van. Ha magyarok többen össze tudnánk jönni játszhatnánk CTF-et is. Ugyebár 3 mód van benne, dm, tdm és ctf (nem túl nagy választék). Holnap megpróbálhatnánk valamikor! -
#61 megy neten is akkor nem kell se kód se hamachi? gondoltam én is rá megkéne próbálni multiba lassan nekem is meg lesz. -
#60 Mármint a multiplayer. -
#59 Kipróbáltam, nem olyan rossz. Egy egyszerűbb lövölde, jó fegyverekkel, jó találati rendszerrel, jó grafikával, és jó irányítottsággal. Ezt szűrtem le 5 perc próbálkozással.
Simán lehet neten játszani, úgyhogy valamikor megbeszélhetnénk egy kis multit, csinálok én szervert ha gondoljátok (10/2 Mbit sztem elég neki 12-14 főnek legalább). -
#58 Ha próbálta valaki multiban szólhatna pár szót.......
Ami szar single-ben az lehet (k***)jó multiban......... -
Deajka #57 Hát szar az egész!
Én azóta haragszom rájuk mióta egyszer 990 ft-ot adtam egy játékukra.
Repülős gém volt nem túl szar de azért f..s. -
#56 Én iskipróbáltam. Szerintem egy 2004es szintnek megfelel.. -
#55 Nagyon kipróbáltam volna ezt a gamet de hát nem akarja hogy játsszak vele.
Vista alatt telepítem amikor a 1/4-énél tart szénné fagyasztja a rendszert.Ez történt 2-odszorra is.
Átlépek XP-re ott is szétfagyasztja a rendszert.
Nem tudom mi a fasz baja van! -
#54 Na végigvittem XD lol. ez csak két órás végigjátszás volt, sajnos, de örülök is neki! ennyi elég volt.
22:20-kor telepítettem, kiléptem: 0:15-kor :D 11 levelből áll.
3 főpályarészből: börtön, hotel féleség, és a havas Grönland. És itt is van a végkifejlet is.
A grafika kész vicc sok helyen, a hangok átlagosak, néhol szép is tud lenni azért. Fizika átlagos. Fegyverek azok jók. Ez az egy erőssége van a játéknak.
Pozítivumok:
*fegyverek, van multiplayer
*társ alapú akciójáték
*rövid kampány :D :D
Negatívumok:
*nem egy rainbow six... ez tutibiztos, nincs kommandós hangulat, lévén h az angol SAS.
*monoton játékmenet
*csak 3 főpályából áll, rövid kampány (ez mondjuk számomra nagyon jól jött)
*semmi kihivás
*sztori csillagos egyes:)
Pontokban: 10-es rendszerben
Grafika: 6.5
Hangok: 7
Hangulat: 2.5
Kezelhetőség: 9
Összhatás: 5
nehogy megvegyétek!
-
#53 Hát kipróbáltam, ez tényleg szar. Tök jó bevezető, aztán mikor háttérben elkezdenek rohanni a helikopterhez az introban elkapott a nevetés. A mozgás nagyon szar a játékban. Társak berohannak és lövik őket, véreznek ezerrel, ha ők lövik az ellenséget csomó idő míg meghalnak (mármint az ellenfelek).
A grafika, fizika, meg a motor nagyon jó. Hogy lehet így elrontani egy játékot, ilyen enginnel?! Ezek ha valamihez értenek az a játékok elrontása! -
#52 Na milyen a single, mihez hasonlítható? -
#51 trailer -
#50 Hivatalosan -amúgy- Amerikában 2 nap múlva jelenik meg a gém... -
#49 Már nem hinném, hogy lesz. Skidrow is nagyon megbízható törtcsapat! -
#48 Miért lenne reloaded ^^ ? SKIDROW törte fel. -
#47 kipróbáltam, jobb mint a code of honor vagy mi, de nekem még így is egy rakás sz@r
-
#46 Lesz RELOADED verzió is? -
#45 ha single nem lesz jó még van a multi ami szerintem annyira nem lehet szar.ott összekéne röfenni. -
#44 épp most bonyolódik a beszerzés. kb 2 óra és nálam lesz a gamma :D:D
mindenképpen kipróbálom, ma rá szentelem az időmet, és adok egy esélyt neki. grafika sztem épphogy bejövős... -
Deajka #43 Ne hülyéskedjetek már, valamelyik nap olvastam, hogy az előző játékukat is a fear motorja hajtotta és ha jól emlékszem 23%-ot kapott. Ja, meg hogy kerüljétek ahogy lehet. CI -
#42 Tényleg, már ki jött a SKIDROW
NFO -
zso23 #41 Nem. Már ma! :P :) -
#40 2 nap és reloaded! -
Deajka #39 Bah ,nem tudok írni. Beállok a sorba harmadiknak... -
Deajka #38 Ja, olyan kézemfekvő ez a két cserencsétlen ;) -
#37 Azthittem torrent így lenem görcsölöm :( Azért köszönöm! -
#36 hehe ezt a szöveget én találtam ki :) -
zakariás #35 innen : http://epidem.ru/64265-sas-secure-tomorrow-2008.html -
#34 Honnan szedted le én kipróbálnám??Cod of Honor 2nél roszabb nem lehet! -
Deajka #33 Akkor most city interactive = Uwe Boll ?
"City Interactive újra próbálkozik és talán ez már a játszható is lesz"
Ezek szerint nem. -
#32 :( -
zakariás #31 Hát, én már tolom a Lengyel feliratos, Angol szöveges verziót. Mit ne mondjak unalmas. Csak megy az ember, és lő, csak lő, csak lő.
Történet nulla. 7 fejezetnél tartok, és végig ugyanaz.
Van benn azért egy két malőr. A két emberke akivel vagyok, csak ugy átsétált a csukott ajtón. Ezek az emberkék, amugy elintéznek nektek mindenkit. Ha akarod, nem is kell talán lőni a játékban. Az emberkéid elintézik majd maguk. Sokszor nem bírsz utánuk futni.(legalább gyorsan lemegy a játék). Halott emberek hullamerevsége guggoló összeeső állapotban.
Taktika, hogy megállsz az ajtó elött a kék karikában. Lassítás effekt is unalomba fullad. Nem mi irányítjuk ezt, hanem a játék teszi mindig ugyanannál a jelenetnél.
Számomra Delete. -
Deajka #30 Az hizsem láthatjuk, hogy viszonylag jó alapanyagból (fear) hogyan lehet elbaltázni valamit.
De szeretném ha nem lenne igazam! -
#29 Ma estére várható az angolszász törés! -
gigyix #28 A játék már három napja fent van az orosz oldalakon:) -
#27 Ez tényleg vicces, gamecopyworld-re felkerült a crack (lengyel). -
#26 Ma ne is keresd a gammát. Holnap jön ki Amerikában! -
#25 Na ez lol game még sehol de crack már van :D
-
#24 Sehol semmi, még értékelések sem :(