1776
-
#96 Szevasztok!! Regeltem az oldalon és csak pár nap múlva küldenek vip code-ot vagy hogy is van ez?:D -
#95 Ez a mail csak arra volt jó akkor hogy "bekerültem" a rendszerbe semnmi másra? -
ricsa008 #94 várj egy újjabb mail-re a én 3 címre regeltem amire végül megkaptam a vipkódot arra már 4hónapja regeltem és ma kaptam meg tehát türelem -
ricsa008 #93 sikerült!!! a weblapon a go hunting ra kell menni és onnan kell indítani -
#92 #87-re valaki? -
#91 Nah rájöttem, sorry a hülye kérdésért:) -
ricsa008 #90 lehet a net framework miatt? -
ricsa008 #89 nekem is a képnél kilép -
#88 A klienst hol lehet leszedni? Jött 2 levél, talán a go hunting feliratra klikkelve?
"A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (emote) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve."
Ezt írja ki ha ráklikkelek -
#87 Én most regeltem ide jött is mail
"Thank you for registering your interest in The Hunter. We look forward to you joining the community!"
Confirmáltam a linket amit küldtek.Ez most mire volt jó?? -
ricsa008 #86 nekem mindjárt lenn van és telepítem -
#85 Pls. Nézzétek már meg, hogy nektek elindul-e -
#84 Úgyértem el sem indul. -
#83 Lesz benne kutya is? omg -
#82 Nemnem, lejött a 300 mega, fel is raktam, de a telepítés utáni méret 1,6gb. -
#81 Várjunkvárjunk mivan? Lentvan a játék, először el is indult, aztán kiléptem, most meg kilép. -
ricsa008 #80 és utánna ha minden megvan akkor majd mi következik ? csak mer itt a weblapon is van valami térkép annak mi lesz a jelentősége? elnézést hogy ilyen sokat kérdezek hirtelen de régóta várom már ezt a pillanatot -
ricsa008 #79 tehát majd még utánna frissít ? -
#78 Az csak a kliens. A játék másfél giga. -
ricsa008 #77 csak 370 mb? -
ricsa008 #76 megvan -
ricsa008 #75 és hol lehet a kliens leszedni? -
#74 A háromszáz mega a játék végleges mérete? Vagy még utána töltögetés. Mert most járok 50%ál, és még 12 perc kell. -
#73 Nekem is megvan regeltem is. Talán holnap már tudok is játszani (kérdés, hogy mennyi idő alatt jön le a kliens) -
#72 fasza -
ricsa008 #71 EZT NEM HISZEM EL!!! NEKEM IS!!! -
#70 MEGJÖTT A VIPKÓD!!!!444NÉGYNÉGY -
#69 És még gondolom optimalizálják is isten lesz ez a játék. Az állatok viselkedése milyen benne? Szaggatva ugrálnak jobbra-balra, vagy futnak? Van single? Milyen a multi? :D -
#68 Már regeltem vagy két hónapja, de nem kaptam. Most délben is regeltem, de hátha. -
garaib #67 Azt nem tudom, én még tavaly feliratkoztam a bétára, de azóta az oldaluk már megváltozott, lehet hogy szerencséd lesz és küldik gyorsan. -
garaib #66 Lehet hogy futva közlekedsz?
Szerintem mindegy hogy merre sétálsz én pl. bevetem magam a sziget belseje felé, no meg meglátogatom a lesek környékét.
Hajnalba és este felé aktívabbak az erdei állatok. ;o)
-
ricsa008 #65 de ha ezen a címen regelek akkor biztos kapok vagy csak akkor ha kiválasztanak? -
#64 És a szigeten merrefel lehet találni szarvast?
Mert besétáltam a közepéig (kb fél óra) és nem hallottam, láttam bikát egyet se. -
garaib #63 Igen én már lőttem egy pár bikát az egész titka a kis GPS és az hogy nyomogassuk az ID gombját a megfelelő időbe pl. ha bőgést hallasz, azután használjuk a csali sípot úgy hogy hasalunk a fűbe és akkor tuti a siker. -
#62 Talált már benne valaki egy állatot is?
Mert a repkedö izék, meg a lehulló falevelen kívül én még semmien más mozgással nem találkoztam, pedig már vagy 8km-t legyalogoltam!
Grafikailag, tényleg ütős game lett!!! Azok a fényhatások , meg azok az erdei hangok , jah és háát igen, persze a fegyver hangja is , nagyon ott van!!!
1600*1200 max éls & anizo, és meg se érzi a gép, hogy megy a játék!
Kiváncsi leszek, a végkifejlett játék mien fog lenni, eddig le a kalappal a készítők elött!!!
Am. eddig még nincs benne jármű ! A véglegesbe már lesz.
-
garaib #61 Ha regisztrálsz itt:
http://www.thehunter.com/pub/register.php
akkor elméletileg kapsz egy VIP kódot amivel már le tudod tölteni a kliens programot.
-
garaib #60 Szerintem akkor kapunk plusz dolgokat pl. járművet, vagy a .243-nál jobb fegyvert ha fizetünk a dolgokért persze igazi pénzzel. -
#59 Énisakarook .D
Járművek vannak benne? Valaki írhatna egy összefoglalót. -
#58 hy -
garaib #57 Sziasztok
Végre letölthettem a The Huntert megkaptam a VIP kódomat, lenyűgöző a grafika minden élsimítás maxon és lefolyik a képről, a puska hangja maga a gyönyör mint a menydörgés. Az életben is pont ugyan ilyen. Most megyek, megpróbálok egy szarvast kilőni, eddig sokkal-sokkal jobb a Deer Hunter sorozatoknál, a fejlesztőcsapat nagyot alkotott.
Üdv,