SAS: Secure Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm
Lan-ba hogy tudnánk játszani a barátokkal 3 gépet kötnénk össze segítsetek létszi mert nem tudjuk megcsinálni a szervert!!!!!!!!!
Am a valósághûséget nem nagyon éreztem benne. Most az mi már, hogy úgy hal meg, hogy a kezei nyújtva fenn vannak az egyik lába meg kiferdülve? Apropó, realisztika: késelek bele 5-öt hátulról, erre idefordul és 1 késelés kell neki, h megöljön. Na meg ezeknek mindene golyóálló anyagból van, hogy 5 hedibõl nem döglik beléje m4-gyel?
Plusz a rohadt game ott checkpointolta el, ahol meghaltem a társam gránátjától. 😛
(max 15 vagy talán 20 perc alatt végigvittem)
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Idézem: "A pergõ akció közben is csodáld meg a gyönyörû grafikát, a dinamikus és teljesen valósághû különleges képi hatásokat, valamint a fejlett MI rendszert, amelyekre a JupiterEx engine jelenti a garanciát."
És a legtöbb játékuk borítóján hasonló nagyképû szöveg található. "Gyönyörû grafika"? Hol? A 10 éves vérpityukat meg a laikusokat lehet megveszik ezzel a szöveggel kilóra, de a kicsit is tapasztalt, magukra valamit is adó játékosokat nem. Ilyet odanyomtatni, hogy gyönyörû grafika... Mikor mind tudjuk, hogyha a monitort játék közben lefektetnék és egy rántott húst rádobnának az etióp gyerek nem enné fel róla, az biztos. De hát van aki semmit sem szégyell.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
van valahol magyaritás a játékhoz? aki tud segitsen!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A következõket találtam:
-Codec pckot töröljétek le, vagy tiltsátok le.
-Catalyst -ban állítsátok alkalmazás vezéreltre, te, illetve disabled-re amit lehet
-64 bit-en elõfordulhat a hiba :I
Ha ezek nem segítenek akkor sztem nem lesz megoldás 😛
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Ezen a CHAT-en (1-es nevü szobában, eleve az van beírva, ne írjátok át)
Next PC upgrade: 2022
Simán lehet neten játszani, úgyhogy valamikor megbeszélhetnénk egy kis multit, csinálok én szervert ha gondoljátok (10/2 Mbit sztem elég neki 12-14 fõnek legalább).
Ami szar single-ben az lehet (k***)jó multiban.........
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Én azóta haragszom rájuk mióta egyszer 990 ft-ot adtam egy játékukra.
Repülõs gém volt nem túl szar de azért f..s. <#vigyor1>#vigyor1>
Vista alatt telepítem amikor a 1/4-énél tart szénné fagyasztja a rendszert.Ez történt 2-odszorra is.
Átlépek XP-re ott is szétfagyasztja a rendszert.
Nem tudom mi a fasz baja van!
Next PC upgrade: 2022
22:20-kor telepítettem, kiléptem: 0:15-kor 😄 11 levelbõl áll.
3 fõpályarészbõl: börtön, hotel féleség, és a havas Grönland. És itt is van a végkifejlet is.
A grafika kész vicc sok helyen, a hangok átlagosak, néhol szép is tud lenni azért. Fizika átlagos. Fegyverek azok jók. Ez az egy erõssége van a játéknak.
Pozítivumok:
*fegyverek, van multiplayer
*társ alapú akciójáték
*rövid kampány 😄 😄
Negatívumok:
*nem egy rainbow six... ez tutibiztos, nincs kommandós hangulat, lévén h az angol SAS.
*monoton játékmenet
*csak 3 fõpályából áll, rövid kampány (ez mondjuk számomra nagyon jól jött)
*semmi kihivás
*sztori csillagos egyes😊
Pontokban: 10-es rendszerben
Grafika: 6.5
Hangok: 7
Hangulat: 2.5
Kezelhetõség: 9
Összhatás: 5
nehogy megvegyétek!