14
-
FlyingV #14 szerintem meg vegyetek és ez is tapasztalat. amúgy meg végképp ne samsungot, pláne nokiát ne reklámozd :))
ennyit az offról...
cikkhez: azért annak ellenére, hogy 2-3 éve milyen cuccokat csinált az Apple (jó, ha valaki belém akar kötni, az belém is fog, maradjunk annyiban, hogy a PPC-s korszakban), ahhoz képest manapság egyre több ilyen problémáról cikkeznek, ami szerintem elég gáz. szoftveresen, átgondoltságban még mindig nagyon tutik, de ha már szoftver, akkor a Leopard bugosságára gondolnék így elsőre, ha meg a hardvert nézzük, akkor tessék itt van pl ez is (cikk)... vagy MB-k csoda-borítása?... szerintem az összes költség, hogy ne dobják ki hamarabb a cuccot/picit minőségibb termék kerüljön a polcra nem kerülne többe kb az ára 2 százalékánál... nem lesz ez így jó! -
Abysmal #13 hát nekem iPod Touchom van, ami az iPhone kistestvére, (szinte mindent tud, amit az iPhone, csak kamera és a telefon a jelentősebb amit nem, de ugyanazok az app-ok, fel kell törni, és máris remek lesz az alapban fapados tudás) és elég jónak tartom, bajom vele, hogy gyorsan lemerül, és drága, de egy jó Nokia sem olcsó, így kifejtenéd, hogy miért szar, hogy egy jövőbeni mobil vásárlásnál ezt is bele lehessen kalkulálni? Amúgy aksi tekintetben úgy tudom a Nokia elég rosszul áll, a Samsungot alapban szarnak tekintem, sztem SE a legjobb! :) -
#12 Ne vegyetek iPhonet! Egy nagy szar! Es ezt sajnos tapasztalatbol mondom. Inkabb samsungot vagy nokiat vegyetek! -
Abysmal #11 Szerintem ezzel nincs semmi baj, néha van, hogy a villanykapcsolót is látom szikrázni, vagy a mobilom töltőjét, sőt, egyszer valamelyik banktól kaptunk olyan kis mobiltartó kütyüt, hogy érzékeli, a mobil kapcsolatot még a csörgés előtt, és villog. Na volt nem egyszer hogy a kapcsoló szikrájára elkezdett villogni, mint mikor a mobil csörög. Teljesen véletlenszerű volt a dolog, volt, hogy 3-4 méterről (fal mellől) is érzékelte, de volt, hogy közvetlenül mellőle sem, de az biztos, hogy a kapcsoló okozta. 230-as hálózaton már könnyen lehet kisülés. Ez okoz valami problémát, hogy ennyire felkapott téma? -
chronos75 #10 az én acerem is szikrázik.. szerintem ez általános..
-
Filiic #9 Enyém is. De eddig nem okozott sok gondot, csak egyszer csapta le a biztosítékot.:c) Amúgy mind1, hogy földelt e az aljzat, mert csak sima villás dugó. -
endrev #8 "Macbook Pronal is van valami akármibe dugom mindig szikrázik legyen az bármilyen konnektor ! És ezt már más is mondta !"
Ilyen az indukciós sütőmnél is van. Semmi probléma vele, csak egy kattanás kíséretében villan, amikor bedugom. Egy ív keletkezik. -
#7 Persze hogy igaz. Sőt, ha lemeríted egyes források szerint UFO-k lopnak el és egy teljes hétig anális kísérleteket fognak rajtad végezni.
Ki találja ki ezeket az orbitális baromságokat? És ki terjeszti őket? -
Ferrer #6 És az igaz, hogy ha az Iphone egyszer lemerül, akkor tönkremegy? Mert ezen meg sírni lehetne.. -
roliika #5 A FujtisuSiemens Amilo notebookom töltője is mindig szikrázik ha bedugom még földelt aljzatba is. De nem is gondoltam egyszer sem arra, hogy ez veszélyes. -
Abysmal #4 Ami az iPhone-nal működik töltő, (amit adnak, ha adnak) az az iPod Touch-hoz is jó? -
kvp #3 A macbook-os szikrazast negy dolog okozhatja:
-nincs foldelve a konnektor
-foldeletlen tipusu a tolto csatlakozoja
-nincs fokapcsolo a tolton
-vagy nincs a tolto lekapcsolva amikor bedugasra kerul
Az elson lehet segiteni, a masodik tervezesi hiba, a harmadik inkabb csak a szokasos hianyossag, a negyedik pedig hibas hasznalat. Persze mivel a maceket hasznalok jo resze azt szeretne ha az apple gondolkoza helyettuk, ezert rakhatnanak egy kesleltetett bekapcsolot a toltokre, ami csak akkor engedne ra a teljes terhelest amikor mar biztos a kapcsolat. Ez a megoldas alig egyharmadaval novelne meg a toltok meretet es sulyat, viszont nem szikrazna bedugas kozben.
ps: Gyosmegoldasnak javaslok egy kapcsolhato eloszot, amit bedugas elott le lehet kapcsolni, majd ha mar szilardan all a kabel akkor erdemes bekapcsolni, igy nem fog a dugo szikrazni. -
#2 Hallucinálsz. -
ostroml #1 Macbook Pronal is van valami akármibe dugom mindig szikrázik legyen az bármilyen konnektor ! És ezt már más is mondta !