15
-
KasztnerTokman #15 :) -
RealPhoenixx #14 Dez: Vagy kevesebbet :) -
dez #13 Csak éppen az Atom kb. fele teljesítményt hoz egy azonos órajelű mai szokásos x86 procihoz képest... -
#12 Én 1.6-os gépen nem is olyan rég még játszottam akkor már viszonylag komoly játékokkal (Medal of Honor, Call of Duty 2-3 évvel ezelőtti verziói), photoshopban weboldalt dizányoltam, videót vágtam (persze nem Premiere meg After Effects színvonalú cuccokkal, de alapműveletekre bőven jó volt)
Egy MSI Wind és az abban levő atom proci a népek 90%-ának elegendőnek kell, hogy legyen. -
#11 Viccelsz? Egy 1,6 GHz -s proci már csak lekvár, ha ezt otthoni célra használnád (szórakozáshoz)? Máskülönben már be is tervezték volna olyanokba.
Ha teljesítmény kell, nem köthetsz kompromisszumot: akkor fizetni kell a villanyszámlát, meg hallgatni a Zalman -t (én is ezt teszem)! -
#10 Ezeket asztali gépbe vajon szánják-e? Micsoda öröm lenne végre megszabadulni a procihűtő drága zajos szemetektől! Passzívhűtést a népnek!!! -
#9 Megértelek, a full HD videó istenien néz ki egy 17"-es 1280*800-as képernyőn. -
shabba #8 Ezen elvárásnak akár az AMD Puma platformja, akár az Intel Centrino2 platformja meg tud felelni. A hatékony energia menedzsment a mobil processzoroknak mindig is a részét képezte. -
#7 anus =asus meg még más is :) -
torcipepe #6 ugye ezt nem kérdezed komolyan??
én ha egyszer lecserélem ősrégi 2.8-as masinámat, olyan laptopra szeretném, ami automatikusan állítja a teljesítményt és ezzel arányosan a fogyasztást. magyarul netezéshez ne égesse le a procit és ne merítse le az aksit 2 perc alatt, de ha akarom vigye a full-hd videót is. -
Rexhawk #5 mi az az anus???
-
#4 Én szeretem az anus-t ;-) -
#3 anus= szar, supportal együtt -
GG #2 Nevetni fogtok de én most is egy MSI windet nyúzok és teljes mértékben megvagyok vele elégedve. Leteszteltem az asus első 3 modeljét (a cerkásból kettős és egy atomost is) és ég és föld az asus eee atom és a Msi Wind atom procis gépe. Én netezek(firefox a memória zabáló róka) és Filmet nézek (nem full hd persze csak 720p). Photoshopozok. Artragelek Wacom táblával és eddig egyikkel se akadt a Windden. Már ott meg döglött az asus amikor elindítottam az a nyomorult Internet Explorer és ez az atomos asus volt. a cerkásról jobb nem is beszélni. Egy szó mint száz ITT a lényeg, hogy ki szereli össze és hogyan azt a konfigurációt mert ha jól tudom ugyan attól veszik a procit és a többit csak egy-két apró dolog más. De lehet hogy csak én demagóg. -
#1 szimpatikusak nekem ezek a cuccok: alacsony fogyasztás és ár. a teljesítmény pedig alapműveletekre és netezésre éppen elegendő. egy ilyen használatra szánt laptopban is abszolút praktikus lehet.