Burn Notice (TV)
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én elfeledkeztem róla és azt hittem csak 1-2 résszel vagyok lemaradva, aztán kiderült, hogy 2 évaddal :D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
13 részes. Most lesz egy hét szünet, aztán jön még kettõ.
"1 episode left" a nagy finálé elõtt. ;-)
dave9004: "Télen?" Soha többé, végleg vége lesz.
"1 episode left" a nagy finálé elõtt. ;-)
dave9004: "Télen?" Soha többé, végleg vége lesz.
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Jeffrey Donovan most írta ki Twitterre, hogy június 6-án nyit az új szezon. Az azt követõ héten pedig jön a sorozat 100. része.
most néztem csak meg a végét.
hát hetedik évad helyett a végére egy "hozzám jössz?" kellett volna aztán over.
hát hetedik évad helyett a végére egy "hozzám jössz?" kellett volna aztán over.
Azt viszont nem tudom, a hajós jelenetet (a kormánynál) miért kellett trükkel megoldani. Annyira látszott, hogy bluebox.
Nekem is tetszett, csak olyan furcsa volt, hogy a végére sitty-sutty megoldódott minden.
Nem volt rossz. Valahogy nem tudtam volna elképzelni, hogy az utolsó évad Argentínában játszódik.
Szívesen. :)
Én is csalódtam a befejezésben, de legalább az évad jobb volt mint az elõzõ kettõ.
Én is csalódtam a befejezésben, de legalább az évad jobb volt mint az elõzõ kettõ.
Nekem tetszett.(meg a felirat is :D ) Szerintem inkább az az 1 millió dolláros üzlet sántított kicsit. Lesz még következõ évad vagy ez az utolsó?
és az RTL2 már a második évadnál jár. leszinkronizálják akkor :)
Nosztalgiának jó is lesz
Nosztalgiának jó is lesz
Ha kinyitod a hiba jelzésnél a plusz jelet, akkor azt írja, hogy az országgal van a gond.
Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) Samsung GT-I9001 eszközzel.
(pedig szívesen megnézném)
rész megnézve, durvának durva volt
Micheal jól döntött a végén sztem. Nyilván most megint kergetõsdi évad végéig?
Am abszolut jo rész volt, jó ez a komoly BN is viszont le lehetett volna zárni ezzel az évaddal sztem :)
Micheal jól döntött a végén sztem. Nyilván most megint kergetõsdi évad végéig?
Am abszolut jo rész volt, jó ez a komoly BN is viszont le lehetett volna zárni ezzel az évaddal sztem :)
Sorozatjunkie: "Jeffrey Donovan még a berendelés elõtt azt mondta, ha berendelik a Burn Notice 7. évadját, akkor az lesz az utolsó szezon."
Csak szerintem hasonlít Romney nagyon Samre?
mondjuk ha visszatérnek ismét kicsit poénosabbra eme komolyabb évad után, nem bánom legyen. de egy esküvõt megnéznék, néhány régi ismerõssel (Barry, Cuki ilyenekkel a végére :D)
Larryvel esetleg lesz idén rész, mert asszem õ sem halt még meg :)
Larryvel esetleg lesz idén rész, mert asszem õ sem halt még meg :)
Oldal 1 / 5Következő →