1776
-
ricsa008 #216 még olyan 10 óra fele megpróbálom egyszer de most sem sikerült álattal összefutni.
am mennyire kell aktívnak lenni hogy meghisszabodjon a licencem? -
#215 óh. akkor már csak a dámszarvas kell, és minden álmom valóra válik |) -
#214 Még nincs ilyen. De majd lesz :) -
#213 jajajaj játszani akarok már :)
a trófeákat tárolja a játék valamilyen formában? az eddigi vadászós játékokban nagyon élveztem a gyűjtögetést :) -
ricsa008 #212 ok -
MelWin #211 És jó korán menj :) -
MelWin #210 A felső szigeten a tó mellett balra van 3 stand egymás alatt. A 3ból a felső, és az alsó egész jó. -
ricsa008 #209 melyik a legjobb les és időpont? hogy lássak igazi szarvast is :D eddig csak nőstények jöttek -
MelWin #208 Ennyi. Majd küldenek levelet, ha játszhatsz bétával.Türelem, tornaterem... :) -
#207 Registration Confirmed
Thank you for registering your interest in The Hunter. We look forward to you joining the community!
For more information about how your data is stored please read our Privacy Policy. -
MelWin #206 Most nézem, hogy a Turkey Training mission megint újként van feltüntetve... Fene pofájukat, pedig már lőttem egyet, és kaptam is új q-t. -
MelWin #205 Hazudhatnám, hogy ezt tökéletesen értettem, de miért tenném? :)
Mi írt ki valamit? Aktiválásnál regisztrálásra gondoltál? Ha igen, akkor kapsz majd e-mailt. -
#204 már jelentkeztem(visszaolvastam)
de kiírt valamit aztán semmi :D(már aktiváltam)
várni kell vagy mi? -
MelWin #203 Szia!
Itt jelentkezhetsz.
Annyira lesz ingyenes, mint egy f2p mmo, vagyis az alap ingyenes, de vehetsz upgrade-eket. -
#202 Helló!
Tetszik ez a játék!
Hol lehet jelentkezni? És ingyenes amúgy ez a játék? -
MelWin #201 Grat! Löttél egy egérszarvast, vagy mit :D
Nálam is volt olyan, hogy nem értettem, hol a szarvas, de egyre közelebbről hallottam... Aztán előtűnt az út alól :)
Ui.: PÜ-re válaszoltam -
#200 Meglesz :D ez, vagyis a kép!
IV Picture
Ezt engedi sg.
3 Mule is jön, csak mind nőstény :S -
#199 -
#198 URL]http://kep.ivpicture.hu/47273.jpg[/URL] -
#197 Hogy lehet ide berakni rendesen egy nagyobb képet? -
#196 -
#195 http://kepfeltolto.hu/i/?350611&t=img
Látjátok a bikát?? -
#194 Spawnolnak -
#193 Elszalasztottam :( -
MelWin #192 Grat :)
Annak, aki bejelölt:
Az npc-k (Drumstick, King, HoneyBee, Doc) kivételével mindenki magyar a friend listemen, szerintem nyugodtan jelölgessétek be egymást :) -
MelWin #191 Fawnt viszont még nem láttam... Hogy a fenében szaporodnak ezek, ha nincsenek kicsinyeik? :) -
#190 Nekem már 8 pontost kell lőnöm, és a ranglétrán a 150. vagyok -
MelWin #189 Van, már találkoztam többel is. -
#188 Már most is van spike? Azt hittem, csak a teljesben lesz. -
#187 Épp most ülök a lesen. Jön a szarvas :)) -
ricsa008 #186 oks thx -
MelWin #185 Nem kell nagy bika hozzá, csak ne "spike" legyen. -
MelWin #184 Persze!
Sőt... Fraps-el rögzíts, videót elkészíted, youtube-ra feltöltöd, aztán a profilodnál publikálhatod is :) -
ricsa008 #183 amúgy most egy olyan küldit kaptam hogy lőjek egy bikát 6 pontost v. pontért nem tom a pont mire utal -
ricsa008 #182 aha! -
#181 Na, még egy kicsit finomítottam rajta, feltöltöm azt is, meg még egy párat, ha van rá igény. Kell? -
ricsa008 #180 én pedig elvétettem a lövést és még túlélte :(fejbe kellet lőnőm -
MelWin #179 A nyolcas kép egyben bug is, szegény állatka 1,4km/h sebességgel egy helyben haldoklott :) -
MelWin #178 Néhány kép még V4 verzióból. (Jelenleg V5 van)
egy, kettő, három, négy, öt, hat, hét, nyolc -
#177 Na, itt van.