103
City Interactive újra próbálkozik és talán ez már a játszható is lesz!
-
pethogabor #103 Sziasztok! a multiplalyerben nem tudok senki hesse csatlakozni kilépek a játégból vissza lépek nincsenek ott. a választ előre is köszönöm!!!!! -
pethogabor #102 A sas secure tomorrow játékban nem tudom kiválasztani a fegyvereket, aki tudja hogy kell segítsen!
Köszönöm -
garfield5001 #101 magyarosítás van? -
Bambbu #100 Sziasztok!
Lan-ba hogy tudnánk játszani a barátokkal 3 gépet kötnénk össze segítsetek létszi mert nem tudjuk megcsinálni a szervert!!!!!!!!!
-
#99 Fogadjunk, hogy a letöltése tovább tartott nekem, mint a játék végigjátszása, mert nem láttam, milyen gyorsan jött XD.
Am a valósághűséget nem nagyon éreztem benne. Most az mi már, hogy úgy hal meg, hogy a kezei nyújtva fenn vannak az egyik lába meg kiferdülve? Apropó, realisztika: késelek bele 5-öt hátulról, erre idefordul és 1 késelés kell neki, h megöljön. Na meg ezeknek mindene golyóálló anyagból van, hogy 5 hediből nem döglik beléje m4-gyel?
Plusz a rohadt game ott checkpointolta el, ahol meghaltem a társam gránátjától. :P
(max 15 vagy talán 20 perc alatt végigvittem) -
#98 Mér tök szép ez a grafika a Code of Honor-ban. Félre ne értsd nem azér mondom hogy kipróbálnám a játékot... -
#97 Azok semmit nem szégyellnek. Sőt büszkék minden játékukra. Nézd meg alul a Code of Honor 2-nek a leírását pl. hogy mit írnak.
Idézem: "A pergő akció közben is csodáld meg a gyönyörű grafikát, a dinamikus és teljesen valósághű különleges képi hatásokat, valamint a fejlett MI rendszert, amelyekre a JupiterEx engine jelenti a garanciát."
És a legtöbb játékuk borítóján hasonló nagyképű szöveg található. "Gyönyörű grafika"? Hol? A 10 éves vérpityukat meg a laikusokat lehet megveszik ezzel a szöveggel kilóra, de a kicsit is tapasztalt, magukra valamit is adó játékosokat nem. Ilyet odanyomtatni, hogy gyönyörű grafika... Mikor mind tudjuk, hogyha a monitort játék közben lefektetnék és egy rántott húst rádobnának az etióp gyerek nem enné fel róla, az biztos. De hát van aki semmit sem szégyell.
-
#96 nem a motor szar hanem a fejlesztők cseszték el! nézd meg a feart vagy a fear 2-őt azok tökéletesek! -
#95 -
Anteris #94 Nincs is kint a játék a City Interactive oldalán, gondolom szégyelik a cuccot : ) -
Anteris #93 ez a jupiter motor egy rakás szar. Ezeréves játékok ötször így néznek ki, meg nem szaggatnak mint állat úgy. Memóriakezelés katasztrófa, nincs felszabadítás, csak nyúlkál pofátlanul a még fellelhető szabad bitek után de úgy hogy egy idő után már annyija se marad a gépnek, hogy kilépjen ebből a szarból az asztalra. Szánalom az egész. -
#92 lehet hogy magyarul fog megjelenni .a sevenm szokta kiadni a city játékait és azok általában magyarok. -
#91 Hali. Még nincs, legalábbis én még nem találtam. Túl korai lenne még. -
dupcsik #90 szasztok skacok!
van valahol magyaritás a játékhoz? aki tud segitsen! -
#89 Battlefield 3? Én úgy hallottam, hogy Bad Company szerű lesz. Én nem túlságosan hiszek benne, hogy az lesz a megváltás... :( -
#88 A MULTI rész is gáz egy kicsit. Lehetett volna gyúrni csapatmunkára.. Marad a BF 3 reménysugárnak. Már több éve nincs egy jó kommandós MULTI játék :) -
#87 én utánakerestem.. :P -
#86 Nah, hát ennyit erről. Marad máskorra a multi :P -
#85 Fél 8 -kor ha ráértek multira (mármint akiknek elindul), az jöjjön CHAT-re. -
#84 Mivel a FEAR motorját használja, google-val rákerestem a fekete képernyős hibára (ti is megtehettétek volna, szerintem nem próbáltátok... :P).
A következőket találtam:
-Codec pckot töröljétek le, vagy tiltsátok le.
-Catalyst -ban állítsátok alkalmazás vezéreltre, te, illetve disabled-re amit lehet
-64 bit-en előfordulhat a hiba :I
Ha ezek nem segítenek akkor sztem nem lesz megoldás :P -
#83 Nekem is segítsetek :P -
cumfu #82 Heló! Nekem is a fekete képernyős hibám van. K-lite codec legújabbja van fennt. A fearnál is ez volt, de most ezzel a kodekkel nincs csak itt. Filmeket tökéletesen játsza. nem tom mi a gond. lécci segítsetek -
#81 codec-et letöröltem. most se jó =( -
bgabor #80 Tehát ha valaki az SAS-el szeretne játszani, az játszon COD4-et. -
#79 k-lite -ot nem javaslom, semilyen codec packet. ffdshow-ot, ac3-at, vobsub-ot tedd fel és nem lesz semmi multimedia probléma (ajánlon lejátszónak a Jetaudio-t, vagy bs playert, zenére winampot :I ). De a játékot nem tom ez megoldja-e, bár úgylátom tényleg kodekeket használ videóknál. Mindenesetre drivereket frissíts. -
#78 codec problem? töröld le ami van és rakj k-lite-ot. -
#77 Sziasztok. Egy olyan problémám van, hogy amikor a játékot indítanám akkor fekete képernyő van, és nem megy tovább :S tud valaki segíteni? -
#76 Maradjunk szerintem mégis a holnapban. Tehát holnap este fél 8 -kor (de azért nézzétek, majd írok ha inkább más időpontban) :S -
#75 Na hát 3-an voltunk, úgyogy nem játszottunk. Következő próba, 22:00 -kor jöjjön fel CHAT-re aki ráér és szeretné kipróbálni. Ha nem leszünk többen, akkor majd holnap, ugyan úgy fél 8 körül gyülekező próba.
Ezen a CHAT-en (1-es nevü szobában, eleve az van beírva, ne írjátok át) -
#74 gyertek chatre -
#73 (a room neve most: 1 , alapból az lesz beírva) -
#72 Legyen ezen a CHAT-en a gyülekező, aki szeretne most jönni, és akkor megbeszéljük mikor mennyünk: CHAT -
#71 lehet -
#70 Mit szólnátok egy próbához, fél 8 körül? -
#69 Lejött :) most települ :P -
#68 Hát ez kurva rövid volt :( -
#67 Na sikerült feltelepítenem úgy hogy isoból kimásoltam a tartalmat és onnan telepítettem.Kipróbálni csak holnap fogom. -
#66 Tud valaki PM ben küldeni valami gyors lehúzási lehetőséget ? Megköszönném... -
#65 nincs -
rogan99 #64 Coop van benne?