Megkavarta az elméleteket az üstökös-por
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt zseton sem nagyon van rá... Még arra sem, hogy _nézzük_ az eget, nemhogy arra, hogy megnézzük helyben...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hát ezért. 😊
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nem is fogjátok soha 😊
Kéne valami összefogás a probléma megismerése érdekében. Megadnám a számlaszámomat, hogy aki az állampolgárok egyéni kezdeményezésének keretében anyagilag is hajlandó támogatni az "ûr"kutatást az ide irányíthatja nagylelkú anyagi segítségét.😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Föld átmérõje valóban kb 12 000 km csak éppen ez nem egy golyó, hanem egy lyuk!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A vírus úgy szaporodik, hogy megtámad egy másik sejtet, és a DNS-éhez kapcsolódva a saját sorozatgyártására kényszeríti az adott sejtet.
Amikor már nem férnek el a gazdasejtben, az elhal, és a vírusok kiszabadulnak, és keresik a következõ gazdatestet.
Tehát a vírus az csak késõbb keletkezhetett, mint a gazdasejtek.
Lehet, hogy egy hibás sejt kezdett el vírusokat gyártani...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
A vírus egy downgradelt baci.
Kara kánként folytatom tanításom.
nem kötözködni akarok csak a vírusos elméletednek egy másik részére,egy hibájára ,rá mutatni."Nekem személy szerint meggyõzõdésem, hogy a földi élet színterén (is és minden egyéb esetben (pl.: más égitesteken)) a vírusok elõzték meg azt az élõnek nevezhetõ organizmust, amely már teljes egészében tudja magát reprodukálni.
"a jelenleg általánosabb és elfogadott elmélet szerint a vírusokat megelõztek a bacik és az ehez hasonló formák,a vírusok pedig egy belõlük kiszakadt genetikai állományok mely mutációk folyamán érték el ezt a se nem élõ se nem élettelen formát,ere jelentõs bizonyíték hogy a vírusok abszulut paraziták(csak sejten belül mutanak élet jelenséget)
én mondotam vaze!!!
errõl valami link? én informatikus vagyok de ekkora sületlenséget még egy mondatban nem nagyon hallottam...
Most ugye kezdhetném ott hogy a bit nem tudja magát reprodukálni lévén egy elméleti fogalom, az adat dettó. És folytathatnám ott hogy miféle virus elõzte meg a programokat? Lyukkártyára irták a virust? vagy esetleg önmagát kábelezte be? (mivel a kezdeti gépeken még kb. ez igy müködött hogy nem volt "program" hanem amit szerettél ugy kellet dugdosnod az aljazon a kábeleket. Kb. mint a régi kézi telefonközpontok. És sorolhatnám még. Remélem a biokémiához jobban értesz mint az informatikához 😊
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Szal miért kéne az életnek apró kis szuperbonyolult instabil molekulákként megjelennie? A világegyetem tele van szerves anyaggal, de egy önreprodukáló alapciklus lehet hogy az õstengerben pont egy õstenger méretû volt! Aztán ennek alakultak ki egyre kisebb részfunkciókat ellátó részei.
Az ideális élõlényt alapból örök életûnek képzeljük, nem furcsa hogy a bioszféra egészén kívül semmilyen általunk élõlénynek nevezett dolog nem az?
Csak gondolkodom.
Variációk egy témára.
Kara kánként folytatom tanításom.
Nekem személy szerint meggyõzõdésem, hogy a földi élet színterén (is és minden egyéb esetben (pl.: más égitesteken)) a vírusok elõzték meg azt az élõnek nevezhetõ organizmust, amely már teljes egészében tudja magát reprodukálni.
Valamint hozzá kell tenni azt is, hogy az élet az univerzumban (fõleg a végtelen univerzumban) nem kiváltság, hanem törvényszerûség, amely a legkülönbözõbb és legelképzelhetetlenebb helyeken is létrejöhet és létrejön, hiszen gondoljunk csak számítógépes programokra, az adatokra és a bitekre, amelyek 100%-os pontossággal tudják magukat reprodukálni, ha kell, gondoljunk csak a számítógépes vírusokra, amelyek megelõzték magát a programot, hiszen a programozó pont azért hozta létre a programot, hogy a benne lévõ vírussal mások tevékenységét figyelje meg.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
😊