212
A nevem Michael Westen. Kém voltam, amíg...
-
#172 nem baj :D -
#171 Sorozatjunkie: "Jeffrey Donovan még a berendelés előtt azt mondta, ha berendelik a Burn Notice 7. évadját, akkor az lesz az utolsó szezon." -
#170 -
#169 A simítás befejeződött. :) -
#168 Csak szerinted. :-D -
-
#166 Csak szerintem hasonlít Romney nagyon Samre? -
#165 Miva?? -
#164 Obama - Sam Axe
303 - 206 -
#163 mondjuk ha visszatérnek ismét kicsit poénosabbra eme komolyabb évad után, nem bánom legyen. de egy esküvőt megnéznék, néhány régi ismerőssel (Barry, Cuki ilyenekkel a végére :D)
Larryvel esetleg lesz idén rész, mert asszem ő sem halt még meg :) -
#162 Én azt sem tudom, mi fog még idén történni. Mit lehet ebből még kihozni. :( De ha a készítőknek van még ötletük, akkor hajrá. :)) -
#161 kérdés, mit lehet még belerakni? vagy csak sztem fogy el lassan a lehetőség? (gondolom akkor még mindig nem házasodnak össze Michealék :D) -
#160 Sorozatjunkie: "A Burn Notice 13 részes 7. évados berendelésén már csak pár simítást kell végezni és megtörténik." -
#159 A 6. évad második fele 11.09-én tér vissza dupla résszel. 11.23-án szünet lesz. Az évad és várhatóan a sorozat 12.21-én zárul dupla résszel. -
#158 ezzel én is így vagyok -
#157 jah. kétlem, hogy egy nézetlen rtl2-n majd leszinkronizálják a maradék 5 évadot... Nembaj ha rté-en nem látom anno nyáron, akkor nem kezdem el nézni :D -
#156 Nincsenek illúzióim, az az 1. évad lesz. Ha meglett volna a kellő nézettsége akkoriban, nem hagyták volna abba. Nem hiszem, hogy lesz 2. évad. -
#155 Szerintem kezdik elölről... ahoz már úgy is megvan a szinkron... -
#154 Úgy látom az RTL2 hétvégén 14.00-kor fogja adni a sorozatot. Kíváncsi vagyok, hogy a második évaddal folytatják-e vagy a legelejéről kezdik. -
#153 jó az igaz :D -
#152 De te csak 9-én fogod tudni letölteni. ;-) És felirat sem lesz hamarabb (sőt), mert dupla rész lesz. -
#151 All-new episodes return November 8th, only on USA Network. -
#150 megnéztem a nyári szezonzárót.
Sztem ezzel az évaddal vége is lesz.
Legalábbis úgy halad a sorozat. -
#149 Jó lenne egy 2-3. évad jellegű folytatás, ahol nincs nagy gáz, de minden részben megoldják valakinek a problémáját. Azokban az évadokban még humor is volt. Az ilyen részeket szerettem. -
#148 hát az igaz, hogy mindig ugyanazokat a köröket kezdik elölről... -
#147 Nincs még hír a 7. évadról. -
#146 szerintem már semennyi. 6 volt betervezve, sztem is ideje lezárni, kimerül lassan a téma szerintem. -
#145 És kb hány évad lesz még? -
#144 A sorozat november 9-én fog folytatódni dupla résszel és december 21-én zárul a 17. résszel. -
#143 Igen. -
#142 A következő rész után szünet jön? -
#141 Én is azt vártam. Nekem nagyon bejött. -
#140 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát azért így kiírni Pearcet a sorozatból... azt hittem össze fog jönni Jessevel -
#139 Amikor láttam az előzetesben, hogy valaki ki fog hullani, azt reméltem ő lesz az. Sosem volt nekem szimpatikus. Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatásban, Anson meghalt, így újabb főgonoszt hajtanak, akit nem ismerünk. Ez már kezd unalmas lenni. -
#138 Szegényt beáldozták a nézettségért cserébe. -
#137 uh. ezt azért nem kellett volna (végét) -
#136 hát volt benne esemény az biztos... :) Chuck Finley rulez :)
a végét azért sajnálom :( -
#135 Ez jó rész volt. -
#134 Hát nekem ez az Ayn féle vonal most kicsit gagyira sikeredett
Gondolok arra, hogy eddig nem bírta elintézni, hogy odaküldet valakit aki hasonlóan bever egyet annak az embernek és elhozza a nyakláncot? :) Azt hittem ennél durvább dolgot fog kérni Fitől azért cserébe, hogy elveszíti az összes cuccát a cellájából...
Na mind1, ez legyen a legkisebb problémánk... :) -
#133 Igen, nekem is nagyon bejön ez az évad.
Én Ansontól szabadulnék már, jól választottak színészt, nagyon nem bírom a képét.
A feliratot beküldtem másfél órája, egyszer csak kiteszik.