46
  • NEXUS6
    Mielőtt látványosan összehánynánk magunkat, tegyük még azt is hozzá, hogy nagy valószínűséggel most is éppen mindenki egy Samu terméket bámul, merthogy az LCD panelek nagyrészét is ők gyártják, amit aztán különböző gyártók a saját dizájnos műanyagdobozukba raknak.

10-15 éve a Samu kb az Audiosound, First, Trust meg hasonló nagy nevekkel volt egy szinten, de azóta rengeteg víz lefolyt a Jalu folyón.
  • pedrohsi
    erre egy példa: Kanadában vettem a Toshiba X200 laptopomat, ami átszámítva durván 260 ezer forint volt - itthon 500k felett voltak a hasonló Toshiba laptopok gyengébb videókarival...
  • The Garrett
    mert nálunk még rájön az áfa meg ló fáradtsága meg a beszállító kiskereskedő nagykereskedő haszna, ezért max erősen tájékoztató jellegű árat lehetne írni, aminek semmi értelme.

Beírod google be hogy '329 GBP in HUF' és kidobja hogy mennyi az aktuális árfolyamon ha nagyon érdekel. :P
  • szombi
    Nekem is 3 éve van meg a 320as samu vinyóm, tökéletes, ahogy a 2 éves 22''-os samu moncsim is...

,,az Egyesült Királyságban 329 fontért lesz kapható''

Tisztelt SG! Legyenek szívesek feltüntetni EMBERI fizetőeszközben mért összegeket!!!
    Ha dollár, euró, von, font, stb... mindet TESSÉK FORINTRA ÁTSZÁMÍTANI!!!!!
  • Scamp
    Egy boltban megkérdeztem az eladó srácot hogy mit gondol a Samsung cuccokról.A válasz: Szépek.
    És tényleg, ezenkívül nem sok jót mondanak róluk.Bár van 5 éves vinyóm ami samsung és még forog.
  • Tinman #1
    A Samsung név az informatikában nem éppen a megbízhatóságról híres... be nem mernék vállalni egy Samsung notit. Maradok a Toshibánál