1776
-
MelWin #16 MMO, úgyhogy netes. Ez persze nem zárja ki, hogy egymagadban cserkelj, de a netkapcsolat minden bizonnyal nélkülözhetetlen lesz hozzá :)Hunting Unlimited szerintem a legrosszabb vadász játék, de ugy izlések és pofonok... Szerintem (ha még nem tetted) próbáld ki a Deer Hunter 2005 elnevezésű remekművet, mai napig a vadász játékok királya. -
Miskolc88 #15 ez netes game lesz ?
vagy single -be is lehet tolni simán??
+fav
a hunting unlimited 2009 nagyon bejött -
Miskolc88 #14 LOOOOOL
-
egymást lehet lőni?
Amúgy egész érdekesnek néz ki, kipróbáljuk ezt is. -
na szal ez arra lesz jó h kipróbálhatod a játékot ingyen, de esélyed se lesz a többi premium-ossal szembe. Ez kb olyan mintha egy demo-t adnának ki. -
MelWin #11 A játék lesz free to play. Ez annyit tesz, hogy valószínűleg jobb puskáért, jobb mapokért, premium contentért, és egyébb nyalánkságokért az eddig megjelent free to play mmo játékokhoz hasonlóan fizetni kell (legalábbis szerintem). -
a játék lesz free, vagy a beta verzió csak? mer a beta-s hírbe van ez írva.
+fav -
MelWin #9 Azért az elég nagy előny, hogy a srácoknak már van egy csúnyának nem mondható grafikai motorjuk... Just Cause 2Így már egész hihetőek azok a screenshotok :) -
ez tetszik +fav =) -
MelWin #7 Nincs még külön bétára jelentkezés, ez egy "húdenagyonérdekel" form. :) Gyk. hírlevél. -
Én biztos inkább a vadásokat lőném le:) -
ricsa008 #5 Én regisztráltam az oldalon küldtek visszaigazolást is szeritem azzal jelentkeztem
javítsatok ki ha tévedek -
Remélem nem rontják el...esetleg napszakok lehetnének, meg időjárás, bár ez alap...
A bétára lehet jelentkezni? -
MelWin #3 Oppácska... "What's more, it's free to play..." -
Jónak néz ki!!
+fav! -
ricsa008 #1 érdekes lesz az szent
Itt a cikk és amit tudni lehet róla
És itt lehet jelentkezni